Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Bryo StartUp West-Vlaanderen 2023

  • Hybride

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wil je vaardigheden verscherpen en je verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen? Je wil je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten? Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie? Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan? Wees welkom bij Bryo StartUp, de grootste starters-community van Vlaanderen!

Check ook zeker onze folder!

Bryo StartUp is het ondersteuningstraject van Voka voor lokale startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Bryo is de community waarbij we er samen voor zorgen dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.

Wat kan je verwachten?

  • De Bryo-kick-off: Samen met andere starters uit West-Vlaanderen vliegen we er 24 uur in. Teambuilding en jullie ondernemersambities staan centraal. We vormen een hechte groep waarbij we insights en tips maar ook problemen en frustraties in alle vertrouwen met elkaar delen. Daarnaast voorzien we inleidende workshops en laten we van bij de start de kracht van het Voka- en Bryo-netwerk op jullie los.
  • StartUp Sessies: Gedurende het jaar komen we een 10-tal keer met de groep samen om een specifiek thema te behandelen. Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep.
  • Deelname aan 2 businessdates: Tijdens de businessdates kom je samen met deelnemers over alle trajecten heen en voel je de echte Bryo-vibe! Je krijgt de kans om deel te nemen aan workshops en om ontmoetingen in te plannen met experts en ondernemers. Tijdens een gesprek (one-to-one of one-to-few) helpen zij je verder met je project op basis van de vragen die je hen stelt.
  • Individuele coachingsessies waar je coördinatoren (Aline, Astrid, Evy en Hannes) als vertrouwenspersonen fungeren, als onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het netwerk.
  • Digitaal traject: Werk aan jouw kennis en skills wanneer jij wil en op jouw tempo. Pitching, een eerste werknemer, spreken met de pers, prijszetting, timemanagement, verdienmodellen,... Aan de hand van online modules kan je concreet aan de slag met topics die nu voor jou van toepassing zijn.

Voka-lidmaatschap

Je wordt volwaardig lid van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen (max. 2 jaar i.k.v. een deelname aan Bryo StartUp). Hierdoor verrijk je je netwerk met meer dan 3200 West-Vlaamse bedrijven en krijg je toegang tot netwerkevents exclusief voor leden. Je Bryo-coördinator helpt je om de juiste contacten te leggen.

Bryo’s getuigen

Bryo overview

21 & 22 april 2023 Kick-off
20 mei 2023 Nestsessie
17 juni 2023 Businessdates
juli 2023 Bryocafé
23 september 2023 Nestsessie
17 oktober 2023 Pick & Choose: Sales, sales, sales!
21 oktober 2023 Pick & Choose: Growth marketing
18 november 2023 Nestsessie
9 december 2023 Businessdates
20 januari 2024 Bryo online NY-event
20 februari 2024 Pick & Choose: Financieringslandschap
24 februari 2024 Pick & Choose: Onderhandelingstechnieken
16 maart 2024 Nestsessie
20 april 2024 Pick & Choose: Digitale tools to the rescue
23 april 2024 Pick & Choose: Praktisch balanslezen

 

Bryo Team Voka West-Vlaanderen

Aline Geldhof, Astrid De Clerck, Evy De Bruyker en Hannes Careel zijn de Bryo-coaches van Voka West-Vlaanderen die jou graag helpen op jouw ondernemerspad. Aan de hand van workshops, individuele coachingsessies en door je samen te zetten met de juiste klankborden, zorgen zij voor jouw persoonlijke groei!

Geïnteresseerd?

Voor Bryo StartUp werken we met een 'open call'  waarbij je je kandidaat kan stellen.

Het volledige verloop van de open call:

  • Tot en met 31/03 | Kennismakingsgesprek
  • 15/02 - 31/03 | Tijd om je kandidaat te stellen  
  • 05/04 | Vandaag kom je te weten of je erbij bent! 
  • 21/04 | Kick-off van het traject 

Heb jij interesse in dit traject? Wil je meer weten? Zit je nog met bepaalde twijfels, vragen,…? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op met jou. Of plan onmiddellijk een gesprek in via deze link

Contactpersoon

Hannes Careel

Member Services - Startend ondernemen

Wanneer

Prijs

 500 euro (excl. BTW)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG 8. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 8

 

Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.


Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag