Skip to main content
  • Activiteiten
  • Voka Ladies visits Concertgebouw Brugge met Katrien Van Eeckhoutte

Voka Ladies visits Concertgebouw Brugge met Katrien Van Eeckhoutte

In december trekken we met Voka Ladies richting Brugge! In het Concertgebouw krijgen we van Katrien Van Eeckhoutte zelf haar groeiverhaal te horen: van hoe haar carrière begon tot het moment dat ze haar stempel heeft kunnen drukken op het geweldige gebouw waar deze activiteit doorgaat.

Voka Ladies visits Concertgebouw Brugge met Katrien Van Eeckhoutte

Sinds 2003 is Katrien Van Eeckhoutte verbonden aan het Concertgebouw Brugge. Eerst als zakelijk directeur en sinds 2007 als algemeen directeur. Ze is een verbindend leider die bruggen bouwt tussen artistieke organisaties en de bedrijfswereld, onderwijs, media en toerisme. Ongetwijfeld een inspirerend spreker, die zeker een plaats verdient binnen de activiteiten van Voka Ladies!

Na de keynote krijgen we nog een exclusieve rondleiding achter de schermen van het schitterende Concertgebouw Brugge. Dit architecturaal hoogstandje zal ons ongetwijfeld al haar geheimen prijsgeven!

Programma

  • 18.30 uur: Ontvangst
  • 19.00 uur: Intro Voka West-Vlaanderen + keynote Katrien Van Eeckhoutte
  • 19.45 uur: Concertgebouw achter de schermen
  • 20.30 uur: Catering + netwerking
  • 22.30 uur: Voorzien einde

Voor meer info kan je contact opnemen met Isabelle Callens.

Over Katrien Van Eeckhoutte

Katrien Van Eeckhoutte studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen en werkte in de privésector voor ze in 2000 aan de slag ging als zakelijk directeur en dagelijks bestuurder van ‘Brugge 2002: Culturele hoofdstad van Europa’. Sinds 2003 is ze verbonden aan het Concertgebouw Brugge: eerst als zakelijk directeur en sinds 2007 als algemeen directeur. Ze staat voor cultureel ondernemerschap: een mix van artistieke insteken, maatschappelijk draagvlak en financiële stabiliteit die niet louter op subsidies steunt.

Als vrouw heeft Van Eeckhoutte haar cultuurhuis vakkundig op de kaart gezet – en dat in een sector waar vrouwelijke CEO’s nog altijd meer uitzondering zijn dan regel. Concertgebouw Brugge werd door de regering erkend als Vlaamse Kunstinstelling, bereikt met een kwaliteitsvol aanbod van muziek en hedendaagse dans én als congreslocatie een ruim en divers binnen- en buitenlands publiek en versterkt zo de internationale uitstraling van Brugge en Vlaanderen in de wereld. Sinds 2017 kan het publiek met het Concertgebouw Circuit ook overdag op ontdekking door het gebouw tijdens een origineel belevingsparcours. Inclusief het dakterras met panorama over werelderfgoedstad Brugge. Met een uitgebreide waaier aan kunsteducatieve activiteiten wil het Concertgebouw – vaak in samenwerking met scholen – ook kinderen en jongeren creativiteit bijbrengen en kunst leren ervaren. Katrien Van Eeckhoutte is ook gastdocent aan hogescholen en universiteiten en engageert zich via diverse bestuursmandaten binnen de kunstensector en in andere sectoren.

Over Concertgebouw Brugge

Concertgebouw Brugge wil een gereputeerde wereldspeler zijn voor muziek en hedendaagse dans. Met de permanente openstelling van het gebouw en een rijke waaier aan interdisciplinaire activiteiten is het ook een plek voor literatuur, architectuur, beeldende kunst en klankkunst. Ze zetten in op creatie, creativiteit en interactie met kunstenaars in elke fase van hun loopbaan en geven zo vernieuwende impulsen aan de kunsten. Op die manier willen ze een verscheiden publiek raken, betrekken en helpen ontdekken. Concertgebouw Brugge geeft zo een internationale uitstraling aan de stad Brugge en aan Vlaanderen.


Voka Ladies, een professioneel netwerk met focus op ondernemerschap, brengt vrouwelijke ondernemers en kaderleden samen met als doel te adviseren, te inspireren en verbinding te creëren.

Contactpersoon

Isabelle Callens

Eventmanager

Adres

Concertgebouw Brugge
't Zand 34
8000 Brugge

Wanneer

Prijs

  • 65 euro

Voorwaarden

Dit event is exclusief voor leden van Voka.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit event ondersteunt SDG's 17 & 5. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 17

 

SDG 5

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag