Skip to main content
7 habits

The 7 Habits of Highly Effective People®

Bekroond als het beste persoonlijk leiderschapsprogramma ter wereld helpt The 7 Habits of Highly Effective People®, de tijdloze principes van effectiviteit in lijn met moderne technologie en toepassingen, om jouw doelstellingen te bereiken.

Dit bekende boek van Stephen Covey staat al jaren aan de top van elke boekenlijst op het gebied van management en persoonlijke ontwikkeling. Naarmate de wereld meer VUCA wordt, zijn de training en het boek steeds relevanter, simpelweg omdat het gaat om de basisprincipes van effectiviteit.

Je zal als ondernemer pas duurzame successen boeken als je in staat bent om effectief te leiden, een positieve invloed te hebben op anderen, anderen kan engageren, met hen kan samenwerken en wanneer je erin slaagt om jouw vaardigheden steeds te verbeteren en te vernieuwen. Deze elementen zijn de basis van effectiviteit op persoonlijk, team en organisatorisch vlak.

The 7 Habits of Highly Effective People® is een solide framework om persoonlijk en interpersoonlijk leiderschap op te bouwen of te optimaliseren.

Inhoud
Effectieve individuen behalen 2 overwinningen in het leven: de overwinning op zichzelf (wanneer ze zelfbeheersing en zelfdiscipline leren ontwikkelen) en de overwinning met anderen (wanneer ze diepe en duurzame relaties met anderen kunnen ontwikkelen). Naarmate ze zich The 7 Habits® eigen maken, evolueren ze van afhankelijk van anderen naar onafhankelijk en tenslotte naar wederzijdse afhankelijkheid: optimale en synergetische samenwerking.

We zoomen in op de 7 gewoontes van Effectief Leiderschap, onderzoeken de onderliggende principes en definiëren de nodige competenties.
Gewoonte 1: Wees proactief
Gewoonte 2: Begin met het eind in gedachten
Gewoonte 3: Belangrijke zaken eerst
Gewoonte 4: Denk win-win
Gewoonte 5: Eerst begrijpen, dan begrepen worden
Gewoonte 6: Creëer synergie
Gewoonte 7: Houd de zaag scherp

Leerproces
Het 7 Habits® leerproces bestaat uit volgende fasen:
 
Voorbereiden
De online bevraging (assessment) meet de individuele effectiviteit. Het assessment zorgt voor concrete feedback die gericht is op gedragsverandering. Deelnemers kunnen ook feedback vragen van hun leidinggevende, hun collega’s en teamleden.

Leren en oefenen
Een heel interactieve en praktijkgerichte classroom workshop van 3 hele dagen, gebaseerd op principes van persoonlijke effectiviteit om diepgaande bewustwording te combineren met concrete persoonlijke groei.

Leven
Met behulp van het ‘7x7 contract’ gaan deelnemers 7 weken lang dagelijks aan de slag met de concrete integratie van de 7 Habits®. Ze worden daarbij ondersteund door een iOS en Android app en door praktische toepassingskaartjes om zich effectieve gewoontes eigen te maken.
 

Jouw trainer
Yvy Jacobs - FranklinCovey Belgium

Ontdek hier het volledige opleidingsaanbod

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Geel)
Kleinhoefstraat 9
2440 Geel

Wanneer

Prijs

Leden:
€ 1375 Excl. BTW
 

Niet-leden:
€ 1995 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €1375/leden en €1995/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 28 mei is dit €1238 voor leden. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 21 opleidingsuren ingeven. 
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf 10 dagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56.30.30

Ontdek onze 4-daagse boost your business bootcamp!
Van Dessel Insurance
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl