Skip to main content

FundamentalsAls bedrijfsleider van een kmo is het uiterst belangrijk om in uzelf te blijven investeren. Plato Ondernemers richt zich tot zaakvoerders die zich willen professionaliseren in één of meerdere managementdomeinen. Het traject behandelt diverse thema's rond ondernemerschap, die grotendeels bepaald worden door de behoeften en noden die leven bij de deelnemers. Door in een vertrouwelijke en open sfeer ervaringen te delen met collega-ondernemers, zult u meer nieuwe inzichten verwerven dan ooit tevoren. U verzamelt niet alleen kennis en praktische tips & tricks, maar legt ook kwaliteitsvolle contacten met gastexperten en collega-deelnemers.

Fundamentals - Start 19 september

Een vast traject waarbij 8 thema’s gepland worden die elke ondernemer zou moeten kennen/gevolgd hebben. Dit is fundamentele kennis en inzicht voor kmo-bedrijfsleiders. Er wordt 1 (of 2) sessie(s) blanco gehouden zodat de deelnemers en cours de route een thema naar keuze kunnen inplannen. Topics over diverse domeinen heen, zowel persoonlijke ontwikkeling als focus op groei en professionaliseren van het bedrijf.

Voorbeelden van thema's die aan bod kunnen komen:

insights/mbti - (time)management - pitching - business model canvas - blue ocean strategy - raad van advies - finance - social media - innovatie - …

Voor meer info of om in te schrijven voor dit Plato-traject, kunt u contact opnemen met Louis Vermeulen, 056 23 50 53.

De tweede Plato-deelnemer van éénzelfde bedrijf heeft recht op 10% korting.

aio