Skip to main content

Boost jouw verkoop via LinkedIn

  • Hybride

Wist je al dat LinkedIn ook jouw verkoop kan boosten?

In de bedrijfswereld is LinkedIn zonder meer een waardevol platform. Je breidt er je netwerk uit, je ontdekt er mogelijke nieuwe collega’s, je vindt er voortdurend inspiratie in posts die jouw contacten er delen, … Maar wist je al dat LinkedIn ook jouw verkoop kan boosten?

De aanhoudende digitalisering heeft onze manier van aan- en verkopen enorm veranderd. Vandaag verzamelt 75 % van de aankopers zijn informatie via de sociale media. Om jouw doelgroep te bereiken, zijn  deze kanalen dus noodzakelijk geworden.

In deze opleiding gidst expert Tom Baeten je in vier sessies door de wondere wereld van LinkedIn. Hij legt je uit hoe je jouw profiel optimaliseert, hoe je jouw bereik er vergroot en hoe je goede content creëert. Hierdoor kan ook jouw verkoop sterk toenemen. 

Workshop 1 (Online): Personal branding - Tover jouw LinkedIn-profiel om tot een aantrekkelijke etalage

In deze sessie maak je van jouw profiel een magneet voor jouw business. Na een algemene inleiding tot LinkedIn verneem je waarom dit platform zo belangrijk is voor jouw business. Je krijgt ook een volledig beeld van het perfecte LinkedIn profiel, met ruime aandacht voor alle mogelijke instellingen en de meerwaarde van een premiumprofiel.

Sessie 2 (Online): Online netwerken en je bereik vergroten
  • Best practices uit de vorige sessie.
  • Online netwerken en network building. Hoe bouw je een sterk online netwerk uit? Je krijgt handige tips om je online relaties te versterken, jouw bereik te vergroten en je netwerk voor jou te laten werken.
  • Hoe bouw je jouw bedrijfspagina op?
  • Q&A
Sessie 3 (Online): Contentmarketing via LinkedIn
  • Best practices uit de vorige sessie.
  • Posten met impact: een inleiding tot contentmarketing. Je ontdekt welke posts het best scoren op LinkedIn en hoe je variatie in jouw content kan brengen. Je leert de beste manieren om een post op te bouwen en hoe je op een consistente manier jouw content efficiënt organiseert.
  • Break-outsessie / workshop waarbij je onder begeleiding zelf LinkedIn-posts opstelt
  • Q&A
Sessie 4 (fysiek): Sales via LinkedIn

Tijdens deze workshop krijg je allerhande praktische tips & tricks om meer te halen uit jouw online netwerk. Je leert hoe je LinkedIn in jouw voordeel kan inzetten en via die weg meer klanten kan bereiken én benaderen. Je ontdekt ook wat Sales Navigator kan betekenen voor jouw verkoopproces.

Contactpersoon

Laura Govaerts

Coördinator innovatie en digitale transformatie

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 122
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

550 euro (excl. 21 % btw) voor de drie modules.

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen via het programma ‘Samen voor #sterkondernemen’.

KMO-portefeuille is niet van toepassing.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 7 oktober. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen.

Privacy

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende