Skip to main content

Achter de schermen bij Oxford Bikes (GRATIS)

U merkt het ongetwijfeld ook elke dag op de weg: fietsen zit in de lift, zowel ter ontspanning als voor woon-werkverplaatsing. Met een jaarproductie van maar liefst 35.000 fietsen rijdt Oxford Bikes uit Sint-Niklaas op kop van het peloton van Belgische fietsfabrikanten.

Dit Belgisch fietsenmerk bestaat intussen 96 jaar, waarvan huidig zaakvoerder Eddy Van Den Berghe het bedrijf al 36 jaar succesvol leidt.

Voor dat toonbeeld van ondernemerschap kreeg hij op ons Eindejaarsfeest in 2019 nog de Lifetime Achievement Award uitgereikt.

Op 17 november geeft deze onvermoeibare ondernemer u de kans om een kijkje te nemen achter de schermen van zijn toonaangevend bedrijf. U komt er te weten hoe Oxford Bikes uit een ruw frame vele kilometers fietsplezier tovert.

Progamma

14.00 uur
Ontvangst
 
14.30 uur
Verwelkoming door Filip De Clercq, voorzitter regioraad Waasland
 
14.35 uur
Uiteenzetting over het bedrijf door Eddy Van Den Berghe, zaakvoerder
 
15.00 uur
Rondleiding in het bedrijf
 
16.00 uur
Netwerkmoment aangeboden door Oxford Bikes
 
17.00 uur
Voorziene einde

 

Deze activiteit wordt georganiseerd met respect voor de veiligheidsmaatregelen die op dat moment gelden. We houden ingeschreven deelnemers een week vooraf op de hoogte over eventuele extra maatregelen of wijzigingen.

Contactpersoon

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

Adres

Oxford Bikes
Industriepark-Noord 24
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Deze activiteit is volzet. U kan zich registreren voor de wachtlijst. Van zodra er een plaats vrijkomt brengen wij u hiervan op de hoogte.

Gratis en exclusief voor leden van onze Kamer.

Gezien de beperkte capaciteit van deze activiteit kan max. 1 persoon per bedrijf inschrijven.

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt u dit event gratis aan. Indien u na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij u ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittigt u niet of laattijdig? Dan zullen wij u een forfait aanrekenen van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.
 
Het gastbedrijf behoudt zich het recht voor inschrijvingen te weigeren omwille van concurrentieredenen.

 

Gosselin
Welt white paper
CapitalAtWork
Customer Collective
Deloitte
De Ridder
facilicom
GSJ Advocaten
Logo Mensura
Proximus
Recrewtment
SD  Worx
Tormans