Fotoverslag: Te gast bij Aannemingen Braet

Op donderdag 21 mei brachten zo'n 60 West-Vlaamse ondernemers een gastbezoek aan Aannemingen Braet. Ook burgemeester Crabbe van Nieuwpoort was van de partij.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Voka steunt vraag aanpassing stakingsrecht en minimale dienstverlening

Voka betreurt dat vandaag een kleine groep stakers het hele treinverkeer in de war stuurt. Deze actie zorgt bij veel werknemers en ondernemingen voor heel wat hinder. Voka is vragende partij om het stakingsrecht aan te passen en de minimale dienstverlening bij de NMBS in te voeren.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Spes Nostra Kuurne ontvangt kwaliteitslabel voor ondernemerschapsonderwijs

Spes Nostra uit Kuurne is één van de vijf Vlaamse scholen die dit schooljaar het O&O-kwaliteitslabel 'Vlajo Ambassadeurschool 2015' in de wacht sleept. Dit kwaliteitslabel wordt door Vlajo jaarlijks uitgereikt aan scholen die uitblinken in ondernemerschapsonderwijs.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka-lid in de kijker: Amitabha (Brugge)

Innovatieve start-ups vind je niet alleen in de IT-sector. Dat bewijst Frank Missoul met zijn bedrijf. Amitabha zorgt voor kwalitatieve sportbegeleiding voor iedere organisatie met een eigen sportaanbod. Noem het gerust de interimbusiness toegespitst op sportlesgevers. Voor Frank is het een droom die uitkomt.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka West-Vlaanderen: “het moet meer zijn”

Op 25 mei zijn we één jaar na de ‘moeder der verkiezingen’. Voka  West-Vlaanderen maakt de balans op. “In juli vorig jaar waren we heel tevreden over de West-Vlaamse prioriteiten in het regeerakkoord: een aantal hete hangijzers zou aangepakt worden. Eén jaar later stellen we vast dat er inderdaad al werk gemaakt is van enkele dossiers… maar voor een aantal andere mag het heel wat meer zijn”, klinkt het.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Voka-lid in de kijker: klankenlicht.be (Veurne)

“Op een bedrijfsfeest iemand horen zeggen dat het ‘dik in orde’ was, daar haal ik voldoening uit”, vertelt Steve Pinson ons over zijn uit de hand gelopen hobby. Hij was als pas afgestudeerde leerkracht DJ in bijberoep en zette na 2 jaar volledig de stap naar het ondernemerschap. Hij zorgt voor de totaalorganisatie van events en voor de verhuur, logistiek en bediening van technisch materiaal.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners