Skip to main content
Map

Achter de schermen bij Facim (GRATIS)

Weet jij wat onderdelen van windmolens en de behuizing voor dna-analyse met elkaar gemeenschappelijk hebben? Ze worden allebei gemaakt door FACIM, de gastheer voor deze editie van Achter de schermen.

Van besturingsconsoles tot afdichtingskleppen, industriële weegschalen, windmolens, elektronica, en zelfs muntzuilen die toeristische euromunten teruggeven: er is niks dat geen plaat of behuizing nodig heeft. Sinds 1948 ontfermt FACIM zich al over de meest uiteenlopende productievragen.

Producten die voor het oog van de ongeoefende consument vaak onzichtbaar zijn, maar ontzettend cruciaal. Een unieke kijk op deze werkvloer dus, tijdens Achter de schermen op 30 maart.

Programma

  • 14.00 uur: Ontvangst
  • 14.30 uur: Verwelkoming door Maarten Cosijn, commercieel- & marketingdirecteur Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland
  • 14.35 uur: Uiteenzetting over het bedrijf door Niko Van Goubergen en Loesje De Smet, CEO’s FACIM
  • 15.00 uur: Rondleiding in het bedrijf
  • 16.00 uur: Netwerken met collega-ondernemers
  • 17.00 uur: Voorziene einde

Om organisatorische redenen zijn plaatsen beperkt tot 1 deelnemer per bedrijf. Inschrijven is gratis maar wel verplicht via de knop rechtsboven. 

Contactpersoon

Sarah Boonen

coördinator events & netwerkactiviteiten

Adres

Facim
Peepolderlaan 19
2190 Essen

Wanneer

Prijs

Gratis, exclusief voor Voka-leden.
Max. 1 persoon per bedrijf.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Het gastbedrijf behoudt zich het recht voor inschrijvingen te weigeren omwille van concurrentieredenen.

Hulp nodig?

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering