Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Adviesdagen: Digitalisering

  • Online

Deze adviesdagen richten zich op bedrijven die interesse hebben in digitaliseren. Kom in een 1-op-1 gesprek met experten te weten wat de mogelijkheden voor jouw bedrijf zijn en hoe je ondersteuning kan krijgen bij bepaalde stappen in je proces.

Voka - KvK Limburg wijst je graag de weg naar mogelijkheden in het vinden van ondersteuning voor je plannen omtrent digitalisering. In dit kader organiseren wij gratis adviesdagen om je tijdens een oriënterend gesprek met één van onze partners een vrijblijvend eerstelijnsadvies te geven. De doelstelling hiervan is om je tijd te laten besparen in jouw zoektocht en digitalisering te stimuleren in Limburg.

>>> Boek hier je persoonlijk gesprek met een expert omtrent digitalisering <<<

De Digitale Quick Scan

Hoe ver staat jouw bedrijf op het vlak van digitale ontwikkeling? Doe de gratis digitale quick scan en kom het te weten! Deze scan is een ‘digitale 4x4’: hij biedt vier sterke voordelen en richt zich op vier domeinen van een bedrijf. De voordelen? Bedrijven kunnen de scan gratis invullen, ze kunnen hun sector vergelijken met die van sectorgenoten en andere relevante ondernemingen, ze ontvangen concrete tips om de digitale competitiviteit van hun bedrijf te versterken en krijgen advies op maat in een opvolggesprek.

Doe hier de gratis scan!

Graag meer lezen? Neem hier een kijkje. 

Contactpersoon

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Deze adviesdagen zijn gratis, registreren is verplicht. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.