Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Antwerp Innovation Night 2024 (VOLZET)

Tijdens de Antwerp Innovation Night brengt Antwerp.SRL alle innovatieve spelers uit de regio samen voor een feestelijke avond. 

Innovatie en baanbrekend onderzoek: dat is waar onze regio in uitblinkt. Op de derde editie van Antwerp Innovation Night maak je kennis met de innovatieve spelers die hun academische bevindingen klaarstomen voor de markt.

Geen prijzen zonder winnaars
Antwerp.SRL brengt ondernemend en onderzoekend Antwerpen-Waasland samen op deze feestelijke avond. En dat is niet alles! Maar liefst zestien onderzoekers en teams maken kans op de AHA!-Award. In de categorieën ‘Promising’ en ‘Achieved’ bekronen we zowel een opkomend talent als een gevestigde waarde.

Maar ook innovatieve ondernemers vallen in de prijzen. Negentien groeibedrijven dingen mee naar de Innovatie-award en de One-to-watch-award, respectievelijk voor straffe groeibedrijven en veelbelovende start-ups. Benieuwd wie deze prijzen mee naar huis neemt? Schrijf snel in voor Antwerp Innovation Night op 16 april.

Geen innovatie zonder inzichten
En die verschaft Kobe Verdonck, CEO van SD Worx. Hij heeft het over de veranderende uitdagingen van ondernemers, en de impact van nieuwe technologieën zoals AI.

Na afloop leg je boeiende contacten met onderzoekers en ondernemers.

Programma

18.00 uur
Onthaal

18.30 uur
Verwelkoming door Luk Lemmens,eerste gedeputeerde Provincie Antwerpen

18.35 uur
Dubbelinterview met Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland en Steven Van Passel, vicerector Valorisatie en Ontwikkeling Universiteit Antwerpen

18.55 uur
Keynote: Innovatie door de ogen van Kobe Verdonck, CEO SD Worx

19.20 uur
Feestelijke awarduitreiking

Inleiding door Kathleen Helsen, gedeputeerde Provincie Antwerpen

Wie wint de AHA!-Award in de categorieën ‘Achieved’ en ‘Promising’ bij de onderzoekers?

Wie wint de ‘One-to-watch’- en de innovatie-award bij de bedrijven?

20.00 uur
Netwerkreceptie
Leg boeiende contacten met onderzoekers en ondernemers

VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck leidt de feestelijke avond in goede banen.

Antwerp.SRL (Antwerp Smart Region Link) is een initiatief van de Universiteit Antwerpen, Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, met steun van de Provincie Antwerpen. Ons doel? De bedrijfswereld en de onderzoekswereld met elkaar verbinden. Zo stuwen we onze regio richting ‘world class entrepreneurship’, dankzij de gecombineerde beleidsvisie van onze Kamer en de valorisatiedomeinen van de Universiteit Antwerpen.

Een organisatie van

Antwerp.SRL

Met de steun van

Contactpersonen

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Eva Luyten

adviseur events & netwerkactiviteiten

Adres

Provinciehuis Antwerpen
Koningin Elisabethlei 22
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis 

Max. 2 personen per bedrijf. De plaatsen zijn beperkt. 

 

Deze activiteit is volzet. De inschrijvingen voor de wachtlijst zijn afgesloten.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Privacy

Deze inschrijving wordt uitgevoerd in samenwerking met Universiteit Antwerpen. Door je in te schrijven, stem je ermee in dat jouw inschrijvingsgegevens worden gedeeld met Universiteit Antwerpen voor administratieve en communicatieve doeleinden met betrekking tot dit evenement.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie

Antwerp.SRL biedt u dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan