Skip to main content
bryo

Bryo infosessie: sociale media voor starters

Bryo is het startersprogramma van Voka dat (pre-)starters begeleidt bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen die op hun pad liggen. Dit gebeurt via gezamenlijke activiteiten en workshops met gelijkgestemden, maar ook via individuele coaching. Tijdens deze infosessie komen jullie niet alleen meer te weten over sociale media voor starters, maar ook over de verschillende starterstrajecten van Bryo.
 

Online zichtbaarheid en social media zijn waardevolle component bij de branding van een hedendaagse bedrijf. Tegelijk zijn er ook uitdagingen aan verbonden voor een startende ondernemer. Want hoe zorg je ervoor dat je de juiste doelgroep bereikt en waaruit bestaat aantrekkelijke content?

Ga vooral de uitdaging aan en zet je onderneming in het sociale medialandschap op de kaart. Een doordachte online strategie genereert meer visibiliteit, waardoor klanten sneller en gemakkelijk de weg naar jou vinden. Sientje Palmans van Spot. vertelt haar verhaal als starter en hoe social media haar hebben geholpen bij de positieve ontwikkeling van haar onderneming. 

Programma

19.00 tot 19.15 u:         Ontvangst
19.15 tot 19.25 u:         Welkomstwoord
19.25 tot 20.25 u:         Sientje Palmans (Spot.) over social media voor starters
20.25 tot 22.00 u:         Netwerkmoment
 

Spreker

Sientje Palmans vindt niets heerlijker dan een lach op het gezicht. Het gezicht van een workshop deelnemer, een workshop hero, een toffe groep …. Als opportuniteiten creator houdt ze ervan opportuniteiten te creëren waardoor anderen kunnen groeien of een leuke tijd kunnen beleven. In 2018 startte ze met het organiseren van workshops in én rond Mechelen. Dit groeide snel uit naar een droom om in heel Vlaanderen workshops te organiseren! Met de hulp van vele vrienden en familie is dat ook gelukt. Haar favoriete quote?  “She turned her cant’s into cans and her dreams into plans.”

Contactpersoon

Shana Egaña Viteri

Relatiebeheerder - Coördinator Bryo

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Gratis 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad