Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Accelero, de incubator voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities

Accelero, de incubator voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities

Boost de snelle groei van uw bedrijf! Accelero is een nieuw en exclusief traject, afgestemd op de specifieke noden van groeibedrijven. Via individuele coaching, ondersteund door 10 bijeenkomsten met andere snelle groeiers, maakt u uw bedrijf groeiklaar.

Wat is het?

Accelero is ons exclusief begeleidingstraject voor ondernemingen met (snelle) groei-ambities.

Samen met 10 tot 12 niet-concurrentiële en gelijkgestemde zaakvoerders krijg je via Accelero de kans om de groeipijnen en uitdagingen van uw bedrijf aan te pakken en in parallel een groeistrategie voor de komende jaren vorm te geven. Dit doen we door middel van workshops in groep, gefaciliteerd door experts, aangevuld met een intensief individueel coaching-traject. 

Voor wie?

We leggen onze focus op de eigenaars-ondernemers van bedrijven met ongeveer een omzet tussen 1 en 5 miljoen euro of een tewerkstelling van 10 tot 30 mensen (een structurele samenwerking met externen/freelancers telt ook binnen het criterium van werknemers). Beide criteria zijn indicatief. 

Twijfel je of je in aanmerking komt, neem vrijblijvend contact op voor een individueel kennismakingsgesprek. 

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Programma op maat van de groep en individuele deelnemers
  • Lerend netwerk gebaseerd op ervaringsuitwisseling tussen deelnemers
  • Twee residentiële tweedaagsen en 6 thematische groepsessies
  • Ondersteund door een team van experts
  • Individueel coaching-traject met 8 touchpoints

Wat houdt een traject in?

Accelero is een lerend netwerk waar ook individuele coaching bij hoort. Het programma legt de focus op twee tijdshorizonten die aan bod komen tijdens de groeps- en individuele sessies.  

De focus ligt op twee domeinen:

  1. Korte en middellange termijn: tijdens de tweedaagse bij de opstart wordt een scan gemaakt van de ondernemer, de onderneming en de strategie. Op basis hiervan wordt een actieplan ontworpen om de onderneming groeiklaar te maken. De focus ligt hier op de “growth readiness” maar kan niet losgekoppeld worden van de lange termijn. 
  2. Lange Termijn: tijdens een strategische tweedaagse en tijdens de individuele sessies wordt de basis gelegd voor een plan rond de toekomstige opties voor verdere groei. De focus ligt hier op de “growth strategy”.

groei-canvas

Waarom mag je dit traject niet missen?

De zorgvuldig samengestelde groep bestaat enkel en alleen uit bedrijven met een omzet tussen de 1 en de 5 miljoen euro en/of een tewerkstelling van 10 tot 30 mensen (een structurele samenwerking met externen/freelancers telt ook binnen het criterium van werknemers). Deze uniforme doelgroep worstelt regelmatig met vergelijkbare problemen en net daarom kunnen deelnemers veel van elkaar leren. Dit, aangevuld met de individuele coaching, maakt het traject uniek.

Wat maakt Accelero speciaal?

Accelero is een intensief en geïntegreerd traject, waarbij gelijkgestemde eigenaars-ondernemers enerzijds individueel begeleid en gecoacht worden en anderzijds via een peer-to-peer-netwerk van elkaars ervaringen kunnen leren. 

Het programma mikt erop elke deelnemer een pitch te laten brengen voor een panel waarbij de realisaties (growth readiness) en toekomstplan (growth strategy) aan bod moeten komen. 

Praktisch

Data
Kick-off Do. 10 en vrij. 11 juni 2021 - Tweedaagse Kick-off
Sessie 2 Do. 16 september 2021, van 15u30 - 19u30
Sessie 3  Do. 28 en vrij. 29 oktober 2021 - Tweedaagse strategie
Sessie 4 Do. 25 november 2021, van 15u30 - 19u30
Sessie 5 Do. 27 januari 2022, van 15u30 - 19u30
Sessie 6 Do. 10 maart 2022, van 15u30 - 19u30
Sessie 7 Do. 21 april 2022, van 15u00 - 20u00
Sessie 8 Do. 12 mei 2022, van 14u00 - 21u00
Prijs

€3.000,00 (excl. btw),
een tweede deelnemer uit hetzelfde bedrijf kan deelnemen aan €1.500 (excl. btw)

Banner

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

€3000,00 excl. BTW, 
een tweede deelnemer uit hetzelfde bedrijf kan deelnemen aan €1.500 (excl. btw)

Deze sessie kan zowel online als fysiek gevolgd worden, indien je fysiek aanwezig wil zijn gelieve op voorhand even een seintje te geven zodat we alles coronaproof kunnen laten verlopen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?