Staking ABVV totaal onverantwoord

Vandaag tracht de socialistische vakbond weer opnieuw (het begint afgezaagd te worden) het land lam te leggen en zoveel mogelijk schade aan te richten. ‘In Limburg valt de hinder nog mee maar dit soort politieke spelletjes is en blijft totaal onverantwoord’, stelt gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg Johann Leten.

Lees meer...

Recent

Limburg

Brexit zorgt voor onzekerheid bij Limburgse bedrijven

Het leave-kamp heeft het Brits referendum over het vertrek uit de Europese unie gewonnen. Ook Limburgse ondernemingen zullen de Brexit voelen. Uit een enquête van Voka – KvK Limburg bleek dat 60% van de Limburgse bedrijven een sterkt negatief effect voorspellen.

Lees meer...
Limburg

Slechts 5 procent van Limburgse bedrijven verwacht substantiële omzetdaling

Morgen spreken de Britten zich in een referendum uit over het lidmaatschap van het Verenigd Koninkrijk van de Europese Unie. Aangezien het Verenigd Koninkrijk de vierde belangrijkste handelspartner is van ons land, peilde Voka – Kamer van Koophandel Limburg naar de verwachtingen van onze Limburgse bedrijven. Wat blijkt: zelfs bij een eventuele Brexit verwacht slecht 5% van de exporterende bedrijven een significante omzetdaling.

Lees meer...
Limburg

22 MBA Highlights certificaten uitgereikt

22managers en bedrijfsleiders mochten zopas hun MBA Highlights certificaat in ontvangst nemen. Een jury, bestaande uit Nicolas Meeus van Solvay Brussels School of Economics & Management, Régis Lemmens van Solvay Brussels School of Economics & Management, David Winkels, Voorzitter MBA Highlights alumni en Kris Claes, Voka – Kamer van Koophandel Limburg beoordeelden de eindwerken van alle deelnemers.

Lees meer...
Limburg

Wie wint Limburgse exportprijs?

Voka – KvK Limburg reikte vorig jaar voor het eerst de Limburgse exportprijs uit aan Vandersanden Group en Zappware. Ook dit najaar worden opnieuw de Limburgse bedrijven beloond om hun exportsuccessen. De prijs wordt op 4 oktober uitgereikt in drie categorieën: born globals, bedrijven met minder dan 50 werknemers en bedrijven met meer dan 50 werknemers. Limburgse bedrijven kunnen zich kandidaat stellen tot 15 augustus.

Lees meer...
Limburg

Voka tekent samenwerkingsovereenkomst met Happy Aging

Vandaag vond de eerste Happy Aging Day plaats in BioVille. Een inspirerende dag over hoe je gezond en gelukkig kan verouderen. De meer dan 250 aanwezigen genoten van verschillende topsprekers, een spannende pitch-wedstrijd én een gezellige netwerkreceptie. In dit unieke decor tekenden Voka – Kamer van Koophandel Limburg en de Voka Health Community een samenwerkingsovereenkomst met Happy Aging.

Lees meer...

Agenda

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09
info.kvklimburg@voka.be