Voka – KvK Limburg organiseert 17e Chambers Trophy

Op vrijdagavond 5 september trekt Voka – Kamer van Koophandel samen met 109 teams naar Sint-Truiden voor de 17e editie van Chambers Trophy. Voor Limburgs grootste teambuildingevent toveren we Stayen om tot een arena waar de deelnemers onder het motto ‘Hunger for Glory’ tegen elkaar strijden om de eer van hun bedrijf te verdedigen.

Lees meer...

Recent

Limburg

Nadia Matthynssens zet seizoen Kunst in de Kamer verder

Glaskunstenares Nadia Matthynssens stelt momenteel haar werk tentoon bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg. In samenwerking met de Provincie Limburg organiseert Voka - KvK Limburg de 3de tentoonstelling van dit jaar in het kader van het project Kunst in de Kamer.

Lees meer...
Limburg

Aankoop van fruit fiscaal aftrekbaar

Fruit eten is goed voor de gezondheid. Een werknemer die veel fruit eet is daarenboven minder afwezig en toont zich productiever. Voka – KvK Limburg roept alle ondernemers daarom op om massaal Limburgse fruit te voorzien voor zijn medewerkers. De aankoop van dat fruit is bovendien fiscaal aftrekbaar, op voorwaarde dat het fruit gratis aan de werknemers wordt aangeboden.

Lees meer...
Limburg

7 op 10 ondernemers niet verzekerd tegen stroomuitval

De Vlaamse ondernemers zijn verontrust over een mogelijke stroomuitval. Acht van de tien ondernemers zijn verontrust over een mogelijke stroomuitval komende winter en vreest schade te ondervinden van een stroomonderbreking. Dat blijkt uit een rondvraag van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen bij meer dan 1 000 bedrijven in Vlaanderen. Een kwart van de ondervraagden neemt preventief maatregelen. De nood aan informatie is bijzonder groot. De Limburgse economische kost van een dag zonder elektriciteit bedraagt 51 miljoen euro.

Lees meer...
Limburg

Voka – KvK Limburg viert 1700 jaar bedrijvigheid

Samen met de Provincie Limburg viert Voka – Kamer van Koophandel elk jaar de Limburgse jarige bedrijven. Tijdens het tweede Zomerkasteelfeest gisteren in het wijnkasteel van Genoels-Elderen mochten bijna 100 bedrijven verjaardagskaarsjes uitblazen. Samen goed voor bijna 1700 jaar ondernemerschap.  Meer dan 700 aanwezigen vierden mee.

Lees meer...
Limburg

Fruitsector bekijkt nieuwe exportmogelijkheden

Samen met Boerenbond organiseerde Voka – Kamer van Koophandel Limburg een rondetafelgesprek met alle belanghebbenden omtrent de crisis in de Limburgse fruitsector. De fruitsector bekijkt momenteel nieuwe exportmogelijkheden.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09

info.kvklimburg@voka.be

Partners