Skip to main content
Ambassadeurslunch Servië

Ambassadeurslunch Servië

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Mooi zo! En heb je daarbij al gedacht aan Servië? Het land voerde de afgelopen decennia heel wat hervormingen door op economisch en juridisch vlak, waardoor het prima scoort op de ‘Ease of doing business index’. Voornamelijk de landbouw, de energiesector, transport, de automobielsector, het toerisme, ICT, milieu en afvalbeheer, en de bouw vormen er kansrijke sectoren. Kortom: Servië heeft heel wat te bieden. Je ontdekt er alles over tijdens een Ambassadeurslunch op 23 november!

Aleksandar DavidovicIn de zomer van 2021 loopt de termijn van de huidige ambassadrice van Servië af en wordt er dus een nieuwe ambassadeur aangeduid. Deze zal aanwezig zijn op de ambassadeurslunch. In afwachting is Aleksandar Davidovic, Honorary Consul of the Republic of Serbia for the Flemish Region, onze contactpersoon voor Servië.

Programma

  • 11.30 u: Ontvangst met drankje 
  • 12.00 u: Welkomtwoord door Voka 
  • 12.15 u: Toelichting door Aleksandar Davidovic, Honorary Consul of the Republic of Serbia for the Flemish Region, over de opportuniteiten en projecten voor Belgische bedrijven 
  • 13.00 u: Q&A en netwerking tijdens informele walking lunch 
  • 14.00 u: Einde

Waarom investeren in Servië?

Ben je benieuwd naar de opportuniteiten van zakendoen in Servië, wil je meer weten over de sterktes van het land, en heb je alle relevante cijfers graag op een rijtje? Bekijk dan zeker deze nuttige links:

logos

Contactpersoon

Letitia Gelep

Adviseur Internationaal Ondernemen

Adres

Hotel Le Plaza
Adolphe Maxlaan 118/126
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: € 100
  • Niet-leden: € 145

(Excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
BMW Brussels
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad