Omleidingen in Putte door natourcriterium

Het centrum van Putte is maandag 1 augustus het decor van een natourcriterium. Als gevolg van deze wielerwedstrijd is verkeer op een aantal invalswegen van de gemeente tijdens die dag niet mogelijk.

Lees meer...

Recent

Mechelen

Brexit? Stel uw vraag

De inwoners van het Verenigd Koninkrijk hebben beslist om uit de Europese Unie te stappen. Maar wat betekent dit voor uw onderneming? Voka beantwoordt graag uw vragen.

Lees meer...
Mechelen

Kamers van Koophandel gaan nauwer samenwerken

Donderdagavond 23 juni tekenden de drie Voka - Kamers van Koophandel Antwerpen-Waasland, Kempen en Mechelen een alliantie-akkoord. Dankzij dit akkoord zullen de Kamers hechter gaan samenwerken ten voordele van de 5.600 ledenbedrijven die lid zijn van deze organisaties. De Kamers bundelen de krachten op vlak van dienstverlening, belangenbehartiging, netwerking en communicatie.

Lees meer...
Mechelen

Digitale dienstverlening en startersservice gemeenten moet beter

Hoe ondernemingsvriendelijk ingesteld zijn de dertien openbare besturen van het arrondissement Mechelen? Dit is de insteek van een studie die Voka – Kamer van Koophandel Mechelen afgelopen voorjaar heeft laten uitwerken en uitvoeren in samenwerking met Memori, het onderzoeks- en expertisecentrum van Thomas More-hogeschool in Mechelen. De resultaten geven enkele trends weer. Opvallendste vaststelling: veel gemeenten slagen er momenteel niet in om starters een even goede dienstverlening zoals aan gevestigde ondernemingen aan te bieden.

Lees meer...
Mechelen

Pleidooi voor zo min mogelijke hinder bij aanpak R6

Tijdens een infosessies voor bedrijven heeft het Agentschap Wegen en Verkeer eerder deze week zijn plannen voor de kruispunten van de R6 met de Antwerpse- en Liersesteenweg in Mechelen voorgesteld. Ingrijpende werken moeten de onveiligheid er wegwerken én een vlotte mobiliteit in de omgeving van het toekomstige AZ Sint-Maarten garanderen. “Dat de werken niet klaar geraken voor de opening ervan eind 2018, valt te betreuren maar het is niet anders. Nu komt het er op aan om de plannen zo snel als mogelijk succesvol uit te voeren”, benadrukt algemeen directeur Frédéric Achten van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen.
 


Lees meer...
Mechelen

Studente wint Bryo-beurs met designwedstrijd AR Metallizing

CEO Bart Devos van AR Metallizing uit Genk, wereldleider in de productie van gemetalliseerd papier, heeft vandaag een VOKA Bryo-beurs én een geldbedrag uitgereikt aan Laura Melis, tweedejaarsstudente van de opleiding Interieur & Design van hogeschool Thomas More in Mechelen.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen
O.L.Vrouwestraat 85
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 45 10 20
Fax: 015 45 10 21
mechelen@voka.be