Terugval 2016 blijft beperkt

Het doemdenken in onze Limburgse economie van de voorbije maanden wordt licht teruggeschroefd. Het einde van de terugval lijkt in zicht. We mogen echter niet euforisch reageren want een nieuwe neerwaartse beweging kondigt zich opnieuw aan in 2017. De exportmotor blijft haperen terwijl het aantal starters als paddenstoelen uit de grond blijft schieten.

Lees meer...

Recent

Limburg

Maggie De Block op bezoek

In de reeks ‘topondernemers ontmoeten toppolitici’ was  Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid Maggie De Block te gast bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Zij deed haar beleid uit de doeken en ging voluit in op vragen van de aanwezige ondernemers.

Lees meer...
Limburg

Yontec is Limburgse HR-onderneming van het jaar

Yontec is zopas op de dag van hrm bekroond met de HR award. Net-niet-winaars waren Deusjevoo, Het nieuwstedelijk en Yappa. Davy Jonckers en Peter Manet van Yontec ontvingen de prijs uit de handen van voorzitter Voka – KvK Limburg Francis Wanten en vice-eerste minister en minister van Werk, Economie, Consumenten en Buitenlandse Handel Kris Peeters.

Lees meer...
Limburg

C.E.O.-Limburg Voka family business center boven doopvont gehouden

Voka – Kamer van Koophandel Limburg en C.E.O.-Limburg slaan de handen in elkaar voor de ultieme ondersteuning aan eigenaars-ondernemers. Door de bundeling van krachten ontstaat het C.E.O.-Limburg Voka family business center met een uniek palet aan diensten voor de gepassioneerde ondernemer. Dit krachtdadig netwerk van, voor en door eigenaars-ondernemers wil een optimale ondersteuning bieden aan familiale ondernemers die heel belangrijk zijn voor welvaart en welzijn in onze regio!

Lees meer...
Limburg

Deelnemers MBA-Highlights Advanced officieel van start

Afgelopen weekend gaf Voka – KvK Limburg het startschot aan de eerste lichting van MBA Highlights Advanced. Hiervoor wordt opnieuw samengewerkt met Solvay Brussels School of Economics and Management en is exclusief toegankelijk voor degenen die de eerste edities van MBA-Highlights met succes beïndigden. De kers op de taart van het programma volgt in februari. De deelnemers zullen les volgen aan de gerenommeerde London School of Economics, gedoceerd door Professor Paul De Grauwe.

Lees meer...
Limburg

Orbix, Provan of VicThorious meest innovatief van Limburg

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert op woensdag 16 november de DigiDag. Tijdens deze dag wordt ook voor de negende keer de Limburgse Innovatie Award uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks door Voka – Kamer van Koophandel Limburg uitgereikt aan het meest innovatieve Limburgse bedrijf.  Genomineerden zijn dit jaar geworden: Orbix, Provan en VicThorious.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09
info.kvklimburg@voka.be