Skip to main content
Map

Welkom bij Bryo StandUp Antwerpen-Waasland

Goed nieuws, je bent er bijna!

Je stelde je kandidaat voor Bryo StandUp. Klik hier om jouw inschrijving te bevestigen, onderteken de NDA hieronder en dan ben je er helemaal klaar voor!

 Gelieve deze NDA te ondertekenen en terug door te sturen naar Jolein Van Eyck.

nda bryo

Bryo StandUp is er voor iedereen met goesting om te ondernemen die nog niet concreet is opgestart en nog geen ondernemingsplan heeft uitgewerkt. Het StandUp traject laat je nadenken over elk element van je idee. Daarnaast leer je de markt op zo’n correct mogelijke manier bevragen voor optimale informatie verwerving. We helpen je de eerste stappen van je ondernemerscarrière zetten.

Gespreid over 3/4 maanden kom je tien keer samen met een tiental gelijkgezinden. Tijdens deze intensieve werkbijeenkomsten werk je samen met de andere préstarters en onder begeleiding van coaches verder aan je ondernemingsidee.

Je krijgt antwoord op je individuele vragen van jouw coach en er zijn opdrachten waaraan je zelfstandig kan verder werken. We brainstormen samen en verfijnen jouw ideeën aan de hand van verschillende tools. 

We denken ook na over een business model en een financieel plan. Op het einde van dit traject evalueren we jouw project op de sterktes en zwaktes en kan je jezelf de grote vraag stellen: doe ik het of doe ik het niet?

Daarbovenop krijg je toegang tot deze leuke extra's:

 • Individuele coaching hoe vaak jij het wenst
  Zit je met vragen, uitdagingen of heb je nood aan een partner om over je idee te sparren? Gedurende het hele traject kan je meetings boeken met je Bryo coach Jolein waarbij zij je ook steeds kan verbinden met andere interessante contacten. 
   
 • Inclusief Jong Voka Lidmaatschap
  Je krijgt eveneens toegang tot alle events van Jong Voka, een community die we speciaal voor jonge ondernemers hebben uitgebouwd.
   
 • Spreek met experts op de Bryo Business Dates
  Als kers op de kaart bieden we je de gelegenheid om een 1-on-1 gesprek aan te gaan met een ervaren expert in een bepaald vakgebeid om extra interessante inzichten over je businessidee te winnen. 

De prijs voor dit alles bedraagt slechts 250 euro excl. btw.

Klik hier om jouw inschrijving te bevestigen, onderteken de NDA en stuur het door naar Jolein Van Eyck en je bent er helemaal klaar voor!

Contactpersoon

Jolein Van Eyck

adviseur starters en lerende netwerken fashion

Wanneer

Prijs

250 euro (excl. btw)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan