West-Vlaams ondernemersvertrouwen neemt in november zeer licht toe

Het West-Vlaamse ondernemersvertrouwen kende in november een lichte stijging, van -11,9 naar -10,7. Dat blijkt uit de nieuwste Conjunctuurbarometer van de Nationale Bank. Het bedrijfsklimaat in onze provincie trekt aan in alle sectoren, behalve in die van de dienstverlenening.

Lees meer...

Recent

West-Vlaanderen

Is uw bedrijf opgewassen tegen een stroomonderbreking?

Electrabel heeft een tool ontwikkeld om de risico’s van een stroomonderbreking voor uw bedrijf in kaart te brengen. Doe de Blackout Scan en ga na op welke domeinen er mogelijk risico’s zijn.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Word jij de topzaak van Kortrijk?

Ben je (beginnend) ondernemer en op zoek naar een geschikt pand om je zaak onder te brengen? Ben je bovendien creatief en innovatief? Waag dan je kans en neem deel aan de ondernemerswedstrijd die de stad Kortrijk uitschrijft.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Werkbezoekdag VDAB

Op donderdag 11 december 2014 is het werkbezoekdag in Vlaanderen en Nederland. Werkzoekenden kunnen die dag een kijkje nemen achter de schermen van bedrijven.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Digitalisering vraagt om een sociale dialoog in de onderneming

De vierde industriële revolutie - de doorgedreven digitalisering van onze bedrijven - zal onze economie de komende jaren voor belangrijke uitdagingen plaatsen. Meer dan ooit zullen ondernemers, medewerkers en aandeelhouders een gemeenschappelijk doel moeten ambiëren: tegelijk toegevoegde waarde creëren én productiviteitswinsten realiseren. Dat stelde Voka op het congres “Voka Visionair”.

Lees meer...
West-Vlaanderen

Patsy Verplancke en Isabel Lapeirre eerste ‘PLATOnisten van het jaar’

Ondernemers Patsy Verplancke van Condor Safety (Menen) en Isabel Lapeirre van Lapeirre Woningbouw (Roeselare) krijgen als eerste de titel ‘West-Vlaamse PLATOnist van het jaar’. Hun mededeelnemers aan het PLATO-programma van Voka West-Vlaanderen nomineerden hen omdat zij er voor hen uitspringen op het vlak van ondernemerschap.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk
tel. 056 23 50 51
info.wvl@voka.be

Partners