Voka Bedrijvenkoers op Maneblusser Na-Tour Criterium

Een feest voor de wielerliefhebbers, waarvan ook bedrijven met volle teugen kunnen meegenieten. Zo kondigt de tweede editie van het Maneblusser Na-Tour Criterium Mechelen op zaterdag 30 juli zich aan. Met de Voka Bedrijvenkoers geven de organisatoren bedrijven de kans op een originele teambuildingsactiviteit, gekoppeld aan een stevige portie visibiliteit.

Lees meer...

Recent

Mechelen

Oproep tot aannemers voor samenaankoop asbestverwijdering

Tot 31 mei kunnen aannemers een offerte indienen bij IVAREM om betrokken te worden bij de pas gelanceerde samenaankoop voor de verwijdering van asbestdaken en –gevels. Dit proefproject van OVAM en IVAREM focust zich op de (versnelde) verwijdering van hechtgebonden asbesttoepassingen in de buitenschil van gebouwen van particulieren en lokale jeugd- of sportverenigingen.

Lees meer...
Mechelen

Nieuwe Ondernemers weer in de bus

U blijft graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het ondernemerslandschap in de ruime Mechelse regio? De aanpak van collega-ondernemers kan u uitermate interesseren? Bovendien boeit allerhande nuttige informatie van economische inslag u? Dan bedient het nieuwste nummer van Ondernemers u weer op de wenken.

Lees meer...
Mechelen

Mechelse Kamer in zee met VanRoey.be

Een plus een is gelijk aan drie. Dankzij de lopende samenwerkingen met zijn structurele partners weet Voka – Kamer van Koophandel Mechelen al langer dan vandaag dat in die uitspraak veel waarheid schuilt. Een nieuw partnership met ICT-dienstverlener VanRoey.be onderstreept dat nogmaals.

Lees meer...
Mechelen

Bornem en Heist-o/d-Berg luisteren naar hun ondernemers

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen schakelde eerder deze week een versnelling hoger met zijn reeks ontmoetings- en netwerkmomenten voor ondernemers met hun lokale beleidsmakers. Nadat afgelopen maandag eerst Bornem werd bezocht, was daags nadien Heist-op-den-Berg aan de beurt.

Lees meer...
Mechelen

Pleidooi voor verdere investeringen na opening Pallietertunnel

In aanwezigheid van Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Ben Weyts is afgelopen zondag in Lier de Pallietertunnel officieel geopend. Voka – Kamer van Koophandel Mechelen toont zich tevreden dat het verkeer op de Ring in Lier, na goed anderhalf jaar van werken, weer vlotter kan verlopen. “Laat ons wel hopen dat, nu de kilometerheffing extra middelen genereert, de inspanningen voor een betere mobiliteit hier niet stoppen. In de ruime regio, zelfs in Lier, zijn er nóg missing links weg te werken”, stipt algemeen directeur Frédéric Achten aan.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen
O.L.Vrouwestraat 85
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 45 10 20
Fax: 015 45 10 21
mechelen@voka.be