Skip to main content
 • Home
 • Virtuele nieuwjaarsreceptie - Steek je licht op!

Virtuele nieuwjaarsreceptie - Steek je licht op!

 • Online

Op 21 januari 2021 ontmoeten we elkaar digitaal tijdens een gezamenlijk netwerkmoment van Voka KvK Vlaams-Brabant en Voka Metropolitan.  We blikken samen vooruit en bieden elkaar perspectief en bakens van licht om door te gaan met ondernemen. 

nieuwjaar

Wat kan je verwachten?

Je bent vanaf 17u00 samen met Kris Cloots, Voorzitter Voka Metropolitan, te gast in de huiskamer van Benny Smets, Voorzitter Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. Samen met moderator Francesca Vanthielen ontdekken we welke lichtpunten ondernemers zien voor de toekomst. Inspirerende bedrijfscases tonen de weg naar een nieuwe toekomst,  meer duurzaam, digitaal en internationaal. Nadien kan je meteen aan de slag met een inspirerende netwerking in themagroepen of spreek je nieuwe contacten 1-op-1 aan via het platform Conversation Starter.

Doe je mee? Schrijf je nu in! 

Deze sprekers schijnen hun licht! (17u00 - 17u45)

 • Kris Cloots, Country Manager ISS Belux, en Benny Smets, Managing Director Ninatrans vertellen hoe zij samen doorgaan met hun onderneming en met Voka
 • Willem Stox, Managing Director Ixina/Vanden Borre Kitchen, rond het thema Digitalisering: Thuis koken, is het nieuwe normaal. Met digitale technologie maken we onze keukens slimmer dan ooit, en kunnen we keukens op maat uittekenen en aanbieden. 
 • Marnix Galle, Executive Chairman Immobel, rond het thema Duurzaam & Circulair: De omslag naar duurzaam (ver)bouwen is ingezet. Kantoren worden netwerkplekken. Wonen, werken en vrijetijd lopen in elkaar. Passief bouwen en materiaal hergebruiken wordt de norm.
 • Leen Gysen, Managing Partner IPARC, rond het thema Internationalisering: Ons cultureel erfgoed is van wereldklasse. Zo ook onze know-how om erfgoed te vrijwaren. Technologie redt de kunst, tot  ver over onze grenzen. Ook in het VK na de Brexit.
 • Zij die willen netwerken zonder thema kunnen aansluiten bij het netwerkingcafé

Steek je licht verder op (17u45-19u00)

 • Neem deel aan themasessie rond digitalisering, duurzaamheid, internationalisering, groei, talentenmarkt (17u45- 18u15)
 • Leg persoonlijke contacten voor een nadere kennismaking (18u15-19u) 

Steun lokale horeca!

Omdat er bij een Nieuwjaarstreffen ook een lekkere maaltijd hoort, maakten de regionale besturen voor jou een selectie van de beste restaurants uit hun regio. Hier kan je op 21 januari terecht om te genieten van een heerlijke 3 gangenmenu, geleverd dezelfde dag bij jouw thuis. Je kan een menu bestellen t.e.m. 17 januari in jouw regio in Vlaams-Brabant of Brussel. Momenteel is het niet meer mogelijk om te bestellen. 

Met dank aan onze partners

met dank aanmet dank aan

 

Contactpersoon

Kristien Put

Verantwoordelijke Events

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt. Schrijf je in via de oranje inschrijvingsknop op deze pagina. Nadien ontvang je een bevestigingsmail met een link om te registreren op Conversation Starter. Registeren is verplicht zelfs bij gratis deelname. 

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
BMW Brussels
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
Logo KPMG
Logo Federale Verzekering
Logo Premed
Logo Randstad