Nieuw dit voorjaar: Voka Hotspots

De welgekende Vokafés ruimen dit voorjaar plaats voor een nieuw concept: de Hotspots. Dat zijn korte en krachtige informele netwerkmomenten met lokale bedrijven.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Win je pitch in een andere taal

Van idee tot onderneming. Zover ben je al geraakt. Maar nu? Om je producten en diensten succesvol aan de man te brengen is een goede pitch cruciaal. Maar hoe breng je jouw verhaal? En hoe ‘vertaal’ je jouw pitch naar een andere taal?

Lees meer...
West-Vlaanderen

Stap mee in de gebruikersgroep van een TETRA-onderzoeksproject

Het TETRA-subsidieprogramma laat hogescholen en universiteiten toe om toegepast onderzoek te doen naar een innovatief concept. De kennis en de technologie die tijdens het project worden opgebouwd, moeten afgetoetst en gevalideerd worden bij bedrijven. Daarom moet aan elk TETRA-project een gebruikersgroep van ondernemingen toegevoegd worden.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Wanneer landt de 'Uber' van uw sector?

Op de Voka-actua "Is uw bedrijf klaar voor de digitale wereld" bracht Dado Van Peteghem, mede-oprichter van Duval Union Consulting, het verhaal van de digitale transformatie. Een inspirerende sessie, met een zeer duidelijke call-to-action: start vandaag. 

Lees meer...
Stephan Adriaenssens

Opnieuw meer starters in West-Vlaanderen

Het afgelopen jaar zijn er in Vlaanderen ruim 45.000 nieuwe ondernemingen bijgekomen. Dat is een stijging met zo’n 2,7 procent. Er waren in 2015 8.331 starters in onze provincie. Daarmee staat het aantal West-Vlaamse starters op het hoogste peil in vijf jaar.

Lees meer...
West-Vlaanderen

5 nieuwjaarsrecepties in 89 seconden

Herbeleef in 89 seconden de 5 nieuwjaarsrecepties die Voka West-Vlaanderen in de maand januari organiseerde.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners