Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Infosessie

In 10 stappen starten op sociale media

Je bedrijf schiet uit de startblokken, en daar hoort ook je online branding bij. Maar die eerste stappen op sociale media als professional, hoe begin je daaraan? Ontdek het tijdens deze gratis infoavond. 

Dat je niet om je online presence heen kan, wist je al. Er is niks moeilijks aan een bericht posten op Instagram of LinkedIn, maar als beginnend ondernemer pak je dat liever doordacht aan. Op welke kanalen moét je te vinden zijn? Doe je dat als persoon of uit naam van je bedrijf? Hoe maak je kwalitatieve content? En content op maat van elk platform? Hoe verhoog je je aantal volgers, en is dat nog belangrijk? 

Een strategische kijk op je socialmediadebuut is geen overbodige luxe. In deze inspiratiesessie krijg je de 10 belangrijkste stappen mee om je bedrijf online te lanceren. Jasper Dockx is social media-expert en founder van Twaalfde Man. Hij zet je op weg met zijn beste inzichten. En nadien netwerk je gezellig met collega-starters bij een hapje en drankje. 

Wat mag je verwachten?

Een inspirerende masterclass op 13 maart

  • 18. 00 uur: Infosessie Starten op sociale media
  • 20.00 uur: Netwerkreceptie
  • 21.00 uur: Verwacht einde

Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht. 

Voor wie?

Startende ondernemers die hun merk ook online willen versterken.

Toegankelijkheid 

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Margit Wuyts

Coördinator start-up bedrijven

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 6 maart. We vragen je je inschrijving te respecteren gezien er catering wordt voorzien. Een ingeschreven deelnemer mag zich steeds door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen.


Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan