Ontbijt met de burgemeester van Jabbeke

Donderdagochtend 8 oktober gingen een 15-tal ondernemers ontbijten bij Daniël Vanhessche, de burgemeester van Jabbeke.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Ondernemers ontmoetten burgemeester bij Vandezande nv

Om de belangen van ondernemers op lokaal niveau onder de aandacht te brengen en te behartigen, organiseert Voka geregeld ontmoetingen met burgemeesters en schepencolleges. Zo ook op 6 oktober in Diksmuide bij Gastbedrijf Vandezande nv.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Nauwelijks hinder bij bedrijven door nationale betoging

De nationale betoging van vandaag heeft slechts een beperkte impact op het bedrijfsleven. 90% van de ondernemingen ondervindt geen hinder van deze betoging. Slechts een kleine 5% ondervindt beperkte hinder voor het bedrijf. Nog eens 5% rapporteert problemen te hebben met leveringen en mobiliteit. Dat blijkt uit een bevraging bij bijna 1000 ondernemingen door Voka - Vlaams Netwerk van Ondernemingen.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Reactie: Zijn er ook minder mensen aan het werk in West-Vlaanderen ?

De Standaard berichtte vrijdagochtend 2 oktober eerder onheilspellend dat er “niet meer, maar minder mensen aan het werk” zijn in ons land. Een bericht dat verbaast, zéker voor onze provincie.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Scholieren zoeken 16.000 jobs. Heeft u er een?

Op donderdag 22 oktober 2015 is het weer Zuiddag. Meer dan 16.000 scholieren uit 180 scholen uit Vlaanderen en Brussel engageren zich voor de jongerenwerking van La Campesina in Nicaragua. Steun hun engagement en post een job.

Lees meer...
West-Vlaanderen

650.000 bezoekers voor Voka Open Bedrijvendag 2015

Vandaag verwelkomden 350 Belgische bedrijven het grote publiek op Voka Open Bedrijvendag. 650.000 mensen trokken er op uit om een kijkje achter de schermen te gaan nemen bij hun favoriete bedrijven. In Vlaanderen gingen er 550.000 mensen op stap; in Wallonië waren dat er 100.000.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners