Skip to main content
Map
  • Netwerkevents
  • Bedrijvennetwerkdagen 2023: Activiteiten voor standhouders (GRATIS)

Bedrijvennetwerkdagen 2023: Activiteiten voor standhouders (GRATIS)

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Tijdens de Bedrijvennetwerkdagen valt er heel wat te beleven, ook voor standhouders. Ontdek hieronder twee exclusieve netwerkmomenten.

Registreren voor deze extra netwerkmomenten is gratis maar wel verplicht, zo kunnen we alles optimaal voorbereiden en de nodige catering voorzien. Inschrijven kan via de knop rechtsboven, in de inschrijvingsmodule duid je aan welk netwerkmoment(en) je wenst bij te wonen.

Dag 1: Officieel openingsmoment Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland

20 september van 12.40 uur tot 14.00 uur

De officiële opening van de tweede editie van Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland is exclusief voor standhouders. Dat doen we passend met netwerktips van Matthieu Bout, auteur en expert in beursnetwerken. Hoe maximaliseer je je beursdeelname? Wat is jouw strategie als standhouder? Met deze praktische keynote stoomt hij je klaar voor twee dagen volop netwerken.

De echte aftrap gebeurt dan weer door Vlaams viceminister-president Bart Somers, die de beursvloer als eerste bezoeker opent. Tot 14.00 uur maak je zelf kennis met de andere standhouders, nadien stromen de geïnteresseerde bezoekers toe en is het aan jou!

Programma

12.40 uur
Onthaal

12.45 uur
Verwelkoming & keynote:
Tips & tricks voor standhouders door Matthieu Bout, auteur van De laatste werkdag van de topverkoper en expert in succesvol netwerken op beurzen

13.05 uur
Verwelkoming door Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

13.10 uur
Openingsspeech door Bart Somers, Vlaams viceminister-president

13.20 uur
Officiële opening van de beurs met aansluitend rondgang op de beurs

Start receptie en broodjeslunch voor exposanten

14.00 uur
Deuren open voor bezoekers

Dag 2: Speeddate met collega-standhouders

21 september van 13.00 uur tot 14.00 uur

Tijdens de bezoekuren heb je niet de tijd om kennis te maken met de andere standhouders. Daarom kan je op de tweede beursdag deelnemen aan de netwerkcarrousel exclusief voor standhouders nét voor de opening van de tweede dag van de beurs. In een uur tijd ontmoet je een tiental gesprekspartners. Wie? Dat bepaalt het lot.

Zoals bij een echte speeddate neem je plaats tegenover een onbekende gesprekspartner. In vijf minuten stel je jezelf voor, onderzoek je opportuniteiten voor je organisatie en wissel je visitekaartjes uit. Nieuwe ronde? Nieuwe date.

Gezien de vele standen en het beperkt aantal plaatsen is deelname aan de netwerkcarrousel beperkt tot één persoon per bedrijfsstand.

Ben jij al op de hoogte van het randprogramma dat aanvullend op de beurs wordt aangeboden aan de bezoekers? Ook jijzelf en jouw contacten kunnen deze interessante activiteiten meepikken zoals inspiratiesessies, inhoudelijke updates rond actuele thema's en netwerkcarrousels. Ontdek het programma hier.

Wanneer

Prijs

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Voorwaarden

Gezien de vele standen en het beperkt aantal plaatsen is deelname aan de netwerkcarrousel beperkt tot één persoon per bedrijfsstand.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan