Skip to main content
Map
  • 100x100 speeddates

100x100 speeddates

  • Online

header

 

100x100: Top CEO's ontmoeten talentvolle jongeren

Na het succes van de voorbije edities, brachten ASATT (A Seat At The Table), Technopolis en Voka op 14 februari weer 100 top CEO’s en politici virtueel samen met 100 jongeren.

Het was geen anoniem groepsgesprek, maar het gaf de kans om als CEO of politicus één-op-één met een jongere echt van ideeën te wisselen over dromen, ambities en – uiteraard – ondernemerschap.

Voka

Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen:
 
"We wilden een signaal geven aan onze jongeren: jullie mening is belangrijk. Het succes van de eerste edities heeft ons gesterkt in de overtuiging dat de 100x100 gesprekken waardevol zijn voor alle deelnemers. Verrassende ontmoetingen zijn vaak de aanzet tot nieuwe inzichten, zowel bij de CEO's als bij de jongeren. Samen ondernemen en samen groeien begint met luisteren naar elkaar”.

ASATT

Youssef Kobo, oprichter ASATT (A seat at the table):
 
"We kijken al uit naar de volgende editie van onze 100x100 met Voka. Vele CEO’s behouden het contact met onze jongeren na de speeddates. Ze staan hen bij met wijze raad, maken hen wegwijs in het bedrijfsleven en voorzien hen ten gepaste tijden van een nuttige voorzet of introductie binnen hun eigen bedrijf of sector. Velen geven zelf ook aan dat ze verfrissende inzichten hebben opgestoken van onze zeer diverse talentpool."

Technopolis

Stephane Berghmans, CEO Technopolis :
 
"Ik twijfelde geen seconde om ook dit jaar op date te gaan. Wie zijn die jongeren die de top willen bereiken? Welke obstakels komen zij op hun weg tegen? Wat drijft hen? Die antwoorden zijn belangrijk voor Technopolis om zoveel mogelijk jongeren te kunnen inspireren om later met STEM het verschil in de wereld te maken. Tegelijk hoopte ik dat ik mijn date kon inspireren en het nodige zelfvertrouwen geven om er gewoon voor te gaan. Om kansen te grijpen. Die springplank wil Technopolis aan zoveel mogelijk jongeren meegeven.”

 

Partners 100x100

Bekijk hier de speeddate van Günther Hofman met Buse Kaplan

Bekijk hier de speeddate van Alexander Wehr (BMW Group Belux) met Hanae

Bekijk hier de speeddate van Hans Maertens (Voka) met Aliza

Bedankt aan alle deelnemers!

Wanneer

Prijs

Gratis, op uitnodiging. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

imu - vzw - Rode Kruis
imu - vzw - ovam