Voka lanceert 'Charter Duurzaam Ondernemen'

Op maandag 26 september lanceert Voka, het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Het charter biedt ondernemers de mogelijkheid om duurzaam ondernemen concreet vorm te geven. Het is het eerste Vlaamse charter dat officieel erkend wordt door de Verenigde Naties.

Lees meer...

Recent

Oost-Vlaanderen

175 Jaar Kamer van Koophandel in de regio Aalst: het werk gaat verder

Tijdens de jubileumavond op 20 september in CC De Werf blikte Voka Oost-Vlaanderen terug op de historiek van de Kamer van Koophandel. En natuurlijk was er ook aandacht voor recente ontwikkelingen in de regio. Met Movianto uit Erembodegem werd ook een nieuwe Voka Ambassadeur voor de regio voorgesteld.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Geslaagde PLATO After Summer Drink

Op dinsdag 6 september vond de PLATO After Summer Drink plaats in de Voka-Box. Iedereen met een hart voor PLATO kon in een aangenaam en sfeervol kader kennismaken met collega PLATO-ondernemers en m/peters. De aanwezigen genoten uitgebreid van heerlijke cocktails, frisse gins en lekkere hapjes. Een zachte zomeravond maakte het plaatje compleet.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

175 jaar Kamer van Koophandel in de regio Aalst

Kamer van Koophandel regio Aalst bestaat 175 jaar. Tijdens een feestelijke jubileumavond op 20 september in CC De Werf kan u ‘proeven’ tot wat dit resulteerde in de dynamische Denderstreek.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Brouwerij Huyghe verkozen tot regionale Voka Ambassadeur Gent zeehaven 2016

Voka – Kamer van Koophandel kiest dit jaar voor de zesde keer de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen. Met deze erkenning vraagt Voka aandacht voor excellent en inspirerend ondernemerschap als hefboom voor regionale welvaart. De regio Gent & Zeehaven kwam deze week aan de beurt, met Brouwerij Huyghe als winnaar. Het bedrijf dingt op 17 november mee naar de provinciale titel.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

PSS is regionale Voka Ambassadeur Dendermonde 2016

Voka – Kamer van Koophandel kiest dit jaar voor de zesde keer de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen.  Met deze erkenning vraagt Voka aandacht voor excellent en inspirerend ondernemerschap als hefboom voor regionale welvaart. Tijdens een ledenevent in het pas gerestaureerde Oud Gemeentehuis van Wieze kwam Premium Sound Solutions (PSS) als winnaar voor de regio Dendermonde uit de bus. Het bedrijf dingt op 17 november mee naar de provinciale titel.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka Oost-Vlaanderen

Voka Box
Lammerstraat 18
B-9000 Gent
Tel.: 09 266 14 40
Fax: 09 266 14 41
info.ov@voka.be