Voka nodigt bedrijven met groeiambities uit voor event Groeiland

Op 28 maart nodigt Voka bedrijven met groeiambities uit van over heel Vlaanderen, voor een buitengewoon community event ‘Groeiland 2017’. Sleutelbegrip is leren van en met elkaar. Ondernemers die zelf een opvallend groeitraject hebben doorgemaakt, zorgen voor inspiratie. Ook Dries Buytaert (Drupal) en Duco Sickinghe (Fortino Capital), 2 ondernemers van formaat, delen hun rijke groeiervaringen exclusief met u!

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Eerste Startathlon in West-Vlaanderen vindt plaats in Kortrijk

Van maart tot juni loopt voor het eerst in West-Vlaanderen de Startathlon. Dat is een programma dat bedrijven uit de IT/SaaS- en uit de hardwaresector in zeven stappen begeleidt om hun product te vermarkten en hun verdienmodel uit te testen. De Startathlon in Kortrijk is een initiatief van Sirris, Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen en de Stad Kortrijk. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Opinie - Het ultieme goede doel: jobs!

“Tournée minérale”. Plots gaan meer dan 126.000 Vlamingen een maand aan het alcoholvrij-infuus. Media staan bol van de campagne en deelnemende BV’s en politici lopen elkaar in TV-talkshows voor de voeten. “Tournée de Wallonie”. West-Vlaamse bedrijven krijgen duizenden openstaande vacatures niet ingevuld en moeten noodgedwongen nu nog actiever campagne voeren in Wallonië. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka feliciteert West-Vlaamse gazellen

Het economisch weekblad Trends bekroont deze week de snelst groeiende bedrijven van West-Vlaanderen. De nieuwe ‘Trends Gazellen’ zijn De Tabakshoeve (grote bedrijven), De Witte-Vandecaveye (middelgrote bedrijven) en Infohos Services (kleine bedrijven). Voka West-Vlaanderen feliciteert hen met die mooie erkenning. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Op zoek naar medewerkers? Voka helpt u!

Omdat het voor bedrijven almaar moeilijker wordt om de juiste medewerkers te vinden, lanceert Voka West-Vlaanderen een gratis digitaal jobplatform waarop West-Vlaamse Voka-leden hun vacatures kenbaar kunnen maken.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka-lid in de kijker: Verimpex

Wist u dat KU Leuven en UGent voetmatten helpen te ontwikkelen? Wellicht niet. En heeft u uw voeten al eens geveegd aan een vliegtuigband? Wellicht wel! Verimpex is Belgisch marktleider in de nichemarkt van de inkommatten en is stilaan ook buiten de landsgrenzen een echte referentie.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners