Skip to main content

Ambassadeurslunch Canada

Ben je op zoek naar internationale export- of investeringsopportuniteiten? Dan is Canada absoluut het overwegen waard! Het land staat namelijk bekend als een kennismaatschappij met een politiek, economisch, cultureel en sociaal beleid op wereldniveau. Je ontdekt er alles over tijdens een Ambassadeurslunch op 7 december!

Canada en België onderhouden dynamische handelsbetrekkingen. Deze worden gekenmerkt door significante wederzijdse investeringen en zakentransacties, en door de voortdurende ontwikkeling van technologische partnerschappen. Bovendien hebben beide landen overeenkomsten getekend op het gebied van belastingen, sociale zekerheid, justitiële samenwerking betreffende criminaliteit, luchtvervoer, wederzijdse erkenning van rijbewijzen, samenwerking op wetenschappelijk, industrieel en technologisch gebied, en recentelijk op het gebied van audiovisuele coproducties. 

Het ‘Comprehensive Economic and Trade Agreement’-akkoord (CETA), dat provisorisch inging op 21 september 2017, biedt nieuwe economische opportuniteiten voor zowel Canada als België, en de handel groeit reeds. België is Canada’s zesde grootste EU-handelspartner en de 13de op wereldniveau. Kortom: de opportuniteiten voor onze ondernemers liggen er voor het rapen. 

Alain GendronOntdek er alles over tijdens onze Ambassadeurslunch en ga in gesprek met Z.E. Dhr Alain Gendron, ambassadeur van Canada in België. Deze lunch is een absolute must voor elke ondernemer die nieuwsgierig is naar deze dynamische markt en die met collega-ondernemers een inhoudelijk gesprek wil voeren of op zoek is naar de vele zakelijke opportuniteiten en ze uit eerste hand wil krijgen van deze topambassadeur. 

Programma

  • 11.30 u: Ontvangst met drankje 
  • 12.00 u: Welkomstwoord door Voka 
  • 12.15 u: Toelichting door de Canadese ambassadeur voor België, Z.E. Dhr. Alain Gendron, over de opportuniteiten en projecten voor Belgische bedrijven 
  • 13.00 u: Q&A en netwerking 
  • 14.00 u: Einde

Corona-info

Voka is bezorgd om het welzijn van ondernemers. Voor deze activiteit volgen we de coronarichtlijnen die op dat moment van kracht zijn in het Brussels Gewest.

logos

Contactpersoon

Martine Smets

Specialist Leertrajecten

Adres

Voka Metropolitan
Koningsstraat 154-158
1000 Brussel

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: € 100
  • Niet-leden: € 145

(Excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
BMW Brussels
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Premed
Logo Randstad