Skip to main content

AI Academy - Seminarie 5: AI voor de financiële sector

Dit seminarie maakt deel uit van de derde reeks van de AI Academy, een samenwerking tussen Howest en Voka West-Vlaanderen. 

AI en machine learning in de financiële sector omvat alles van chatbots tot detectie van fraude en automatisering van taken. De meeste spelers in deze sector zijn zich wel degelijk bewust van de mogelijkheden van AI-toepassingen. Wanneer een onderneming beslist om AI te integreren, hangt dit sterk af van de technologische vooruitgang, of klanten AI-toepassingen wel of niet zullen accepteren en of de reguliere kaders en processen eenvoudig kunnen aangepast worden.

Mogelijk zal het de customer experience, of klantervaring, zijn die ook voor een versnelling zal zorgen in de adoptie van AI. Als bank, verzekeringsmaatschappij of financiële instelling wil u immers uw klanten een gepersonaliseerde service aanbieden en 24/7 toegang tot persoonlijke informatie. Denk maar aan het automatisch versturen van waarschuwingen bij vermoeden van fraude, het vroeg detecteren van fraude en hiermee uw klanten vertrouwen geven, het reduceren van financiële risico's in bedrijven via het voorspellen van risico's bij het aangaan van leningen.

U kan voor alle sessies samen inschrijven of per sessie. Wenst u voor alle sessies samen in te schrijven klik dan op deze link. Wenst u in te schrijven voor Seminarie 5: AI voor de financiële sector, klik dan op deze link. Voor meer info kunt u terecht bij Mieke Vandewaetere

 Een samenwerking tussen Voka West-Vlaanderen en Howest.

voka logohowest logo

In drie jaar AI Academy zijn al heel wat mooie bedrijfscases voorgesteld door diverse aanbieders. Hier kan u een overzicht raadplegen van aanbieders van AI-oplossingen, in diverse sectoren, voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Contacteer ons gerust indien u hier meer informatie over wenst.

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Prijs per sessie

  • Voka-leden: 190 euro
  • Niet-leden: 290 euro

Bij inschrijven voor drie sessies of meer ontvangt u 10% korting.

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126. 

Aantal opleidingsuren: 3

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group