Skip to main content
antwerptenmiles

Jong Voka Kempen - Loop samen met ons de Antwerp 10 Miles

Samen met onze partner Runners Mol neemt Jong Voka Kempen deel aan de Antwerp 10 Miles. Wil jij met ons mee lopen? Dan profiteer je niet alleen van een gezonde dosis groepsdruk ter motivatie, maar ook van gemeenschappelijke trainingen, professionele begeleiding bij het lopen, een uitgebreide voetanalyse en heel veel andere voordelen. 

Waarom meedoen?

Samen trainen voor de Antwerp 10 Miles is niet alleen gezellig, het enthousiasme van de andere lopers werkt bovendien aanstekelijk. Je zal zien dat het dan veel gemakkelijker is om je sportieve voornemens voor 2020 vol te houden. 

Het is daarnaast een goede kans om andere ondernemers op een informele manier te leren kennen en je ontvangt handige looptips van professionele trainers. 
 

Looptraining op maat

Dankzij Runners Mol kan jij je extra goed voorbereiden op de Antwerp 10 Miles. Er zullen namelijk regelmatig gemeenschappelijke trainingen georganiseerd worden en gedurende je training kan je rekenen op professionele begeleiding. 

Van tevoren worden er drie schema’s gemaakt (op recreatief niveau). Afhankelijk van jouw niveau kies je een schema dat bij je past. 
 

Alle voordelen voor jou! 

Met Jong Voka Kempen meedoen aan de Antwerp 10 Miles is niet alleen een leuke groepsactiviteit, er zijn nog veel meer voordelen: 

  • We hebben een tentje tijdens de Antwerp 10 Miles als uitvalsbasis (incl. bewaring en bewaking van je sporttas). 
  • Je krijgt korting bij Runners Mol. Ze bieden niet alleen 10% korting op loopschoenen, ze hebben zelfs een speciaal pakket voor ons samengesteld met een vest, lange tight en longsleeve shirt. Koop je het volledige pakket? Dan ontvang je 30% korting. Koop je één of twee items? Dan ontvang je 20% korting. Bij aankoop van nieuwe schoenen, krijg je ook een gratis loopanalyse. Daarover lees je hieronder meer. Aankoop via factuur is mogelijk.
  • De inschrijving verloopt via Voka, je ontvangt dus een factuur voor je bedrijf. 
  • Je ontvangt een loop-T-shirt van Jong Voka Kempen
  • Dankzij Euro Gijbels is er tijdens de Antwerp 10 Miles volop gratis fruit beschikbaar.
  • Je hoeft je borstnummers niet zelf af te halen.
  • Geen parkeerstress – we voorzien vervoer naar en van de Antwerp 10 Miles met een bus.


Draag jij wel de juiste loopschoenen?

Als je met Jong Voka Kempen meedoet aan de Antwerp 10 Miles, dan krijg je niet alleen korting op een nieuw paar loopschoenen bij Runners Mol, je kan bovendien bij hun podoloog langsgaan voor een gratis voetanalyse (op afspraak). Hij/zij kan je helpen bepalen welk soort schoen het meest geschikt is voor jouw voeten en manier van lopen. 

Bij Runners Mol kan je trouwens altijd rekenen op advies van hun experts. Zij maken een loopanalyse en helpen je om de perfecte loopschoenen te vinden. Indien nodig, maken ze ook gratis aanpassingen aan de standaard zooltjes van de schoen. 

Lopen je nieuwe schoenen toch nog niet helemaal zoals gehoopt? Dan zal Runners Mol je helpen om een oplossing te vinden. Blijk je steunzolen nodig te hebben? Dan betaal je hier wel apart voor. 
 

Meld je aan! 

Kan je niet wachten om samen met ons mee te doen met de Antwerp 10 Miles? Schrijf je dan snel in! 

Contactpersoon

Evi Heylen

Administratief medewerker Jong Voka Kempen & Plato

Wanneer

Prijs

€ 60 voor leden / € 90 voor niet-leden  (Prijzen zijn exclusief BTW)

Inschrijven is mogelijk t.e.m. maandag 30 maart 2020.

 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren van een inschrijving kan enkel elektronisch via evi.heylen@voka.be t.e.m. 9 februari 2020. Nadien blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Een vervanger mag wel steeds jouw plaats innemen. De betaling verloopt per factuur.

De Kamer behoudt het recht de spreker(s) te wijzigen en/of een activiteit te annuleren mits voorafgaande verwittiging. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort. Deelnemers hebben in dit geval geen recht op schadevergoeding. Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.
 

DigiChambers
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse