Het West-Vlaamse ondernemersvertrouwen daalt licht in november

Na de opmerkelijke stijging in oktober, is de conjunctuurbarometer van de Nationale Bank van België in november licht gedaald in onze provincie.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

In beeld: Bal van PLATO

Op donderdagavond 19 november bracht Voka West-Vlaanderen meer dan 160 PLATO-deelnemers samen op de Pier van Blankenberge voor het Bal van PLATO.

Lees meer...
West-Vlaanderen

The Transformers Ieper over rally, ondernemerschap en de stad

Met haar initiatief "The Transformers" brengt Voka straffe verhalen van telkens 2 ondernemende personen en 1 stad om West-Vlaanderen aan te porren tot innovatie en internationalisatie. Op 17 november deelden rallypiloot Freddy Loix, ondernemer Christophe Dhaene (e-BO Enterprises) en burgemeester Jan Durnez hun visie op de toekomst van de rallysport, het ondernemerschap en de stad Ieper.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Wat betekent niveau 4 voor uw onderneming? Vragen en antwoorden

Het veiligheidsniveau wordt omwille van de terreurdreiging in Brussel op het hoogste niveau gehandhaafd. Dit heeft uiteraard ook impact op het ondernemingsleven. In bepaalde gevallen impliceert de dreiging immers dat het normale werk niet kan worden uitgevoerd. Dit roept heel wat praktische vragen op. Het kenniscentrum van SD Worx zet ze voor u op een rij.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Anneleen Cobbaert en Dirk Naert zijn PLATOnisten van het jaar

Anneleen Cobbaert van BDMO en Dirk Naert van Chocolaterie Carré krijgen de titel ‘West-Vlaamse PLATOnist van het jaar’. Hun mededeelnemers aan het PLATO-programma van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen nomineerden hen omdat zij er voor hen uitspringen op het vlak van ondernemerschap.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Samenwerking havens: Havencel West-Vlaanderen pleit voor samenwerking met resultaat

De Havencel West-Vlaanderen is tevreden met de aankondiging dat de Vlaamse havens gaan samenwerken. Die samenwerking werd aangekondigd op de Havenmissie in Chili.

Lees meer...

Voka on twitter

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners