Skip to main content
Map
Voka Traject

Welkom bij Bryo StartUp Limburg

Je stelde je kandidaat voor Bryo StartUp, maak nu je inschrijving definitief  en word één van de ondernemers binnen het Bryo StartUp Blended Learning traject van Voka Limburg.

Waar kun je je aan verwachten?

Start-weekend op locatie met mogelijkheid tot overnachting: je maakt kennis met de andere StartUps via teambuilding en gezamenlijke workshops. Dit is de aftrap van het Bryo StartUp-traject.

Business dates: met workshops, keynotesprekers en speeddates met 25 geselecteerde ondernemers en experts waar je een tafel mee boekt. Dit is een community event met deelnemers waar ook Bryo StandUp en Bryo ScaleUp aan deelnemen

Minimaal 3 individuele coaching sessies waar je coördinator als vertrouwenspersoon fungeert, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.

Praktijkgerichte werksessies die aansluiten bij de noden van de groep.

Community event: zomer-BBQ waar je in contact wordt gebracht met deelnemers aan Bryo StandUp en Bryo ScaleUp

Digitaal platform Bryo: contacten met andere deelnemers en coaches uit heel Vlaanderen. Dankzij het digitaal platform kan je ook online netwerken en je traject monitoren en opvolgen.

Programma
Kick-off (Sessie 1)  Kick-off

16 juni 2023        Kick-off tweedaagse

Sessie 2: Strategisch plannen Sessie 29 juni 2023      (18u00 - 22u00)
Zomer BBQ Collectieve sessie 30 augustus 2023 (18u00-22u00)
Sessie 3: Workshop - Inhoudelijke invulling te bepalen Sessie 21 september 2023  (18u00 - 21u30)
Sessie 4: Workshop - Inhoudelijke invulling te bepalen Sessie 19 oktober 2023 (18u00 - 21u30)
Sessie 5: Workshop - Inhoudelijke invulling te bepalen Sessie 23 november 2023 (18u00 - 21u30)

Sessie 6: Mijn geparametreerd financieel plan en groeifinanciering

Sessie 14 december 2023  (18u00 - 21u30)
Sessie 7: Workshop - Inhoudelijke invulling te bepalen Sessie 15 februari 2024 (18u00 - 21u30)
Sessie 8: Workshop - Inhoudelijke invulling te bepalen Sessie  28 maart 2024  (18u00 - 21u30)
Sessie 9: Workshop - Inhoudelijke invulling te bepalen Sessie 24 april 2024    (18u00 - 21u30)
Sessie 10: Workshop - Inhoudelijke invulling te bepalen  Sessie 23 mei 2024     (18u00 - 21u30)
Bryo Business Dates: Workshops, keynotesprekers en speeddates met 25 geselecteerde ondernemers en experts waar je een tafel mee boekt Business Dates 7 juni 2024       (15u00 - 21u00)
Prijs

€ 500,00 (excl. btw, overnachting niet inbegrepen)

Als Bryo geniet je van alle voordelen van het Voka lidmaatschap

Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van VlAIO.

Algemene voorwaarden
 • De jaarlijkse deelnamebijdrage is vooraf duidelijk door de projectcoördinator meegedeeld. Er wordt +21% BTW aangerekend.
 • Voor het eerste jaar van deelname :
  • De factuur voor deelname wordt opgemaakt en verstuurd van zodra de inschrijving bevestigd is dmv het ingevulde inschrijvingsformulier. De betalingstermijn vindt u op de factuur.
  • De inschrijving kan alleen schriftelijk worden geannuleerd tot maximaal 14 kalenderdagen voor de kick-off. Er wordt in ieder geval een administratieve kost van € 100 + 21% BTW aangerekend. De annulering van de inschrijving is niet mogelijk indien de deelnemer – in de aanloop naar zijn / haar formele kick-off – reeds heeft deelgenomen aan één of meerdere groepssessie(s) of coaching-gesprek(ken).
  • De inschrijving voor het eerste jaar is geldig vanaf de datum van inschrijving op dit formulier, tot aan het einde van de laatste groepsactiviteit van de eerste jaargang.
 • Daarna is de deelname jaarlijks opzegbaar door beide partijen mits kennisgeving hiervan 1 maand voor aanvang van de jaargang in kwestie. Een nieuwe jaargang vangt meteen aan, de dag nadat het eerste jaargang is afgelopen. Indien we geen tijdige opzegging ontvangen vanwege de deelnemer, stemt deze in met een 2de startupjaar en zal er een nieuwe factuur opgemaakt worden.
 • Als Bryo geniet je van de voordelen die het VOKA lidmaatschap te bieden heeft.
 • De adviezen van Bryo-medewerkers, noch van de ervaringsdeskundige ondernemers en vakexperts, noch van welke adviseur aangeboden uit het Bryo-partnership dan ook kunnen beschouwd worden als een gebod of verbod voor de deelnemer. De individuele deelnemer kan Bryo en Voka niet verantwoordelijk stellen voor de actie of de gevolgen daarvan op welk terrein dan ook.
 • De deelnemer geeft de toestemming aan Bryo om persoonsgegevens aan de projectpartners ter beschikking te stellen. De privacy wetgeving zal gerespecteerd worden. Elke adreswijziging of wijziging van ondernemingsnummer moet ook aan de coördinator doorgegeven worden.
Annulatievoorwaarden

Voor het eerste jaar van deelname:

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via lucas.bellens@voka.be tot 10 werkdagen voor aanvang van de (eerste) sessie. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd.

 

Indien er toch terugbetalingen gebeuren kan dat als volgt:

 • Voor Bryo StandUp: 125 euro exclusief BTW

 • Voor Bryo StartUp: 250 euro exclusief BTW

 • Voor Bryo ScaleUp: 500 euro exclusief BTW

 

=  50% van het deelnamegeld.

 

Na inschrijving en vanaf deelname aan een activiteit of opstart individuele begeleiding in aanloop van de groepsopstart vervalt het recht op opzegging.

Na het eerste jaar van deelname:

Daarna is de deelname jaarlijks opzegbaar door beide partijen mits kennisgeving hiervan 1 maand voor aanvang van de jaargang in kwestie. Een nieuwe jaargang vangt meteen aan, de dag nadat het eerste jaargang is afgelopen.

NDA Bryo StartUp

Gelieve deze NDA te ondertekenen en terug door te sturen naar Lucas Bellens

nda bryo

Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil ondernemers daarbij ondersteunen samen met Voka. 
Bryo maakt deel uit van een netwerk van initiatieven waar ondernemers gebruik van kunnen maken. Samen voor #sterkondernemen. 

Banner

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

€ 500,00 (excl. btw)

Als Bryo geniet je van alle voordelen van het Voka lidmaatschap

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

LI - RECORE