Skip to main content
Map

Actua Academy: gezondheid en welzijn in tijden van telewerk

  • Online

Tijdens het webinar ‘Actua Academy: gezondheid en welzijn in tijden van telewerk’ willen we op een aangename en ontspannende manier een flinke boost geven aan je gezondheid en mentaal welzijn.

Programma

Jeroen D'hoedtVoor dit webinar krijgen we bezoek van Jeroen D’Hoedt. Vanuit zijn ervaring als professionele middellangeafstandsloper en veldloper heeft Jeroen heel wat tips en tricks verzameld over hoe je fysiek en mentaal gezond kan blijven, kennis die hij graag met ons deelt. 


Lynn AllianceDaarnaast tekent ook Lynn Alliance van Atelier PUUUR present. Zij trakteert ons op een online les Pilates, waarbij controle en luisteren naar je lichaam centraal staat. Ideaal om mentaal tot rust te komen en op plezierige wijze te werken aan je lenigheid en kracht. Deze online Pilates-sessie is geschikt voor alle niveaus, dus ook voor beginners!

Over Actua Academy

Met de reeks ‘Actua Academy’ organiseert Jong Voka Vlaams-Brabant op regelmatige basis webinars rond diverse ‘hot topics’, actuele thema’s waar veel aandacht voor is. Al maanden is het vooral de coronacrisis die volop onze aandacht opeist, een thema waar we dus moeilijk omheen kunnen. Door corona zijn we massaal gaan thuiswerken. Dat heeft zo zijn voordelen, maar het gebrek aan sociaal contact en fysieke beweging heeft ook een enorme impact op onze gezondheid en mentaal welzijn.

Logobalk

Contactpersoon

Fientje Moerman

Voka Lokaal Coördinator

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus