Skip to main content
Leadership

Ben jij de volgende 'Learning Ambassador'?

Word de motor achter jouw lerende organisatie. Door de 'learning ambassador'-methodologie toe te passen, zet je in op de groei van je bedrijf naar een lerende organisatie. Ontdek het allemaal tijdens deze workshop op 23 april 2020!

Organisaties moeten continu bijleren. Naar buiten kijken voor inspiratie en ideeën uit te wisselen tussen collega’s en over disciplines heen is noodzakelijk voor bedrijven om hun competitief voordeel te behouden en om betere resultaten te behalen. De groei van medewerkers staat hierin centraal.

Waarom inzetten op Learning Ambassadors? Om jouw bedrijf én jezelf in een positief daglicht te plaatsen. Dit principe is interessant om je eigen boodschap of dat van je bedrijf/dienst en jouw takenpakket uit te dragen naar anderen, zowel intern als extern. Deel kennis en motiveer!

Met de 'learning ambassadors'-methodologie faciliteren wij de groei van jouw bedrijf naar een lerende organisatie. We activeren een duurzame lerende attitude door het inzetten van Learning Ambassadors binnen jouw bestaande organisatiestructuur. Door gericht 3% van medewerkers op te leiden kan je 85% van het personeel bereiken. 

Het programma bevat de volgende onderdelen:

  • Pedagogische vaardigheden gekoppeld aan inzichten over het ‘nieuwe leren’, sociaal leren
  • Verschillen in leren van medewerkers/collega’s herkennen en op in kunnen spelen
  • Learning ambassador: De rol van een Learning Ambassador in jouw organisatie 
  • Toolbox: Learning ambassador toolbox om kennisuitwisseling in de organisatie te bevorderen

Iedereen kan een learning ambassador worden in hun organisatie: management, medewerkers, L&D experten kunnen na de opleiding concreet aan de slag als ‘learning ambassador’.

Geen voorkennis vereist.

Britt Claessens, Learning & Collaboration Lead Umital.
Arbeid en organisatiepsycholoog met ervaring in HR onderzoek en advies.
Hands-on ervaring in internationale en digitale context.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Marijke Steegen

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 350,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 450,00 excl. BTW 

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
Logo G4S
Logo JAM
Ethias
Trixxo