Skip to main content

Plato Wintervibes 2022

Beste Platonist

Om 2022 in alle gezelligheid af te ronden, nodigen wij jou graag uit op onze Plato Wintervibes! Trek je kersttrui aan en hef samen met ons het glas op de Wintervibes, het Plato-event waar alle groepen elkaar ontmoeten.

Plato Wintervibes 2022

Plato Wintervibes

De uitdagingen voor ondernemers zijn groot. Je kampt met stijgende energieprijzen en loonkosten, leveringsproblemen of materiaaltekorten. Op de arbeidsmarkt is het dan weer knokken voor de schaarse beschikbare talenten. Prognoses van het IMF en de Europese Commissie schetsen een niet al te rooskleurig beeld voor de toekomst. 

Stof genoeg dus om over te praten en dat doen we in goed gezelschap. Prof. Dr. Piet Pauwels is decaan van de faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen van de UHasselt en is dag in dag uit bezig met het grotere plaatje. Hij neemt je graag mee in dit plaatje en komt wat meer vertellen over de prognoses voor de toekomst. 

Daarnaast leer je ook de andere Platonisten wat beter kennen tijdens de speeddate. Afsluiten doen we met een gezellige netwerkreceptie.

Programma

  • 17u45: Ontvangst
  • 18u00: De economische toestand van 2023 - Prof. dr. Piet Pauwels, UHasselt
  • 18u45: Winterbarbecue 
  • 19u30: Leer de andere Platonisten beter kennen tijdens de netwerkactiviteit
  • 20u15: Afsluitende netwerkreceptie
  • 22u30: Voorzien einde

Keynote - Prof. dr. Piet Pauwels

Piet Pauwels is professor internationale marketing, decaan van de faculteit Bedrijfseconomische Wetenschappen aan de UHasselt en academisch directeur van de UHasselt School of Expert Education. Tussendoor is hij jurylid van Flanders Invest and Trade, begeleidt hij marketingstudies en organiseert hij opleidingen voor KMO’s. Hij zal als spreker van de Plato Wintervibes de avond mee vorm geven met een interessante keynote rond de nieuwe tendensen in de macro-economie.

Keynote - Prof. dr. Piet Pauwels

Plato Vlaio

Contactpersonen

Phaedra Jordens

Adviseur Plato

Lien Jonkmans

Projectmedewerker eigenaars-ondernemers

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Gratis voor Plato-deelnemers & Plato-p/meters van Voka - KvK Limburg

Gelieve op voorhand in te schrijven

 

No-show fee: €50,00

Voorwaarden

Deelname is exclusief voor deelnemers aan een Plato-traject en Plato peters/meters van Voka - KvK Limburg.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?