Ondernemers zet regio's in de kijker

De impact van de digitalisering van de economie, twintig jaar succesvol ondernemerschap bij IT- en softwarebedrijf ConXioN en de regiospecial over innovatieve projecten in enkele West-Vlaamse steden/gemeenten. Dat en nog meer bevat de negentiende editie van Ondernemers.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Nieuw project begeleidt hoogopgeleide allochtonen in zoektocht naar werk

Veel West-Vlaamse ondernemers kampen met openstaande vacatures die ze moeilijk tot niet ingevuld krijgen. Tegelijk zijn er heel wat competente hoogopgeleide allochtonen die de weg niet vinden naar die openstaande vacatures, omdat ze de Belgische arbeidsmarkt onvoldoende kennen. Met het project @level2work gaat Voka hen nu laten begeleiden door West-Vlaamse mentoren.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Nieuwjaarsrecepties 2017

De toekomst vormgeven, dat is een opdracht waarvoor we niet alleen mogen rekenen op politici en opiniemakers. Het zijn ondernemingen die zorgen voor welvaart en welzijn. Het is ook aan hen om positief en geëngageerd mee te schrijven aan het toekomstverhaal van onze regio. Op de Voka-nieuwjaarsrecepties laat een topspreker een ballonnetje op over hoe u als ondernemer kunt meebouwen aan de toekomst. 
Lees meer...
West-Vlaanderen

Johan Vande Lanotte belooft 1250 jobs in de voorhaven van Oostende tegen 2020

Op 30 november maakten Voka West-Vlaanderen en burgemeester Johan Vande Lanotte een stand van zaken op over de thema’s 'ondernemen', 'mobiliteit', 'economie' en 'werkgelegenheid' in Oostende. Bijna dertig ondernemers namen deel aan deze ontmoeting die plaatsvond bij Clevermac. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Verslag: Viva Espana! Ook voor uw bedrijf?

Op donderdagavond 17 november 2016 vergaten een dertigtal ondernemers voor eventjes het kille en miezerige Belgische weer door zich onder te dompelen in een unieke Spaanse sfeer. 

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka organiseert infosessie over radicalisering op de werkvloer

Sinds de aanslagen van 22 maart in Brussel, heerst er een onzekere sfeer en rijzen er heel wat vragen over terrorisme en radicalisering. Voka West-Vlaanderen merkt een groeiende vraag van bedrijven naar specifieke info over radicalisering op de werkvloer. Daarom wordt er op woensdag 14 december een bijzondere Voka-actua georganiseerd.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners