Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Achter de schermen bij Goodwill (GRATIS)

Wie in maart de kerstsfeer alweer mist, kan zijn hart ophalen tijdens deze editie van Achter de schermen. Goodwill, specialist in kerstdecoratie, zet zijn deuren open voor een sprankelende netwerkochtend.

Elke dag Kerstmis, dat ervaar je bij Goodwill. De kerstgroothandel is hofleverancier voor de bekendste winkel- en hotelketens ter wereld, van Harrods in Londen tot Botanic Sanctuary hier in Antwerpen. Met 1.200 vierkante meter showroom hebben ze dan ook de ruimte om de meest in het oog springende decoratie uit te stallen. En die is vaak ook van eigen makelij, want het designteam van Goodwill is het hele jaar door in de weer om nieuwe trends om te zetten in fonkelende kersartikelen. 

Een gedroomde locatie voor Achter de schermen dus, zeker voor wie de kerstsfeer nu alweer een beetje mist. Je ontdekt er het ondernemersverhaal van CEO Johan Van Maercke, die in 2017 aan het roer kwam van het familiebedrijf. En netwerken doe je in de sprookjesachtige setting van de Goodwill-showroom. 

Schrijf snel in voor deze Achter de schermen.

Programma

9.30 uur
Ontvangst

10.00 uur
Verwelkoming en toelichting Goodwill door CEO Johan Van Maercke

10.30 uur
Rondleiding achter de schermen

11.30 uur
Netwerkmoment

12.30 uur
Voorziene einde

Praktisch

Inschrijven is gratis, maar verplicht. Je kan inschrijven met maximaal twee personen van hetzelfde bedrijf.
Het gastbedrijf behoudt zich het recht voor om inschrijvingen te weigeren omwille van concurrentieredenen. 

Contactpersoon

Eva Luyten

adviseur events & netwerkactiviteiten

Adres

Goodwill
Veldkant 6
2550 Kontich

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Inschrijven
Deze activiteit is gratis en exclusief voor leden. Je kan inschrijven met maximum 2 personen per bedrijf. Inschrijven kan vanaf 8 februari 2024.

Annulatie
Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreƫerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Het gastbedrijf behoudt zich het recht voor inschrijvingen te weigeren omwille van concurrentieredenen.

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels