Skip to main content
Infosessie Bryo Leuven

Bryo Infosessie Leuven

Je bent een high potential en hebt veel goesting om te ondernemen. Maar je kan wel wat goeie raad gebruiken. En die papierwinkel is ook niet alles. Herkenbaar? Daarom is er Bryo van Voka. Als je deelneemt aan Bryo, dan word je begeleid bij alle uitdagingen, problemen en beslissingen die op je weg liggen - zowel voor, tijdens als kort na de opstart van je eigen zaak. Dat gebeurt via gezamenlijke activiteiten met gelijkgestemden en ook via individuele coaching.

Wat is Bryo precies en is het iets voor jou? Tijdens deze infosessie komen twee ondernemers getuigen over hun ondernemerschap en het Bryo-traject dat ze volgden.

Programma

19.00 tot 19.15 uur:         Ontvangst

19.15 tot 19.25 uur:         Welkomstwoord

19.25 tot 19.50 uur:         Marijke Beckers (Boundless Graphix); Marijke had zin om te ondernemen maar aarzelde om de stap te zetten …

19.50 tot 20.15 uur:         Getuigenis Ilse De Wit (White Raven IT); Ilse was gestart maar had nood aan ondersteuning en kennisdelen …

20.15 tot 22.00 uur:         Netwerkmoment

Contactpersoon

Shana Egaña Viteri

Relatiebeheerder - Coördinator Bryo

Adres

Hotel Ragnarok
Engels Plein 35
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Je kan inschrijven via inschrijvingen.vb@voka.be, via de oranje knop op de eventpagina op onze website of via de Voka Vlaams-Brabant networking app (beschikbaar voor iOS en Android).

Proximus
Made In Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Athlon
Logo Premed
Logo Randstad