Skip to main content
marketing en sales ZA

Branding vs Marketing voor de KMO

Doe je brand eer aan met de juiste strategie op gebied van marketing en tools. Volg onze interactieve workshop op 8 juli 2020 en kom alles te weten over 'Branding vs Marketing voor de KMO'. 

De meeste ondernemers zijn binnen hun bedrijf dagdagelijks bezig in hun kennisdomein en expertise. En weten perfect hoe ze hun klanten kunnen bedienen. Een professionele expertise in de operaties is één ding, een professionele uitstraling als bedrijf is een ander. Hoe kan ik mijn bedrijf onderscheidend in de markt zetten? Welke perceptie heerst er in de markt of hoe wil ik dat de markt me percipieert?

Daarnaast worden ondernemers overstelpt met diverse soorten media; zowel in print, online, audiovisueel, out of home, … en nog veel meer. En zien ze het bos door de bomen niet meer in medialandschap. Welke tools moet ik gebruiken om zo efficiënt en effectief mogelijk mijn gewenste doelgroepen te bereiken? Hoe zit dat met social media en mijn bedrijf? Google:ik wil bovenaan staan, hoe doe ik dat?

Allemaal vragen waar vele ondernemers mee kampen. In deze opleiding gaan we het belang van branding & (marketing)strategie voor jouw bedrijf uit de doeken doen en maken we je wegwijs in het correct overbrengen van de juiste boodschappen naar de juiste doelgroepen via contentmarketing… en dit met de juiste marketingtools (inclusief nieuwe media).

  1. Branding (positionering, usp’s, fame vs. claim)
  2. (Marketing)strategie - multichannel
  3. Contentmarketing (type content / tone of voice per media en doelgroep / facts tell , stories sell (vbn.)
  4. Nieuwe media

Ondernemers die het belang van branding & marketing wel inzien; eventueel wel wat voorkennis in huis heeft, maar niet 100% goed weten hoe ermee aan de slag te gaan.

Stijn Martens, partner Hands Mediarouting

Al 15 jaar ondersteunt Stijn KMO’s en organisaties in hun marketing & communicatie-uitdagingen. Als communicatiebureau moet je uiteraard steeds bijblijven met de opkomende trends en hierin weten te capteren wat relevant is op KMO-niveau.  

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Sofie Olyslaegers

Projectmedewerker Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Preventiemaatregelen in ons gebouw

  • Wij respecteren de social distancing tijdens opleidingen en activiteiten
  • Zalen en lokalen worden verlucht, materiaal wordt consequent gedesinfecteerd
  • Per zaal bepaalden we een maximumcapaciteit
  • Alcoholgel staat steeds ter beschikking
  • Er geldt een looprichting

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo