Skip to main content
Map

Bevestig je deelname aan het Bryo StartUp-traject!

Goed nieuws! Jij bent geselecteerd om deel te nemen aan het Bryo StartUp-traject. Klik op de button om jouw inschrijving te bevestigen, onderteken de NDA hieronder en dan ben je er helemaal klaar voor!

Nog even dit...

Gelieve deze NDA te ondertekenen en terug door te sturen naar Margit Wuyts.

nda bryo

Wat kan je verwachten?

Bryo StartUp Antwerpen-Waasland is hét ondersteuningstraject voor startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten in specifieke thema’s, doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Via de Bryo StartUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden. Wat kan je verwachten van een Bryo StartUp-traject?

De Bryo kick-off
Samen met 20 collega-ondernemers vang je het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding staat hier centraal omdat we een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties delen, steeds in alle vertrouwen. Daarnaast voorzien we  workshops en identificeren we de pijnpunten waar we de komende maanden aan zullen werken. 

10 expertensessies
Maandelijks komen we 1 keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen, maar hands-on workshops op maat van de startersgroep. Businessfundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie zijn vaak voorkomende thema’s. 

Deelname aan 2 businessdates
Voka nodigt verschillende businessexperten en ervaren ondernemers uit. Tijdens een één-op-één-gesprek krijg je de kans om jouw vragen te stellen.

Contactpersoon

Margit Wuyts

Coördinator start-up bedrijven

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€500 exclusief BTW

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering