Heeft de waanzin nu lang genoeg geduurd?

De ‘actiedag’ van de vakbonden loopt op zijn einde. 90% van de Limburgse bedrijven ondervond nagenoeg geen hinder. 1 000 mensen betoogden in Limburg. Een percentage dat Alberto Contador jaloers zou maken…

Lees meer...

Recent

Limburg

90% Limburgse bedrijven ondervindt weinig tot geen hinder

In bijna 90 procent van de Limburgse ondernemingen zijn zowat alle medewerkers vandaag aan de slag. Dat blijkt uit een rondvraag van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Bijna 25% van de werknemers had wel problemen om tijdig om het werk te raken. 2 op de 5 bedrijven kan door de hinder die de vakbonden doelbewust veroorzaken geen optimale dienstverlening of productie realiseren.

Lees meer...
Limburg

Voka – KvK Limburg dankt alle werkers

Op deze ‘actiedag’ focussen de media enkel op diegenen die eigenlijk niet in actie komen maar een dagje extra niet-werken aan hun weekend toevoegen. Voka – Kamer van Koophandel Limburg bedankt diegenen die wel aan de slag (willen?) gaan en plaatste vandaag een advertentie op pagina 7 van Het Belang van Limburg.

Bekijk hier de advertentie

 

 

Lees meer...
Limburg

Burgemeesters doe uw job tijdens vakbondsactie

Maandag hebben de vakbonden in Limburg een staking aangekondigd. Staken is een recht. Werken (zeker) ook! Om te beletten dat zoals in het verleden 5 man en een paardenkop honderden werkwilligen de toegang tot hun werk blokkeren vraagt Voka – Kamer van Koophandel Limburg de burgemeesters om hun job te doen. Iedereen die toch niet op zijn werkplek raakt is welkom in het ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’. Internet is beschikbaar, koffie en koeken staan klaar.

Lees meer...
Limburg

Grafityp is meest innovatief

Tijdens de Dag van Groei en Innovatie werd Grafityp uitgeroepen tot meest innovatief bedrijf van Limburg. Zij mochten de zevende Innovatie Award in ontvangst nemen uit handen van gouverneur Herman Reynders voor de ontwikkeling van PVC-vrije belettering. ABN uit Bilzen en Right Brain Interface uit Hasselt wonnen net niet.

Lees meer...
Limburg

Vertrouwen ondernemers daalt, investeringen en aanwervingen blijven op peil

De Vlaamse ondernemers zijn vandaag minder optimistisch dan in het voorjaar van 2014. Toch mag er nog steeds groei verwacht worden. Dat blijkt uit de zesmaandelijkse conjunctuurenquête van Voka. Meer dan 1.600 ondernemingen namen deel aan de bevraging. Hoewel ze globaal minder optimistisch zijn, blijven de intenties over nieuwe aanwervingen en investeringen op hetzelfde niveau als zes maand geleden.

Lees meer...

Agenda

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09

info.kvklimburg@voka.be

Partners