LinkedIn zet Limburg eindelijk op digitale kaart

Na vijf jaar is het Bart Balis, bedrijfsleider Brouwland, voorzitter C.E.O.-Limburg en lid van het bestuurscomité en raad van bestuur van Voka – Kamer van Koophandel Limburg, gelukt om Limburg Area op de LinkedIn- kaart te zetten. Voorheen verscheen er steevast ‘Liège Area’ of ‘Antwerp Area’ als Limburgers een profiel op LinkedIn aanmaakten.

Lees meer...

Recent

Limburg

Voka - KvK Limburg viert 2 400 jaar bedrijvigheid

Samen met de Provincie Limburg, KPMG en meer dan 750 aanwezigen vierde Voka – Kamer van Koophandel de Limburgse jarige bedrijven. Tijdens het Zomerkasteelfeest in Kasteel Hex werden 70 jarige bedrijven gekroond. Oudste aanwezige bedrijven waren Psychiatrisch Ziekenhuis Asster (175), Alders Transport (80) en Group Machiels (75). Alle jarige bedrijven samen telden meer dan 2 400 jaar ervaring in het ondernemerschap.

Lees meer...
Limburg

Opnieuw wachttijden op E313 na ongeval in Herentals

De Vlaming staat gemiddeld 59,7 uur per jaar in de file. De directe economische schade van deze files, alleen nog maar voor de piekuren, bedraagt zo’n 500 miljoen euro per jaar of 2 miljoen euro per werkdag. Dat er dringend actie nodig is naar een efficiënter mobiliteitsbeleid, werd vandaag nogmaals bevestigd nadat een ongeval met meerdere vrachtwagens de E313 is ter hoogte van Herentals-West in de richting van Antwerpen volledig versperde.

Lees meer...
Limburg

Nieuw Netwerk E-commerce

Het Netwerk E-commerce is een professioneel kennisnetwerk dat een fundamentele meerwaarde biedt op het gebied van e-commerce. Ervaringsuitwisseling en bedrijfsbezoeken staan binnen dit netwerk centraal.

Lees meer...
Limburg

Flexibilisering van de vakantieperiode is een feit

Nu de vakantieperiode stilaan op zijn einde loopt peilde Voka bij zijn leden hoe ze het werk in de vakantieperiode praktisch organiseren en hoe ze tegenover de voorstellen rond de flexibilisering van de arbeidstijd staan. Het is duidelijk dat bedrijven hierover steeds meer en meer nadenken.

Lees meer...
Limburg

Limburgse bouwondernemingen sturen positieve signalen uit

Naar aanleiding van het bouwverlof voerden Confederatie Bouw Limburg en Voka – Kamer van Koophandel Limburg hun jaarlijkse bouwenquête uit. Voor het tweede jaar op rij zijn de vooruitzichten positief. Bovendien lijkt de buitenlandse concurrentie te stagneren en zijn de Limburgse bouwondernemingen meer dan vorig jaar van plan nieuwe tewerkstelling te creëren. Zowel in het najaar als in 2017 verwachten de Limburgse bouwondernemingen extra tewerkstelling te creëren.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09
info.kvklimburg@voka.be