Film promoot economische kracht van Land of Rivers

Nieuwe internationale investeerders aantrekken en tegelijk reeds hier aanwezige bedrijven herinneren aan de duidelijke troeven van het arrondissement Mechelen op vlak van wonen, werken, studeren én investeren. Met dat doel heeft Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, met steun van de provincie Antwerpen en de streekwerking, een profileringsfilm over de regio Rivierenland gelanceerd.

Lees meer...

Recent

Mechelen

De Bie Printing, tsjing en ODTH scoren op Award@Voka

De Bie Printing, Forum Group en ODTH: dat zijn de drie ondernemingen die Voka – Kamer van Koophandel Mechelen dinsdagavond 20 september heeft gehuldigd tijdens Award@Voka in het cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De bedrijfsleiding van deze drie succesvolle ondernemingen kreeg respectievelijk de Award Voka Ambassadeur 2016, Award Jonge Ondernemer 2016 en de Economic Impact Award overhandigd.

Lees meer...
Mechelen

Kom naar PLATO-infosessies in uw buurt

Bij de volgende jaargang pakt PLATO in Mechelen uit met enkele nieuwe groepen, naast de traditionele trajecten Strategie & Algemeen Management.

Lees meer...
Mechelen

Voluit voor innovatie in september

Beter dan wie ook weten ondernemers dat stilstaan gelijkstaat aan achteruitgaan. In de huidige maatschappij die razendsnel evolueert, is aandacht voor innovatie meer dan ooit van levensbelang om succes te kunnen blijven boeken. Om ondernemers in die zin zo goed mogelijk te ondersteunen, besteedt ook Voka - KvK Mechelen de nodige aandacht aan innovatie in haar opleidingsaanbod. Zeker in september staat er heel wat in het teken daarvan.

Lees meer...
Mechelen

Opgepast voor valse facturen Office World

Sinds enkele weken melden diverse ondernemingen dat er weer valse facturen in omloop zijn. Onder meer het fictieve bedrijf Office World tracht zo bedrijven op te lichten.

Lees meer...
Mechelen

Alcon ontvangt parlementslid Freya Saeys voor zomerstage

Na het bezoek van Sofie Joosen aan UNIVEG Belgium vorige week, heeft het farmaceutische bedrijf Alcon uit Puurs woensdag 17 augustus op zijn beurt zijn activiteiten aan een volksvertegenwoordiger kunnen voorstellen. Het bedrijfsbezoek dat het Oost-Vlaamse parlementslid Freya Saeys aan Alcon heeft gebracht, past in de reeks zomerstages die werkgeversorganisatie Voka aan de volksvertegenwoordigers aanbiedt om het bedrijfsleven beter te leren kennen.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen
O.L.Vrouwestraat 85
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 45 10 20
Fax: 015 45 10 21
mechelen@voka.be