Skip to main content
Map
  • Virtuele nieuwjaarsreceptie - Steek je licht op!

Virtuele nieuwjaarsreceptie - Steek je licht op!

  • Online
 
 

Op 21 januari ontmoeten we elkaar digitaal tijdens een gezamenlijk netwerkmoment van Voka KvK Vlaams-Brabant en Voka Metropolitan. Onze volledige livestream, de Zoom themasessies en het 1-1-netwerkgedeelte is volledig te volgen via het platform van Conversation Starter. Allemaal op dezelfde plek. Je hebt dus geen andere software nodig.

Wat kan je verwachten?

Je bent vanaf 17u00 samen met Kris Cloots, Voorzitter Voka Metropolitan, te gast in de huiskamer van Benny Smets, Voorzitter Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. Samen met moderator Francesca Vanthielen ontdekken we welke lichtpunten ondernemers zien voor de toekomst. Inspirerende bedrijfscases tonen de weg naar een nieuwe toekomst,  meer duurzaam, digitaal en internationaal. Nadien kan je meteen aan de slag met een inspirerende netwerking in themagroepen of spreek je nieuwe contacten 1-op-1 aan via het platform Conversation Starter.

Doe je mee? Schrijf je nu in! 

Deze sprekers schijnen hun licht! (17u00 - 17u45)

  • Kris Cloots, Country Manager ISS Belux, en Benny Smets, Managing Director Ninatrans vertellen hoe zij samen doorgaan met hun onderneming en met Voka
  • Willem Stox, Managing Director Ixina/Vanden Borre Kitchen, rond het thema Digitalisering: Thuis koken, is het nieuwe normaal. Met digitale technologie maken we onze keukens slimmer dan ooit, en kunnen we keukens op maat uittekenen en aanbieden. 
  • Marnix Galle, Executive Chairman Immobel, rond het thema Duurzaam & Circulair: De omslag naar duurzaam (ver)bouwen is ingezet. Kantoren worden netwerkplekken. Wonen, werken en vrijetijd lopen in elkaar. Passief bouwen en materiaal hergebruiken wordt de norm.
  • Leen Gysen, Managing Partner IPARC, rond het thema Internationalisering: Ons cultureel erfgoed is van wereldklasse. Zo ook onze know-how om erfgoed te vrijwaren. Technologie redt de kunst, tot  ver over onze grenzen. Ook in het VK na de Brexit.
  • Zij die willen netwerken zonder thema kunnen aansluiten bij het netwerkingcafé

Steek je licht verder op (17u45-19u00)

  • Neem deel aan themasessie rond digitalisering, duurzaamheid, internationalisering, groei, talentenmarkt (17u45- 18u15)
  • Leg persoonlijke contacten voor een nadere kennismaking (18u15-19u) 

Steun lokale horeca!

Omdat er bij een Nieuwjaarstreffen ook een lekkere maaltijd hoort, maakten de regionale besturen voor jou een selectie van de beste restaurants uit hun regio. Hier kan je op 21 januari terecht om te genieten van een heerlijke 3 gangenmenu, geleverd dezelfde dag bij jouw thuis. Je kan een menu bestellen t.e.m. 17 januari in jouw regio in Vlaams-Brabant of Brussel. Momenteel is het niet meer mogelijk om te bestellen. 

FAQ

Q: Hoe neem ik deel aan de nieuwjaarsreceptie? 
A: Aangezien onze receptie dit jaar digitaal doorgaat maken we gebruik van het platform van Conversation Starter. Het platform voorziet ingebouwde video calls voor jouw meetings. Via deze enkele link neem je deel aan het plenaire gedeelte, de Zoomsessies en de 1-1-netwerkingsessies. Je hoeft dus geen software te downloaden en de call wordt automatisch gestart op het gekozen uur. Zorg dus dat je om 17u00 klaar zit achter deze link.
 
Q: Vanaf wanneer kan ik aansluiten?
A: Je bent welkom op het platform vanaf 16u55. De receptie start stipt om 17u00 en wordt live uitgezonden. Het is dus niet mogelijk om uitgesteld te kijken.
 
Q: Hoelang duren de 1-1-gesprekken?
A: Je meeting eindigt automatisch na 12 minuten. Begin dus zeker af te ronden als de aftelklok de laatste minuut bereikt.
 
Q: Hoe gaat digitaal netwerken in zijn werk? Zijn er tips?
A: In ons e-book Online Netwerken zetten we enkele tips voor je op een rijtje. 
 
Q: Wat als ik per ongeluk het platform verlaat?
A: Dat is geen probleem! Dan kan je de link steeds opnieuw gebruiken. Ook na de Zoomsessies keer je automatisch terug naar deze pagina. 
 
Q: Welke browsers worden ondersteund?
A: Gebruik Google Chrome, Firefox of Microsoft Edge op je laptop of desktop computer. Andere browsers kunnen een slecht of verspringend beeld geven. 
 
Q: Wat als ik problemen heb op het Conversation Starter platform?
A: Voor technische vragen kan je terecht bij de support van Conversation Starter via de chatknop rechtsonderaan op het beginscherm. 
 
Q: Wat als ik nog vragen heb?
A: Vragen die niet rond het technische aspect van Conversation Starter gaan mogen steeds gesteld worden aan Voka via 1adres@voka.be, via het nummer 016 22 26 89 of via Messenger met de chatknop op deze pagina. Wij doen ons best om zo snel mogelijk te antwoorden op vragen.

Met dank aan onze partners

met dank aan

VM

 

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Schrijf je in via de oranje inschrijvingsknop op deze pagina. Nadien ontvang je een bevestigingsmail met een link om te registreren op Conversation Starter. Registeren is verplicht zelfs bij gratis deelname. 

Proximus