Skip to main content

Bedrijvencontactdagen Brugge 2022

Op 26 & 27 oktober 2022 vindt, in samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, de 1ste editie plaats van Bedrijvencontactdagen Brugge en dit in het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC. 

Deze editie komt er op vraag van bedrijven/exposanten van de 2-jaarlijkse editie van Bedrijvencontactdagen in Kortrijk en wordt opgebouwd op dezelfde succesvolle pijlers: het samenbrengen van ondernemers en bedrijven, het aanreiken van business opportuniteiten en het stimuleren van ondernemerschap. Met het innovatieve ondernemerschap in (Noord) West-Vlaanderen, twee kusthavens, een internationale luchthaven en de bruisende bedrijvigheid in de regio, is een editie van Bedrijvencontactdagen in Brugge een logische keuze.

Bedrijvencontactdagen Brugge richt zich tot CEO’s en managementfuncties binnen Sales, Marketing, Productie, Finance en HR uit zowel de industrie, dienstverlening, toerisme, transport, logistiek, bouw en retail. Een deelname als exposant biedt je dus de uitgelezen kans om op slechts 2 dagen tijd het beste uit dit netwerk te halen. Daarnaast zorg het all-in concept ervoor dat je jouw onderneming op een budgetvriendelijke manier kan voorstellen aan collega’s en toekomstige partners. 

Naast het uitbreiden van jouw netwerk wordt ook volop ingezet op kennis & inhoud met een uitgebreid randprogramma in de vorm van informatieve sessies en events, opgezet door Voka – Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. 

Samen met jouw onderneming wil Bedrijvencontactdagen Brugge 100% inzetten op het uitbreiden van jouw bedrijfsnetwerk, het leggen van face-to-facecontacten met bestaande en nieuwe partners/klanten en het stimuleren van de regionale economie in (Noord) West-Vlaanderen!

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Isabelle Callens.

Banner Bedrijvencontactdagen Brugge

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Beurs-, Meeting- en Congrescentrum BMCC
Beursplein 1
8000 Brugge

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag