Geen nieuw bedrijventerrein in Kortemark: Voka reageert vol onbegrip

Voka West-Vlaanderen reageert vol onbegrip op de beslissing van de Vlaamse Regering om de plannen voor een regionaal bedrijventerrein in Kortemark af te keuren. “Dat is een alarmerend signaal”, klinkt het. “Bedrijven hebben nood aan ruimte om zich te ontwikkelen en om te groeien, maar in de regio is daar bijna geen plaats voor.”

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Voka verwelkomt haar nieuwe leden

Het welkomstevent voor nieuwe leden, dat op 29 april doorging in de gebouwen van Voka, maakte de nieuwe leden wegwijs in de organisatie, het aanbod en het netwerk van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Geslaagde slotsessie Lerend Netwerk

Op 29 april vierden 185 aanwezigen de slotsessie van het Lerend Netwerk Productie, Onderhoud en Kwaliteit in ’t Balladehof te Zwevegem.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Ondernemers 8 is uit!

Er komt weer heel wat bedrijvennieuws aan bod: de overname van Sucake door Hanssens Bake & Food, de opening van een nieuw servicepunt van Boca-Paint in Brugge, de uitbreiding van Garage Raes, de nieuwe showroom van Stanley bij Deceuninck-Deforce,…

Lees meer...
West-Vlaanderen

Herstel ondernemersvertrouwen in april bevestigd

Net als in de rest van ons land is ook in West-Vlaanderen de conjunctuurbarometer van de Nationale Bank in april licht verbeterd. Daardoor werden de twee opeenvolgende stijgingen van de voorgaande maanden bevestigd.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Vlaming scoort slecht in grote TAXtest

Gisteren werd de De grote TAXtest voorgesteld aan het grote publiek. De grote TAXtest is een initiatief van Voka in samenwerking met iVOX en de mediapartners VTM, Het Laatste Nieuws, De Tijd

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners