Ecorace Challenge kijkt vooruit!

7 internationale studententeams nemen het tegen elkaar op in een spannende race voor experimentele vaartuigen. Welke innovatieve materialen, ideeën en concepten zijn haalbaar voor de binnenvaart? Dat is de inzet van de Ecorace Challenge 2016.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Lokale raad en CEO Connect in Kortrijk in het teken van water

Water is een bijzonder waardevolle en nuttige grondstof, maar wordt ook steeds schaarser. Zijn we ons daar wel van bewust en hoe kunnen of moeten ondernemers daarmee omspringen? Op de lokale raad van 26 april in de Budafabriek in Kortrijk bogen verschillende bedrijfsleiders zich over de problematiek. Daarna bezochten ze tijdens de CEO Connect de expositie Water.War.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Kere Ekje Were bewijst: West-Vlaanderen bruist!

Onze provincie heeft heel wat troeven. Ook voor jonge mensen! West-Vlaanderen is en blijft een aantrekkelijke regio om te wonen en te werken, maar we moeten het jongeren meer vertellen!

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka-lid in de kijker: New Class Shipping (Zeebrugge)

“Wij zijn geen multinational, maar eerder een nichespeler binnen de expeditiewereld. Onze goede reputatie bereiken we door op maat van onze klanten oplossingen uit te werken en de vereiste kwaliteitscertificaten te behalen”, vertelt Pierre Evrard.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Drie tips van Wouter Torfs voor een aangename werkomgeving

Jaar na jaar wordt Schoenen Torfs uitgeroepen tot beste werkgever van het land. Op den duur lijkt het vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. CEO Wouter Torfs werkt nog elke dag aan het peoplemanagement in zijn bedrijf. Zijn ideeën over een aangename werkomgeving komt hij binnenkort zelf met u delen. Wij kregen alvast enkele basistips.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Ervaring werkt

Individuele beroepsopleiding (IBO), uitzendbanen, (instap)stages, studentenjobs,... Het loont om tijd en energie te besteden aan ervaringsgerichte werkvormen! Werkgevers en werkzoekenden getuigen.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners