Save the date: Made in Delta

De Vlaams Nederlandse Delta focust haar jaarlijkse conferentie op de maakindustrie. Negen bedrijfsambassadeurs schetsen op 9 november in Gent de huidige innovatieve maakindustrie in de Deltaregio en keynotespreker Jonathan Holslag geeft zijn toekomstvisie.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

15 West-Vlaamse politici op bedrijfsstage met Voka

Nu de parlementen stilaan de deuren sluiten voor het zomerreces biedt Voka onze volksvertegenwoordigers de kans om te proeven van het bedrijfsleven. Dit jaar nemen in Vlaanderen 90 parlementsleden, waaronder 15 West-Vlaamse, deel aan een parlementaire stage georganiseerd door Voka. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Hervorming loonnorm ruim onvoldoende

Vicepremier en minister van werk Kris Peeters maakte zijn wetsvoorstel voor de herziening van de loonnorm bekend. Voka vindt de voorgestelde wijziging ruim onvoldoende. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Franco-Belge kijkt over de grens

Een blik achter de schermen van het nieuwe hoofdkwartier van de Chambre de Commerce Franco-Belge, interessant grensoverschrijdend nieuws, (foto-)verslagen van de voorbije activiteiten en een overzicht van de activiteiten die in de komende maanden gepland staan: U ontdekt het allemaal in de Franco-Belge van juli.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka linkt biënnale Interieur en Voka Open Bedrijvendag

Tijdens de 25ste editie van de biënnale Interieur organiseert Voka als mede-oprichter van Interieur in haar gebouwen een tentoonstelling met de voornaamste eyecatchers van de voorbije 25 edities. De tentoonstelling start op zondag 2 oktober met de Voka Open Bedrijvendag voor het grote publiek.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka vraagt om grenscontroles in Rekkem anders te organiseren

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen vraagt om de controles op de E17 aan de grensovergang Rekkem-Ferrain anders te organiseren. De controles zorgen sinds hun invoering voor lange files met heel wat menselijk leed. Ze hebben ook een grote impact op het (West-)Vlaamse bedrijfsleven. Voka heeft in een brief aan minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon gevraagd om zijn Franse collega Bernard Cazeneuve te contacteren over de kwestie.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners