Family Business Happening werd een boeiende en inspirerende namiddag

Voka West-Vlaanderen organiseerde voor het 2de jaar op rij de Family Business Happening.  Het event werd speciaal opgezet voor familiale bedrijfsleiders uit de regio. 

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Steunbrief roept op tot snelle realisatie Oosterweel

De files in en rond Antwerpen worden elke dag langer, zowel in duurtijd als lengte. Woensdag was het een hele dag aanschuiven richting en rond Antwerpen, en ook vrijdagavond stonden er weer ellenlange files. Iedereen die dagelijks deze files moet trotseren, is verder getalm in het Oosterweeldossier meer dan beu.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka ondersteunt volledig de nieuwe ontwikkeling van de transportzone LAR-Zuid

Dankzij de verhuisplannen van het bedrijf Van Marcke naar de LAR, komt er eindelijk een doorbraak in de jarenlang geplande uitbreiding van de transportzone. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka blij met nieuwe activiteiten op luchthaven Oostende-Brugge

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen verheugt zich over de nieuwe activiteiten op de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge.  Gisteren kondigde de Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly aan vanaf april 2015 3x per week naar en uit Barcelona te vliegen. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka zet met succes haar 1e Spoorcafé op de rails

Brasserie “Deerlijk Statie”, het vernieuwd stationsgebouw, van het bedrijf Casier recycling, was op 14 oktober 2014 dé uitgelezen plek waar Voka West-Vlaanderen haar eerste Spoorcafé organiseerde.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Zonnebeekse bedrijven ontmoeten burgemeester

De Oude Kaasmakerij was op 20 oktober 2014 dé ontmoetingsplaats voor de ondernemers en burgemeester Dirk Cardoen van Zonnebeke.  

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners