Ann Reggers van Pregis is management assistant van het jaar

Tijdens de Management Assistant Day van Voka – Kamer van Koophandel Limburg werd gisteravond Ann Reggers van Pregis verkozen tot management assistant van het jaar. Ze volgt daarmee Annick Germeys van het Jessa Ziekenhuis op. Ook genomineerd waren Annelies Tournel van Yontec, Debbie Mucke van Facil Corporate, Sarah Houben van International Automotive Components Group (IAC) en Véronique Quintens van Callexcell.

Lees meer...

Recent

Limburg

Export geeft Limburgse economie een zetje

Sinds de jaarwisseling signaleerden we een stabilisatie van het conjunctuurverloop. Volgens eerdere voorspellingen zou er tot en met de zomer weinig tot geen beweging merkbaar zijn. We stellen nu echter vast dat de economie beter presteert dan verwacht. Eind mei zal de economische activiteit met zo’n 14 indicatorpunten toegenomen zijn. Pas vanaf dan treedt een stagnatie op die aanhoudt tot augustus. Deze doorstart is vooral toe te schrijven aan de export die zich duidelijk herpakt heeft.

Lees meer...
Limburg

Genomineerden Ondernemersprijs Herman Dessers gekend

Christa Jouck (Officenter), Ben Lambrechts (PXL) en Francis Wanten (Comfort Energy) zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Herman Dessers. De prijs wordt op donderdag 22 mei uitgereikt tijdens de Jaarvergadering van Voka – Kamer van Koophandel Limburg in de Grenslandhallen te Hasselt.

Lees meer...
Limburg

Voka – KvK Limburg kiest Management Assistant van het jaar

De Management Assistant is een centrale figuur in een bedrijf. Traditiegetrouw zet Voka – Kamer van Koophandel Limburg de sterke vrouwen (en mannen uiteraard) achter de manager in de bloemetjes met de Management Assistant Day op 17 april. Tijdens die dag weten we ook wie Annick Germeys van het Jessa Ziekenhuis opvolgt als management assistant van het jaar.

Lees meer...
Limburg

School Tessenderlo lanceert chemische procestechnieken

De Vlaamse regering heeft het licht op groen gezet om in het Technisch Heilig-Hartinstituut van Tessenderlo de technische opleiding chemische procestechnieken te organiseren. Voka – Kamer van Koophandel Limburg juicht deze beslissing toe.

Lees meer...
Limburg

Rapport regeringen: met de hakken over de sloot

"De belastingen waren in 50 jaar nooit zo hoog”, stelt Voka in een artikel in Het Laatste Nieuws van 2 april. Voka maakte een evaluatie van de regeringen op en het resultaat is met de hakken over de sloot.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09

info.kvklimburg@voka.be

Partners