Voka – KvK Limburg begeleidt jonge creatieve ondernemers

Creativiteit en ondernemerschap moeten hand in hand gaan. Met het nieuwe project Starters CreativeXchange wil Voka creatieve starters stimuleren en begeleiden naar professioneler management. Gisteren organiseerde Voka – KvK Limburg een fashion date waar rolmodellen uit de creatieve sector hun ervaringen deelden.

Lees meer...

Recent

Limburg

Huis van de Limburgse Ondernemer ‘staat’ 20 jaar

Op 18 april 1994 knipte toenmalig premier Jean-Luc Dehaene het lint door van het fonkelnieuw ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’. Nu, 20 jaar later, verdient deze ‘landmark’ aan de Gouverneur Roppesingel een leuke verjaardagsstrik. Meer dan een half miljoen ondernemers bezochten gedurende de voorbije twee decennia ‘hun’ huis.

Lees meer...
Limburg

Ann Reggers van Pregis is management assistant van het jaar

Tijdens de Management Assistant Day van Voka – Kamer van Koophandel Limburg werd gisteravond Ann Reggers van Pregis verkozen tot management assistant van het jaar. Ze volgt daarmee Annick Germeys van het Jessa Ziekenhuis op. Ook genomineerd waren Annelies Tournel van Yontec, Debbie Mucke van Facil Corporate, Sarah Houben van International Automotive Components Group (IAC) en Véronique Quintens van Callexcell.

Lees meer...
Limburg

Export geeft Limburgse economie een zetje

Sinds de jaarwisseling signaleerden we een stabilisatie van het conjunctuurverloop. Volgens eerdere voorspellingen zou er tot en met de zomer weinig tot geen beweging merkbaar zijn. We stellen nu echter vast dat de economie beter presteert dan verwacht. Eind mei zal de economische activiteit met zo’n 14 indicatorpunten toegenomen zijn. Pas vanaf dan treedt een stagnatie op die aanhoudt tot augustus. Deze doorstart is vooral toe te schrijven aan de export die zich duidelijk herpakt heeft.

Lees meer...
Limburg

Genomineerden Ondernemersprijs Herman Dessers gekend

Christa Jouck (Officenter), Ben Lambrechts (PXL) en Francis Wanten (Comfort Energy) zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Herman Dessers. De prijs wordt op donderdag 22 mei uitgereikt tijdens de Jaarvergadering van Voka – Kamer van Koophandel Limburg in de Grenslandhallen te Hasselt.

Lees meer...
Limburg

Voka – KvK Limburg kiest Management Assistant van het jaar

De Management Assistant is een centrale figuur in een bedrijf. Traditiegetrouw zet Voka – Kamer van Koophandel Limburg de sterke vrouwen (en mannen uiteraard) achter de manager in de bloemetjes met de Management Assistant Day op 17 april. Tijdens die dag weten we ook wie Annick Germeys van het Jessa Ziekenhuis opvolgt als management assistant van het jaar.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09

info.kvklimburg@voka.be

Partners