Voka, Adecco en Vluchtelingenwerk Vlaanderen gaan vluchtelingen opleiden

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen, Vluchtelingenwerk Vlaanderen en Adecco starten met een pilootproject om vluchtelingen op te leiden en een opstap naar werk aan te bieden. De organisaties gaan de digitale vaardigheden van vluchtelingen aanscherpen zodat ze aan de slag kunnen gaan in West-Vlaamse kmo’s. 

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Exchange vzw nodigt u uit

Op maandag 6 juni 2016 organiseert Exchange vzw een Zomerevent rond het thema 'Creating shared value' ofwel: Hoe kan de privé-sector een partner zijn voor duurzame en inclusieve groei?

Lees meer...
West-Vlaanderen

De muziek van jou en je collega's op Radio 2!

Dankzij Radio 2 West-Vlaanderen kun je de zwoele werkdagen swingend en vrolijk starten. Kies samen met je collega’s de platen tussen 8 en 9 uur en laat de rest van de provincie horen hoe enthousiast jullie ook tijdens de zomer de werkdag aanvatten.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka ontwikkelt actieplan om braindrain tegen te gaan

30 ondernemers en 20 studenten kwamen gisteravond samen bij Voka -Kamer van Koophandel West-Vlaanderen om te debatteren over de braindrain. Voka stelt vast dat veel jongeren na hun studies niet meer terugkeren naar West-Vlaanderen, terwijl heel wat West-Vlaamse bedrijven op zoek zijn naar medewerkers. De brainstorm van gisteravond kaderde in de actie ‘Kere Ekje Were’ van Voka West-Vlaanderen.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Slotsymposium Nutrition Platform for Chronic Care

Ondervoeding bij personen met een chronische zorgnood is een maatschappelijk probleem. Om het probleem aan te pakken werd het project Nutrition Platform for Chronic Care opgestart. Zorginstellingen en bedrijven uit de voedingsindustrie, logistiek, telecommunicatie en assistieve technologie zoeken met het project samen naar een integrale oplossing. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka vraagt ruimte voor alle Brugse kampioenen

Voka West-Vlaanderen is fier dat Club Brugge landskampioen is geworden. De titel kroont de volgehouden ambitie van het bestuur, de spelers en de supporters om opnieuw de top te halen. “We zijn dan ook erg blij dat de club straks een nieuw, eigentijds en attractief stadion krijgt. Maar we vragen ook aandacht voor de andere kampioenen in de regio: de bedrijven. Die blijven op hun honger zitten als het gaat over ruimte om te groeien”, klinkt het.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners