Skip to main content
Map

Bouw in 3 dagen de sales fundamenten voor blijvende groei

Prospecten en klanten zijn de laatste jaren drastisch veranderd. Zijn jouw verkoopstrategieën en tactieken mee geëvolueerd?

De traditionele verkoopstraining richt zich enkel op de 2% van het potentieel maar dat is niet goed genoeg. Hoe bouw je een verkoopsmodel dat schaalbaar is en dat mee zal blijven groeien met jouw onderneming? Wat zijn de verkooptrends en nieuwe technieken in de komende jaren? Van personal sales brands, automatisatie, high velocity sales modellen tot hybride verkoop, je krijgt van sales goeroe Michael Humblet tekst en uitleg én een krachtig betoog hoe op een nieuwe manier aan verkoop te doen.

Hij hielp al 250 groeiende bedrijven op de juiste weg en nu is het jouw beurt. Michael Humblet stelde voor Voka een best-off training met drie luiken samen: 

  • Foundations voor schaal & productiviteit: in deze module zetten we de basis van jouw sales op punt.
  • LinkedIn voor sales en sales storyline: je krijgt quick wins mee die onmiddellijk impact hebben op jouw sales.
  • Schalen door pricing optimalisatie en sales sprints: hier krijg je tips en tricks aangereikt om te groeien en blijven groeien.

Details per module kun je hieronder bekijken in de tabbladen.

Grijp jij je kans om deze training te volgen en je sales fundamenten voor blijvende groei te bouwen? 

Ik schrijf me in!

Michael aan het woord

Programma

De foundations voor schaal & productiviteit
  1. Sales Foundations  - overzicht van alle sales methodologieën, wanneer welke te gebruiken, hoe het "Why Now"-model toe te passen, hoe ga je van sequentiele verkoop naar parallelle verkopen,…
  2. Tijd om jouw grootste probleem op te lossen: Nobody Knows You. Deze sessie is gebaseerd op alle inzichten die Michael in zijn boek heeft verwerkt. Waar begin je, hoe schaal je, hoe draai je jouw expertise om in marktleiderschap.
LinkedIn voor sales en sales storyline
  1. LinkedIn voor sales. Hoe word je gevonden, hoe jouw network echt schalen, hoe houd je sales conversaties en hoe maak je converterende posts. Michael heeft zelf 23K volgers en legt het je uit met echte cijfers en voorbeelden
  2. Jouw sales storyline. Leer alle technieken hoe jouw verhaal te laten converteren. Geen klassieke pitch training maar echte hands on toepassingen voor hoe je sales technieken en visuals kan combineren tot een heel explosieve sales deck dat altijd tot actie leidt.
Schalen: pricing optimalisatie en sales sprints
  1. Pricing Optimalisatie: hoe de beste prijs voor jouw product of service bepalen en hoe sales concepten zoals pre-framing, upselling and value anchoring in jouw pricing krijgen.
  2. Sales Sprints: de blueprint om met sprints van 6 weken een markt te veroveren. Dit geeft diepe inzichten in nieuwe concepten zoals waarde ladders, bait technieken en alles wat een organisatie nodig heeft om op ritme de sales en marketing machine te schalen.

Coach

Naast consulting in sales strategie heeft Michael Humblet het bedrijf Chaomatic opgericht, dat zich specialiseert in het produceren van gelaagde B2B content waarbij hij een model heeft uitgevonden om met 1 dag opnames 5 maanden content te produceren. Daarnaast is Michael ook de host van de Sales Acceleration Show, een fervent keynote speaker op events en produceert hij wekelijks boeiende videos op YouTube met onmiddellijk inzetbaar advies over sales.

Tenslotte is Michael de auteur van het boek Nobody Knows You, dat 2 grote problemen oplost: hoe je een bedrijf kunt schalen en hoe je B2B content op schaal kan produceren. Dit boek is geschreven op basis van 25 jaar ervaring in internationale sales rollen zoals VP of sales, head of global sales en Chief Revenue office.

Humblet

Locatie

Deze training vindt plaats op een unieke locatie. Schaaf je salesskills bij met zicht op het het voetbalveld en strijdtoneel van eersteklasser OHL!

Adres: 

OHL - King Power At Den Dreef Stadion
Kardinaal Mercierlaan 46, 3001 Heverlee

ohl

Met de steun van

Logo vlaio

Contactpersoon

Veronique Mestdagh

Adviseur Bryo - snelle groei

Adres

OHL - King Power At Den Dreef Stadion - Zaal Panenka
Kardinaal Mercierlaan 46
3001 Heverlee

Wanneer

Prijs

550,00 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus