Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

Afterwork inspiratiesessie: Leergoesting & -cultuur

Hoe motiveer jij collega’s om te blijven leren? Of hoe zet je een opleidingsaanbod op poten dat iedereen prikkelt om zich in verschillende richtingen te ontwikkelen? In deze afterwork inspiratiesessie krijg je de praktische kijk vanop de werkvloer.

Levenslang leren: de bekende leuze. In een krappe arbeidsmarkt lijkt het ook de enige manier om talent nog op de juiste plaats te krijgen, want door ze zelf op te leiden en een intern doorgroeisysteem te ontwikkelen, blijven collega’s geprikkeld. Bij Van Moer Logistics maken ze gretig gebruik van de voordelen van blijven leren. 

In deze afterwork inspiratiesessie brengt Nathan Vermeire (HR Learning & Development) het verhaal over leergoesting en -cultuur bij Van Moer. 

Wat mag je verwachten?

  • Uiteenzetting Van Moer Logistics
  • Q&A: uitdagingen, valkuilen, tips en quick wins
  • Netwerkreceptie om verder ervaring uit te wisselen met collega’s

Voor wie?

Hr-professionals en zaakvoerders die nood hebben aan een praktische kijk op inclusie. 

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

 

logo ESF

 

 

Contactpersoon

Hina Quyo

Welt coördinator

Adres

Van Moer HQ
Keetberglaan, Haven 1054
2070 Zwijndrecht

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Annulatie

Inschrijven is gratis maar verplicht. Aangezien we catering voorzien, vragen we je om je inschrijving te respecteren. Annuleren kan enkel schriftelijk tot 14 maart. Verwittig je niet of laattijdig, kan een no-show-fee gevorderd worden. 

Privacy

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan