Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Antwerp Innovation Night 2024 (GRATIS)

Tijdens de Antwerp Innovation Night brengt Antwerp.SRL alle innovatieve spelers uit de regio samen voor een feestelijke avond. 

Antwerpen is dé ondernemersregio bij uitstek en excelleert op het vlak van innovatie. Het is dé regio waar het baanbrekend onderzoek van de universiteit en de hogescholen van de associatie (AUHA) zijn weg vindt naar de markt.

Maar liefst 12 onderzoekers en teams maken kans op een van de twee AHA! awards van 2024. In de categorieën ‘Promising’ en ‘Achieved’ bekronen we die avond zowel een veelbelovend talent als een gevestigde waarde.

Voor de tweede keer zetten we innovatieve bedrijven uit onze regio in de kijker. Uit de inzendingen weerhield de jury drie groeibedrijven die al een mooi parcours gereden hebben . Zij dingen naar de innovatie-award. Uit de start-up scene werden 3 bedrijven genomineerd die kans maken op de ‘one-to-watch’-award. Ook hier bekronen we in elke categorie een ultieme winnaar. 

Programma

18.00 uur
Onthaal

18.30 uur
Verwelkoming 

18.35 uur
Dubbelinterview met Steven Van Passel, vicerector Valorisatie en Ontwikkeling UAntwerpen
en Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland

18.50 uur
Keynote: Innovatie door de ogen van Kobe Verdonck, CEO SD Worx

19.20 uur
Feestelijke awarduitreiking

Wie wint de AHA! award in de categorie ‘Achieved’ en ‘Promising’ bij de onderzoekers?

Wie wint de ‘One-to-watch’ en de innovatie-award bij de bedrijven?

20.20 uur
Netwerkreceptie

VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck leidt de feestelijke avond in goede banen.

Antwerp.SRL (Antwerp Smart Region Link) is een initiatief van de Universiteit Antwerpen, Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland, met steun van de Provincie Antwerpen. Ons doel? Het bedrijfsleven en de onderwijswereld met elkaar verbinden. Zo stuwen we onze regio richting ‘world class entrepreneurship’, dankzij de gecombineerde beleidsvisie van onze Kamer en de valorisatiedomeinen van de UA.

Een organisatie van

Met de steun van

Contactpersonen

Ina Veeckman

manager events & netwerkactiviteiten

Eva Luyten

adviseur events & netwerkactiviteiten

Adres

Provinciehuis Antwerpen
Koningin Elisabethlei 22
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis 

Max. 2 personen per bedrijf.

Voorwaarden

Privacy

Deze inschrijving wordt uitgevoerd in samenwerking met Universiteit Antwerpen. Door je in te schrijven, stem je ermee in dat jouw inschrijvingsgegevens worden gedeeld met Universiteit Antwerpen voor administratieve en communicatieve doeleinden met betrekking tot dit evenement.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Annulatie

Antwerp.SRL biedt u dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Hulp nodig?

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan