Limburgse bedrijven openen deuren tijdens Voka Open Bedrijvendag

Voka organiseert samen met VLAIO, Roularta Media Group en TWICE de Voka Open Bedrijvendag, het grootste eendagsevenement in België met jaarlijks meer dan 800.000 bezoekers. Op zondag 2 oktober zetten tal van leden-ondernemingen hun deuren open van 10 tot 17 uur. Neem een unieke kijk achter de schermen en in de productie van deze bedrijven.

Lees meer...

Recent

Limburg

Spitsstroken op E313 en E314 zijn klein stapje in goede richting

Minister Weyts kondigde zopas aan dat er een spitsstrook komt op de E 314 en dat ook de aanleg van spitsstroken op de E313 van tussen Beringen en Lummen onderzocht wordt. Dit is een stap(je) in de goede richting. Limburg heeft nood aan twee autoSNELwegen.

Lees meer...
Limburg

Deusjevoo of Het nieuwstedelijk of Yappa of Yontec?

Op dinsdag 25 oktober organiseert Voka – Kamer van Koophandel Limburg de Dag van HRM. Tijdens deze themadag voor HR professionals wordt één Limburgse onderneming extra beloond voor haar HR beleid. Dit jaar is dat Deusjevoo, Het nieuwstedelijk, Yappa of Yontec.

Lees meer...
Limburg

Noord-Zuid ook prioriteit op Brusselse agenda

Tijdens ‘De Rentree’, het jaarlijkse evenement van Voka in Brussel bij het begin van het politieke jaar, kwam ook de Limburgse Noord –Zuid meermaals ter sprake. Zowel als Vlaams Voka-voorzitter Paul Kumpen als Vlaams Minister-President Geert Bourgeois duidden nogmaals op de urgentie van dit voor Limburg essentiële mobiliteitsdossier.

Lees meer...
Limburg

Innovatie en internationalisering zijn sterkhouders van Limburgse economie

In aanwezigheid van viceminister-president Bart Tommelein presenteerde Voka – Kamer voor Koophandel Limburg de zesde editie van de Toekomstindicator. Aan de hand van de welbekende Voka-formule E = TI2 werd gekeken of Limburg over de nodige ingrediënten beschikt om te kunnen excelleren in de toekomst. De Toekomstindicator stijgt zowel voor Limburg als voor Vlaanderen, maar de stijging is voor Limburg wel beduidend groter. Dit is vooral te danken aan de sterkhouders innovatie en internationalisering. Op vlak van talent haalt Limburg haar achterstand niet in.

Lees meer...
Limburg

Gwendolyn Rutten steekt handen uit de mouwen bij JBC

Dit jaar stuurt Voka meer dan 90 parlementsleden (waaronder 13 Limburgse) op zomerstage in een onderneming. Vandaag was het de beurt aan Gwendolyn Rutten. Zij bracht de dag door bij JBC in Houthalen-Helchteren. Na een voorstelling van het bedrijf door bedrijfsleiders Ann en Bart Claes, ging ze vlijtig aan de slag. Van logistiek over design tot sales en marketing. JBC heeft na vandaag geen geheimen meer voor de Open Vld voorzitter.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09
info.kvklimburg@voka.be