Wilt u aan de slag met gezondheid op het werk?

Houdt u zich als HR-medewerker, intern of extern preventie-adviseur, leidinggevende, vakbondsafgevaardigde, dienstverlener of diversiteitsconsulent bezig met de gezondheid van werknemers?

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Voka-lid in de kijker: Smart Solutions (Izegem)

De ‘goesting’ van Frederick Verhelst is zelfs aan de telefoon voelbaar, als we hem bellen over
zijn bedrijf Smart Solutions. Dat is een jong, dynamisch bedrijf dat medewerkers outsourcet  voor de bouw en de industrie. 2,5 jaar na de start werken maar liefst 75 medewerkers voor Smart Solutions. En Frederick heeft ambitie om nog veel meer te groeien.

Lees meer...
West-Vlaanderen

GO-DIS brengt 3.000 ondernemers samen op 50 grensoverschrijdende netwerkevents

50 grensoverschrijdende netwerkmomenten met meer dan 3.000 Noord-Franse en West-Vlaamse ondernemers én een website die ruim 4.500 keer bezocht werd, dat is het resultaat van GO-DIS. GO-DIS is een Interreg IV-project dat  de problemen bij grensoverschrijdende distributieactiviteiten wil aanpakken en zo de handel wil bevorderen.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Balans: weinig stakingsbereidheid in privésector, maar grote economische schade

De campagne met drie regionale stakingen en een nationale stakingsdag heeft al bij al een beperkte impact gehad in de meeste kmo’s. Dat stelt Voka vast, op basis van de bevragingen die het uitvoerde naar aanleiding van de acties. “We zagen telkens  een lage stakingsbereidheid in de  Vlaamse en Brusselse bedrijven. Vooral bij overheidsdiensten en grote ondernemingen was er veel hinder”, zegt gedelegeerd bestuurder Jo Libeer. “Maar de economische schade is onevenredig hoog in vergelijking met het aantal stakers." 

Lees meer...
West-Vlaanderen

E-ATA Website

Vanaf 1 januari  kan u ATA en CPD China Taiwan carnets online opvragen bij de Kamer van Koophandel  via de website.  

Lees meer...
West-Vlaanderen

Franco-Belge: nieuws uit de grensstreek

In het decembernummer van de Franco-Belge hebben we een interview met  Pieter De Brabandere  van Group De Brabandere uit Veurne.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners