Opening International School Ghent

De International School Ghent, die in 2012 haar deuren opende in de Leopoldskazerne in Gent, is toe aan een nieuw hoofdstuk. Vanaf 1 september kunnen 150 kleuters en lagereschoolkinderen met meer dan 30 verschillende nationaliteiten terecht in de nieuwe school aan de De Pintelaan.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Voka-vluchtelingenstage: Zaid Nazar

Eind mei haalde Voka West-Vlaanderen het nieuws met een opmerkelijk initiatief om vluchtelingen op weg te helpen naar een job. Zaid Nazar was één van de aanwezigen die toen aan de kennismakingssessies deelnam en geselecteerd werd voor een opleiding en een stage. Wij zochten Zaid op tijdens zijn eerste Vlaamse werkervaring bij e-BO Enterprises in Ieper.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Uw financiën: 3 manieren om er dit najaar op in te zetten

Uw financies regelmatig onder de loep nemen. Het kan heel wat voordelen opleveren voor uw bedrijf. Uw kennis over bepaalde onderwerpen updaten, uw btw onder de loep nemen en/of tools leren kennen die uw werk gemakkelijker maken,... Daar zetten we dit najaar op in!

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka vakantie-enquête Flexibilisering van de vakantieperiode is een feit!

Nu de vakantieperiode stilaan op zijn einde loopt, peilde Voka bij 947 leden hoe ze het werk in de vakantieperiode praktisch organiseren en hoe ze tegenover de voorstellen rond flexibilisering van de arbeidstijd staan.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Help leerlingen aan een job op Zuiddag!

Op 20 oktober 2016 zal Zuiddag met de campagne Work for Change opnieuw meer dan 15.000 leerlingen mobiliseren om één dagje te werken. Zo wordt het engagement van onze scholieren in de kijker gezet én krijgen hulpprojecten voor jongeren wereldwijd een duwtje in de rug.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Save the date: Made in Delta

De Vlaams Nederlandse Delta focust haar jaarlijkse conferentie op de maakindustrie. Negen bedrijfsambassadeurs schetsen op 9 november in Gent de huidige innovatieve maakindustrie in de Deltaregio en keynotespreker Jonathan Holslag geeft zijn toekomstvisie.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners