Verslag: Ontmoeting met de burgemeester van Torhout

Tijdens de ontmoeting met Kristof Audenaert, burgemeester van Torhout, stond het thema 'ruimte om te ondernemen' centraal.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Bert Mons wordt algemeen directeur van Voka West-Vlaanderen

Het bestuurscomité van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen maakt de aanwerving bekend van de nieuwe algemeen directeur, Bert Mons.
Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka-lid in de kijker: Cis Scherpereel

“Ik noem mezelf een coach, inspirator en strateeg, eerder dan een consultant. En het verschil zit niet alleen in de benaming.” Cis Scherpereel heeft bijna 30 jaar professionele ervaring, stond mee aan de wieg van e-commerce-projecten voor onder meer Duvel, Bel&Bo en Fun en stelt zijn kennis ten dienste van bedrijven die online verkoop ambiëren.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Pop-upbar Under the bridge is sluitstuk van Kortrijk Creëert

In oktober eindigt het project Kortrijk Creëert, waarin 17 bedrijven en 3 designbureaus in co-creatie 3 nieuwe producten hebben ontwikkeld voor Kortrijk. Initiatiefnemers waren Designregio Kortrijk, Stad Kortrijk en Voka West-Vlaanderen. De 3 uitgewerkte projecten kan je tijdens Interieur ontdekken in de pop-upbar Under the bridge.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka lanceert matchmakingsite voor bedrijven en scholen

West-Vlaamse bedrijven en scholen die willen samenwerken, kunnen voortaan een unieke tool gebruiken om elkaar vlot te vinden. De website westvlaanderen.onderwijs-ondernemen.be is een initiatief van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen. Voka wil daarmee de brug slaan tussen het bedrijfsleven en het onderwijs.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Stijlvolle Ondernemers

Het magazine Ondernemers staat deze editie in het teken van 'Design & architectuur'.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners