Real Leaders: groei en leiderschap gaan hand in hand

In samenwerking met James Bampfield van het gerenommeerde bedrijf Quinx organiseert Voka – Kamer van Koophandel Limburg een exclusieve opleidingsreeks op vlak van leiderschap. Met REAL LEADERS wil Voka – KvK Limburg persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling bij Limburgse ondernemers stimuleren.

Lees meer...

Recent

Limburg

Voka steunt vraag aanpassing stakingsrecht en minimale dienstverlening

Voka betreurt dat vandaag een kleine groep stakers het hele treinverkeer in de war stuurt. Deze actie zorgt bij veel werknemers en ondernemingen voor heel wat hinder. Voka is vragende partij om het stakingsrecht aan te passen en de minimale dienstverlening bij de NMBS in te voeren.

Lees meer...
Limburg

Econoom Paul De Grauwe bij Voka – KvK Limburg

Deze ochtend was het podium bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg voor econoom Paul De Grauwe tijdens een nieuw inspiratieontbijt. 60 ondernemers namen plaats in de zaal voor een betoog over de Limieten van de Markt. In zijn lezing lichtte De Grauwe toe welke beperkingen markten telkens weer stopzetten. Hoe politiek invloed kan hebben op het succes van een markt en ging hij op zoek naar het magische evenwicht tussen de expansie van de markt en die van de politiek.

Lees meer...
Limburg

De verkiezingen: 1 jaar later

Op 25 mei 2014 hield politiek België even de adem in. We trokken toen met zijn allen naar de stembus om onze Vlaamse, federale en Europese vertegenwoordigers te kiezen. Traditiegetrouw werden de spierballen gerold en vlogen de verkiezingsbeloftes ons om de oren. Maar wat is er één jaar later nu allemaal gerealiseerd?

Lees meer...
Limburg

Nieuwe bestuurders voor Voka – KvK Limburg

De algemene vergadering van Voka – Kamer van Koophandel Limburg sprak zich zopas uit over de invulling van een aantal mandaten in de raad van bestuur. De algemene vergadering bekrachtigde de voorstellen zoals zij door het benoemingscomité werden voorgesteld.

Lees meer...
Limburg

Limburgse bedrijven bundelen krachten om Midden-Oosten te veroveren

De  positieve getuigenissen van ondernemers die al zaken doen in het Midden-Oosten maken samen met het enorme groeipotentieel deze markt tot een ideale exportfocus voor Limburgse bedrijven. Zestien bedrijven uit de sector bouw en interieurdesign laten zich gedurende 6 maanden naar Qatar, VAE en Saudi-Arabië begeleiden met de hulp van het Strategisch Actieplan voor Limburg in het Kwadraat (kortweg SALK).

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09

info.kvklimburg@voka.be