Skip to main content
Map
Voka Opleiding

Bryo StandUp Summer Bootcamp | Werk jouw ondernemersidee uit!

Starten

Dromen zijn er om te realiseren. Tijd voor die onderneming van jou! Of je nu al op een idee broedt,  of helemaal niet. Bij Bryo StandUp starten we bij jouw passie! Waar krijg je energie van? Waar zit je netwerk? 

In 10 workshops bouw je stapsgewijs verder aan een uitgewerkt businessidee. Je leert als het ware ‘het gat in de markt’ ontdekken. Ook begrippen zoals financiering en marktonderzoek worden opeens heel tastbaar voor je.

Het programma

Wat kan je verwachten?
 • Werk in 10 dagelijkse workshops actief aan ieder element van jouw idee!

  Gedurende 2 weken komen we stapsgewijs dichterbij de uitwerking van jouw businessidee. Aan het einde weet jij alle sterktes en zwaktes van jouwproject. En heb je een antwoord op de vraag: “Doe ik het of doe ik het niet?”
   
 • Kom terecht in een groep van gelijkgezinden!

  Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers, krijg je verschillende kijken op je idee. Je voelt je begrepen en doet zo de nodige kennis op om succesvol te starten! Via de Bryo StandUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.
   
 • Laat je bijstaan door je persoonlijke coach aan je zijde!

  Geen zorgen. Je staat er niet alleen voor. Net zoals bij topsporters staat er uiteraard een trouwe coach aan de zijlijn. Concreet betekent dit datje zo vaak je maar wil, kan aankloppen voor individuele coaching bij Jolein & Guido! Zij kunnen je op die manier ook verder in contact brengen met het brede netwerk van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.
Topics & data

Bryo StandUp laat je nadenken over ieder element van je idee:

 • Dinsdag 4 juli 10.00 - 18.00                Kick off: wie ben ik als ondernemer? + Design Thinking
 • Woensdag 5 juli 10.00 - 13.00            Value Proposition Canvas
 • Donderdag 6 juli 10.00 - 13.00           Opportunity Validation
 • Vrijdag 7 juli 10.00 - 13.00                  Business Modeling + Pimento
 • Woensdag 12 juli 10.00 - 17.00          Sales en marketing + praktische opstartmodaliteiten
 • Donderdag 13 juli 10.00 - 17.00         Financieel plan 
 • Vrijdag 14 juli 10.00 - 13.00                Pitching en presentatietechnieken

Tot slot is er een finale oefenpitch met uitreiking van de certificaten!

Voor wie?

Je bent een toekomstig ondernemer of groeistarter ,vol ideeën maar zonder uitgekiend businessplan. Passie en drive zijn key. Verder heb je geen voorkennis nodig om dit traject te starten.

Extra

Bovenop de workshops, individuele coaching en catering, krijg je toegang tot deze fantastische extra's:

 • De Bryo StandUp Toolkit

  Dit unieke Bryo traject maakt gebruik van een brede set aan tools die je dichter helpen bij jouw startup. Als je achteraf toch beslist om niet verder te gaan met je businessidee, beschik je nog steeds over de tools en kan je ze zelf toepassen op al je nieuwe ondernemersideeën!
   
 • Jong Voka Lidmaatschap

  Je krijgt eveneens toegang tot alle events van Jong Voka, een community die we speciaal voor jonge ondernemers (<40jaar) hebben uitgebouwd.
   
 • Bryo Business Dates

  Als kers op de kaart bieden we je de gelegenheid om een 1-on-1 gesprek aan te gaan met een ervaren expert in een bepaald vakgebeid om extra interessante inzichten over je businessidee te winnen.
Prijs

Prijs alles inclusief: workshops, individuele sessies, starterstoolkit, toegang tot de business dates & catering. bedraagt slechts €250 excl. btw.

Ben je student, werkloos, of werk je max.50%,kan je mogelijk
gratis deelnemen. Meer info op de website van Jumpstarters. 

Interesse?

Stel je dan meteen kandidaat door op de button rechts te klikken! Eén van onze coaches neemt dan persoonlijk contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Als het traject een jij een match zijn, is jouw deelname compleet. Passie & drive zijn key!

Bryo community Bryostandup Voka

Contactpersonen

Jolein Van Eyck

adviseur starters en lerende netwerken fashion

Guido Frederiks

Adviseur startersfinanciering & snelle groei

Wanneer

Prijs

250 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Welt_6stappenplan
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering