Skip to main content
Voka Opleiding

Structuur en organisatie van de onderneming

Partijen die met een vennootschap handelen, stellen zich vaak de vraag of een vennootschap wel voldoende matuur is om ermee te contracteren. Dat is een vraag naar structuur, financiële gezondheid en continuïteit.Partijen die met een vennootschap handelen, stellen zich vaak de vraag of een vennootschap wel voldoende matuur is om ermee te contracteren. Dat is een vraag naar structuur, financiële gezondheid en continuïteit.

Wij stellen vast dat ondernemingen daar onvoldoende op zijn voorbereid. Zonder dat zij het vaak zelf weten, resulteert dit bijvoorbeeld in het niet verkrijgen van bepaalde kredieten of minstens aan minder voordelige voorwaarden. Tijdens deze sessie zullen wij vanuit juridisch, fiscaal en financieel oogpunt daarop ingaan en aan de ondernemer concrete tips om hieraan tegemoet te komen. 

Programma

Tijdens deze opleiding zullen onder andere aan bod komen: 

  • Financiële ratio’s 

  • Governance structuur 

  • Legal compliance 

Doelgroep

Deze opleiding is gericht op eigenaars/ondernemers en leidinggevende profielen.

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Docent

Thomas Vandersmissen, Senior Counsel KPMG Law
Alexander Vangrieken, Director, KPMG Deal Advisory

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uren

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/opleidingen-limburg

Contactpersoon

Lien Jonkmans

Projectmedewerker eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 170,00 excl. BTW

Niet-leden:
€ 305,00 excl. BTW 

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?