Voluit voor innovatie in september

Beter dan wie ook weten ondernemers dat stilstaan gelijkstaat aan achteruitgaan. In de huidige maatschappij die razendsnel evolueert, is aandacht voor innovatie meer dan ooit van levensbelang om succes te kunnen blijven boeken. Om ondernemers in die zin zo goed mogelijk te ondersteunen, besteedt ook Voka - KvK Mechelen de nodige aandacht aan innovatie in haar opleidingsaanbod. Zeker in september staat er heel wat in het teken daarvan.

Lees meer...

Recent

Mechelen

Opgepast voor valse facturen Office World

Sinds enkele weken melden diverse ondernemingen dat er weer valse facturen in omloop zijn. Onder meer het fictieve bedrijf Office World tracht zo bedrijven op te lichten.

Lees meer...
Mechelen

Alcon ontvangt parlementslid Freya Saeys voor zomerstage

Na het bezoek van Sofie Joosen aan UNIVEG Belgium vorige week, heeft het farmaceutische bedrijf Alcon uit Puurs woensdag 17 augustus op zijn beurt zijn activiteiten aan een volksvertegenwoordiger kunnen voorstellen. Het bedrijfsbezoek dat het Oost-Vlaamse parlementslid Freya Saeys aan Alcon heeft gebracht, past in de reeks zomerstages die werkgeversorganisatie Voka aan de volksvertegenwoordigers aanbiedt om het bedrijfsleven beter te leren kennen.

Lees meer...
Mechelen

Voka biedt parlementsleden zomerstage aan

Naar analogie met voorgaande jaren, biedt Voka de volksvertegenwoordigers tijdens het zomerreces de mogelijkheid om één of twee dagen stage te lopen in een bedrijf. Op die manier krijgen ze de kans om te proeven van het bedrijfsleven en zich een beter beeld te vormen van de activiteiten van en uitdagingen voor ondernemers uit hun regio. Dit jaar organiseert Voka meer dan 90 stages.

 

 

 

Lees meer...
Mechelen

Brexit? Stel uw vraag

De inwoners van het Verenigd Koninkrijk hebben beslist om uit de Europese Unie te stappen. Maar wat betekent dit voor uw onderneming? Voka beantwoordt graag uw vragen.

Lees meer...
Mechelen

Kamers van Koophandel gaan nauwer samenwerken

Donderdagavond 23 juni tekenden de drie Voka - Kamers van Koophandel Antwerpen-Waasland, Kempen en Mechelen een alliantie-akkoord. Dankzij dit akkoord zullen de Kamers hechter gaan samenwerken ten voordele van de 5.600 ledenbedrijven die lid zijn van deze organisaties. De Kamers bundelen de krachten op vlak van dienstverlening, belangenbehartiging, netwerking en communicatie.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen
O.L.Vrouwestraat 85
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 45 10 20
Fax: 015 45 10 21
mechelen@voka.be