Skip to main content
Map
  • Limburg
  • ONDERNEMERSgilde: exclusief bezoek aan Franssen Juweliers en het Huis van de gouverneur

ONDERNEMERSgilde: exclusief bezoek aan Franssen Juweliers en het Huis van de gouverneur

Op 20 april 2023 gaan we met de ONDERNEMERSgilde op exclusief bezoek bij Franssen Juweliers en het Huis van de Gouverneur. Aangezien Franssen Juweliers een echt begrip is in het Hasseltse en omstreken laten we jullie maar al te graag kennis maken met dit unieke familiebedrijf. Zo gaan we langs bij hun nieuwe vestiging in de Kapelstraat 46, waar we hun eigen merk Franssen Heritage kunnen bewonderen. Verder brengen we een bezoek aan de ambtswoning van de gouverneur van Limburg, waar we de gouverneur onze gastheer van dienst mogen noemen. 

Banner ONDERNEMERSgilde

 

Meer over Franssen Juweliers

Franssen Juweliers is een echt begrip in Hasselt en omstreken. Het familiebedrijf werd opgericht in 1962 door Piet Franssen, hij begon de juwelierszaak in de Demerstraat. Daarna bouwden zijn zonen Willy en Ady de zaak verder uit. Tot nu ook de derde generatie mee aan het roer van de onderneming staat met zoon Wllem-Alexander. Het familiebedrijf schittert met een eigen handgemaakte sieradencollectie 'Franssen Heritage'. 

Foto Franssen Juwelier

 

Meer over het Huis van de gouverneur

De ambtswoning van de Gouverneur van Limburg bevindt zich in het statige herenhuis uit de 19de eeuw in de Lombaardstraat. Met aan het huis gekoppeld de  Rechtbank van eerste aanleg is het een imposant geheel in de binnenstad van Hasselt. De moeite dus om te ontdekken!

Praktische informatie

Planning
  • 18u00 Bedrijfsbezoek bij Franssen Heritage, waarna diner in het Huis van de gouverneur.

  • 21u00 Duiding/uiteenzetting van de Limburgse actualiteit door de gouverneur Jos Lantmeeters, waarna netwerkreceptie.

  • 23u00 Voorzien einde.

Prijs

Activiteit is inbegrepen in uw lidmaatschap.

Inschrijven

Inschrijven voor dit exclusieve aanbod is verplicht. Wees snel want de plaatsen zijn beperkt.

Wanneer

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.