Skip to main content
Map
  • Valentijnsdates tussen talentvolle jongeren en CEO's smaken naar meer

Valentijnsdates tussen talentvolle jongeren en CEO's smaken naar meer

  • 17/02/2022

Valentijn vraagt om een date. En wat voor één. Ruim 100 talentvolle jongeren vuurden gisteren al hun vragen, dromen en ambities af op evenveel CEO’s, ministers, partijvoorzitters, ambassadeurs en rectoren. Een geslaagde tweede editie van #100x100!

Wat als meer dan 100 talentvolle jongeren van diverse achtergronden rechtstreeks één-op-één in gesprek gaan met topondernemers en -politici? Dan krijg je een knetterende speeddate, blijkt uit de reacties van deelnemers gisteren. 

Én bovendien ook heel wat uitnodigingen om het gesprek later bij een koffie fysiek voort te zetten, zo blijkt. Want net als vorig jaar vonden de meeste gesprekken gisteren digitaal plaats. Maar de inspiratie en het enthousiasme spatte bij de deelnemers duidelijk van het scherm. 

Voka, ASATT (A Seat At The Table) en Technopolis willen met dit unieke #100x100-project een sterk signaal geven dat de stem van jongeren gehoord wordt tot op het hoogste niveau. En die missie is alvast geslaagd.

Het lijstje van deelnemende CEO’s partijvoorzitters, ministers, ambassadeurs, rectoren én jongeren was indrukwekkend: speeddates die ongetwijfeld nog lang zullen nazinderen!
 

Ontdek de reacties van de deelnemers

We willen een signaal geven aan onze jongeren: jullie mening telt mee. Het succes van de eerste en nu ook deze tweede editie heeft ons gesterkt in de overtuiging dat de 100x100-gesprekken waardevol zijn voor alle deelnemers. Verrassende ontmoetingen zijn vaak de aanzet tot nieuwe inzichten, zowel bij de CEO's als bij de jongeren. Samen ondernemen en samen groeien betekent ook luisteren naar elkaar.

Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen

Videoverslag van Hans Maertens

Al verschillende jaren nodigen we onszelf als jongeren uit in de bestuurskamers van de grote bedrijven en de politiek. We zijn ervan overtuigd dat wij als jongeren met diverse achtergronden een meerwaarde kunnen bieden aan de bedrijfswereld. Met deze 100x100 brengen we ASATT naar het next level. Ik ben blij dat we samen met Voka stellen dat divers en inclusief ondernemerschap onmisbaar is voor blijvend succes in de zakenwereld.

Youssef Kobo, oprichter ASATT (A Seat At The Table):

Ik twijfelde geen seconde om ook dit jaar op date te gaan. Wie zijn die jongeren die de top willen bereiken? Welke obstakels komen zij op hun weg tegen? Wat drijft hen? Die antwoorden zijn belangrijk voor Technopolis om zoveel mogelijk jongeren te kunnen inspireren om later met STEM het verschil in de wereld te maken. We hebben dan ook met veel plezier ons hybride eventplatform HYBR ingeschakeld om de digitale dates te faciliteren.

Stephane Berghmans, CEO Technopolis
Partners 100x100

Contactpersonen

Karla Bosschaerts

Manager Events

Johanna Vijverman

Manager Ondernemingsrelaties

imu - vzw - recupel
imu - vzw - obd
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - Recupel
imu - vzw - DNCM