Skip to main content
  • Accelero Alumni

adsomenoise

 

Het Leuvens bureau voor digital advertising en digital signage werd in 2012 opgericht en al snel werden ze de geprefereerde productiepartner voor digitale advertenties (voornamelijk online display) voor tal van reclamebureaus.

In de loop der jaren zijn ze uitgegroeid tot een digitaal campagnebureau dat adverteerders, creatieve bureaus en mediabureaus ondersteunt dankzij een unieke plug-in manier van werken.

https://www.adsomenoise.com/

Metis Instruments & Equipment werd in 1988 opgericht door 2 wetenschappers van de Pulsed Field Group. Vandaaag de dag is het bedrijf 1 van de technologieleiders in industriële en wetenschappelijke magnetica zoals magnetiserende apparatuur, meetsystemen, co-engineering & adviesdiensten.

//www.metis.be/

Metis

 

miss myjagi

 

Miss Miyagi initieert en coördineert de ontwikkeling van maatschappelijke en innovatieve vastgoedprojecten
die bijdragen aan een meer duurzame leefomgeving. Hiervoor  ontwikkelde ze een ecosysteem van diensten om eigenaars van bijzondere panden, beleidsmakers en burgers of organisaties met een ruimtevraag bij te staan in elke fase van het proces.

https://missmiyagi.eu/

Lees en bekijk de getuigenis van Karel Van Den Eynde hier

Vriends Services te Rotselaar werd opgericht in 1990 en is sindsdien uw betrouwbare partner op gebied van sanitair , verwarming, warmtepompen en zonne- energie. Daarbij staan kwaliteit en service steeds centraal.

https://www.vriends.be/

vriends

 

 

volt

 

Team Volt vergemakkelijk het nemen van klantgerichte beslissingen

We helpen organisaties begrijpen hoe hun markt evolueert met slimme onderzoeksmethodes en brengen het hele bedrijf in beweging door de juiste competenties te ontwikkelen.

www.teamvolt.be

Lemonade, een Leuvens bedrijf dat gespecialiseerd in het ontwerpen van geavanceerde softwareoplossingen en een digitale strategie. Ze helpen hun klanten met verschillende IT-oplossingen.

https://www.lemonade.be/

lemonade

 

b brussels

 

Peter Wielant en zijn vrouw Christine vormen sinds 1990 het gezicht van bulthaup brussels. Zij helpen hun klanten in de zoektocht naar hun droomkeuken. In 2002 openen ze naast de vestiging in Brussel nog een toonzaal in Leuven.

https://bbrussels.bulthaup.be/nl

Archemin is een farmaceutisch adviesbureau sinds 1999. Het bedrijf helpt binnenlandse en internationale farmaceutische bedrijven, biotechbedrijven, fabrikanten van medische hulpmiddelen en ontwikkelaars van diagnostische testkits om hun producten op de markt te brengen en daar te houden.

https://www.archemin.eu/

archemin

 

medioeurope

 

MedioEurope is een duurzame Vlaamse B2B-leverancier voor boeken, strips, dvd’s, cd’s, games en bordspelen. Ze leveren aan bibliotheken, onderwijsinstellingen, winkels, dagbladhandels, overheden en bedrijven in België en Nederland.

https://www.medioeurope.com/home/nl/

Expat & Co creëert al 15 jaar lang op maat gemaakte verzekeringsplannen voor wie woont, werkt of studeert in het buitenland.

https://www.expatinsurance.eu/en


 

expay

 

 

dm invest

 

Dieter Mattelin en Eva Follet startten na een aantal jaar in Afrika gewoond te hebben in 2009 DM Invest Spaans Vastgoed. Met DM Invest Spaans Vastgoed begeleiden ze kandidaat-kopers vanuit hun ervaring bij de aankoop van hun droomwoning in Spanje.

https://www.dminvest.eu/

Garage Wauters is een familiaal bedrijf met een jarenlange traditie in de verkoop en het onderhoud van MAN bestelwagens & vrachtwagens en rollend materieel. Graag gaan ze de uitdaging aan om voor elke klant een gepaste transportoplossing te vinden. Een professioneel getraind team van technici staat klaar om de wagen in uitstekende conditie te houden.

https://wauters-man.be/

garage

 

 

dommelhof

 

Als modern zorgbedrijf temidden het Vlaams-Brabantse Hageland, is Campus Dommelhof meer dan een woonzorgcentrum alleen. Wij zijn een dorpsgemeenschap van bewoners, families, medewerkers en vrijwilligers, om en rond ons dorpsplein het Perkeplein.

Met een unieke mix van intramurale en extramurale dienstverlening bouwt Campus Dommelhof al twee generaties lang aan een ultiem zorgcontinuüm, van thuis tot in het rusthuis.

https://www.campusdommelhof.be/

13 jaar geleden richtte Pieter Jelle het webbureau Statik op. Het bedrijf ontwikkelt digitale communicatie op maat. Bij Statik draait alles om mensen, technologie en het evenwicht tussen beide. Ze blijven inspelen op actuele trends en streven met hun projecten naar een maatschappelijke impact. Ontdek meer over Statik in dit artikel

Wist je trouwens ook dat zij de miK klimmaatambassadeur 2019 waren? Op 9 oktober kan je Pieter Jelle aan het woord horen op de miK klimaatlunch. Klik hier voor meer info. 

https://www.statik.be/

statik

 

brioval

 

Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar expertise is Brioval dé referentie in verwarming, elektriciteit, sanitair en ventilatie. Op basis van jouw leefgewoonten werken we duurzame oplossingen uit die je wooncomfort verhogen, van Brussel over Vlaams- en Waals-Brabant tot Namen.

https://brioval.be/nl

 

vlaio

 

Contactpersoon

Kris Beterams

Coördinator Business Model Innovation Alliance