Corda INCubator, Ronnie Leten of Karin Van De Velde wint Ondernemersprijs

Corda INCubator, Ronnie Leten (Atlas Copco) en Karin Van De Velde (Callexcell) zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs Herman Dessers van Voka – Kamer van Koophandel Limburg. Wie de uiteindelijke winnaar wordt van de award, weten we op 2 juni tijdens de Jaarvergadering in het Ethias Theater Hasselt.

Lees meer...

Recent

Limburg

Annelies Neyens (Building Group Jansen) management assistant van het jaar

Building Group Jansen in Zonhoven is een gelukkige organisatie, want hun management assistant blijkt de beste van Limburg te zijn. Annelies Neyens werd gisteren tijdens de Management Assistant Day van Voka – KvK Limburg verkozen tot management assistant van het jaar. Ook genomineerd waren Brigitta Bijloos van Innovatiecentrum Limburg in Hasselt, Karin Dijkstra van Trius in Genk en Valerie Prontera van LRM in Hasselt. De Management Assistant Day vond gisteren plaats in ’t Driessent in Diepenbeek.

Lees meer...
Limburg

Ook Limburgse bedrijven voelen gevolgen van terreur

1 op 4 ondernemers Vlaamse ondernemers ondervindt nadelige gevolgen van de recente aanslagen in Brussel. 35% van de ondernemers vreest dan weer dat buitenlandse partners en investeerders niet meer naar ons land durven komen. Dat blijkt uit een bevraging van Voka bij 600 ondernemers. Ook een aantal Limburgse bedrijven merken verschil na de aanslagen in Zaventem en Brussel.

Lees meer...
Limburg

Limburgse economie kabbelt rustig verder

De algemene tendens in het regionale conjunctuurverloop blijft sterk analoog aan de tendens van de voorbije maanden. In januari 2016 bereikte de conjunctuurbarometer zijn maximale waarde (87.3 punten). Het is geleden van medio 2011 dat nog een vergelijkbare economische activiteit werd gerealiseerd.

Lees meer...
Limburg

Overheidsopdrachten vormen belangrijke hefboom voor Belgische economie

Gisteren kwam de Roadshow e-procurement voorbij Voka – KvK Limburg. De centrale gast van de avond was Minister van Landsverdediging en Ambtenarenzaken, Steven Vandeput die in 2016 besliste om een roadshow voor ondernemingen op te zetten waarin het aankoopbeleid van de overheid wordt toegelicht. 60 ondernemers tekenden present voor de allereerste sessie van de roadshow.

Lees meer...
Limburg

Minister Jan Jambon te gast bij Voka – KvK Limburg

Een vol ‘Huis van de Limburgse Ondernemer’ begroette gisterenavond tijdens een interactieve sessie vicepremier, minister van veiligheid en binnenlandse zaken, belast met de regie der gebouwen Jan Jambon. De minister ging geen enkel heikel thema uit de weg en praatte vrijuit over de begrotingscontrole en de bestrijding van het terrorisme.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09
info.kvklimburg@voka.be