Marco Inglese Kumpen NV is HR manager van het jaar

Marco Inglese van Kumpen NV is de Limburgse HR Manager van het jaar. Hij werd door de jury en het publiek van de Dag van HRM van Voka – KvK Limburg gekozen uit 3 genomineerden. Kristel Ignoul van Marlux en Ingrid Vanweert van Wit Gele Kruis Limburg wonnen net niet. Dit jaar stelden de genomineerden hun dossier zelf voor aan het publiek dat bestond uit meer dan 200 HR professionals. De publiekstem telde dan ook voor de helft mee bij het uiteindelijke resultaat.

Lees meer...

Recent

Limburg

Als vakbonden onverantwoord gedrag doorzetten wordt jaareinde gitzwart

De sterke groei die vanaf de zomer van 2013 begon, werd doorgetrokken in het begin van 2014. Echter, de rest van het jaar zagen we een wispelturig patroon: af en toe tekenen van groei, maar even vaak stagnatie. Het is vooral het laatste dat momenteel de overhand heeft. Nu de economische impact van de Russische boycot steeds meer voelbaar wordt en Ford Genk over 76 dagen de deuren dicht doet, gaat de Limburgse economie een moeizaam jaareinde tegemoet.  En als de vakbonden onze economie ook nog enkele dagen gaan platgooien dan wordt het jaareinde gitzwart.

Lees meer...
Limburg

Dagje staking kost Limburg 65 miljoen euro

De drie grote vakbonden dreigen op 15 december met provinciale en nationale stakingsacties, uit protest tegen het regeerakkoord van de regering-Michel. Voka – KvK Limburg begrijpt niet dat de vakbonden de uitgestoken hand van de regering naar de sociale partners afwijzen. Een dag Limburg lam leggen kost de Limburgse economie maar liefst 65 miljoen euro. Heeft Limburg het niet al moeilijk genoeg?

Lees meer...
Limburg

Nu al met staken dreigen, is onbegrijpelijk

De drie grote vakbonden dreigen met provinciale en nationale stakingsacties, uit protest tegen het regeerakkoord van de regering-Michel. Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, begrijpt niet dat de vakbonden de uitgestoken hand van de regering naar de sociale partners afwijzen.

Lees meer...
Limburg

Geen Groei zonder pijn

Een bedrijf in volle groei, elke ondernemer droomt ervan. Baron Bert De Graeve zetelt in de raad van bestuur van UCB en is voorzitter van de raden van bestuur van Telenet en Bekaert. Gedurende zijn carrière wist hij in heel wat ondernemingen een mooie groei neer te zetten. “Vergeet echter niet, groei gaat onvermijdelijk gepaard met groeipijnen.” benadrukte hij deze ochtend tijdens een inspiratieontbijt bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg.

Lees meer...
Limburg

Wint uw bedrijf de innovatie award?

Op  woensdag 19 november organiseert Voka – KvK Limburg de Dag van Groei en Innovatie met als hoogtepunt de uitreiking van de Innovatie Award. Vorig jaar werd Vandersanden Group uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van Limburg. Ondernemingen die het afgelopen jaar een innovatief product, dienst of proces hebben geïmplementeerd kunnen zich nog kandidaat stellen tot 31 oktober.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09

info.kvklimburg@voka.be

Partners