Skip to main content
Map

The art of Selling

Wie ben jij als sales professional? Wat zijn jouw struikelblokken en hoe benader je de ideale klant? Kom het te weten tijdens deze opleiding over verkopen in tijden van verandering.  

Je leert klanten op de juiste manier te benaderen, rekening houdend met de psychologie van de prospect. Hoe pas je je aan in het verkoopgesprek en hoe haal je de deal effectief binnen? De kunst van het verkopen heeft na deze opleiding geen geheimen meer voor jou. Je investeert in jouw sales strategie en doet kennis op over het eigenlijke sales proces. Jouw succesratio gaat de hoogte in en zo verdien je de opleiding in een mum van tijd terug.

Na deze opleiding: 

  • wandel je buiten met een compleet salesplan voor het komende jaar met duidelijke doelen en targets.
  • weet je hoe je een gesprek in real life of via video call aanpakt. 
  • kan je het juiste contact leggen, een relatie opbouwen met de klant en de deal sluiten. 
Programma

DAG 1: Over jou en je sales strategie. Wie ben ik als sales professional, hoe ziet mijn sales plan eruit en op welke manier ga ik de markt en klanten benaderen? We stellen samen een concreet persoonlijk en strategisch sales plan op.

DAG 2: Het sales proces. Van research tot het sluiten van de deal. Interactief gaan we aan het werk met concrete toegepaste cases en acties.

Doelgroep

Deze opleiding is voor:

Iedereen die wil verkopen, (startende) ondernemers en sales managers.

Geen voorkennis vereist.

Docent

Veroniek Jacobs
CEO
The Art of Growing

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 15 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/zomeracademie

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 750,00 excl. btw

Niet-leden:
€900,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Hulp nodig?