Ontdek de creatieve vibes van de regio Kortrijk

Op woensdag 5 en donderdag 6 november komt het kruim van de creatieve industrie naar Kortrijk.  De regio draagt innovatie en creativiteit hoog in het vaandel en het is dan ook een eer om het Creativity World Forum, de grootste conferentie over ondernemingscreativiteit ter wereld, te mogen verwelkomen.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Kosten oversubsidiëring groene stroom niet doorschuiven naar de toekomst

De elektriciteitsfactuur dreigt volgend jaar fors duurder uit te vallen. Oorzaak is vooral de kost van de ondersteuning voor zonnepanelen en rationeel energiegebruik. Voka vraagt dat de Vlaamse overheid de historisch opgebouwde schuld voor haar rekening neemt.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Steunbrief roept op tot snelle realisatie Oosterweel

De files in en rond Antwerpen worden elke dag langer, zowel in duurtijd als lengte. Woensdag was het een hele dag aanschuiven richting en rond Antwerpen, en ook vrijdagavond stonden er weer ellenlange files. Iedereen die dagelijks deze files moet trotseren, is verder getalm in het Oosterweeldossier meer dan beu.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Family Business Happening werd een boeiende en inspirerende namiddag

Voka West-Vlaanderen organiseerde voor het 2de jaar op rij de Family Business Happening.  Het event werd speciaal opgezet voor familiale bedrijfsleiders uit de regio. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka ondersteunt volledig de nieuwe ontwikkeling van de transportzone LAR-Zuid

Dankzij de verhuisplannen van het bedrijf Van Marcke naar de LAR, komt er eindelijk een doorbraak in de jarenlang geplande uitbreiding van de transportzone. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka blij met nieuwe activiteiten op luchthaven Oostende-Brugge

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen verheugt zich over de nieuwe activiteiten op de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge.  Gisteren kondigde de Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly aan vanaf april 2015 3x per week naar en uit Barcelona te vliegen. 

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners