Lid worden

 • Waarom lid worden van Voka?

Met meer dan 18.000 bedrijven als lid - zowel vrije beroepen, kmo's als multinationals - is Voka het meest complete netwerk van Vlaamse ondernemingen. Voka verenigt ondernemers en geeft u een stem. Via allerhande evenementen, diensten en projecten willen we samen met u de kwaliteit, toegevoegde waarde en wendbaarheid van het bedrijfsleven versterken. De werking van Voka valt samen te vatten in 3 grote pijlers: lobbying, netwerking en dienstverlening.

 1. Lobbying:
  Voka zet uw belangen voorop. Door te luisteren naar uw noden en door de socio-politieke situatie in en rond Vlaanderen scherp in het oog te houden, kunnen we met concrete voorstellen naar de beleidsmakers gaan. Door u bij ons aan te sluiten, nemen we ook uw bekommernissen mee en kunnen we nog sterker de belangen van het bedrijfsleven behartigen.

 2. Netwerking:
  Voka is een intersectorale bedrijvenvereniging met als focus B2B. Ons ledenbestand is een weerspiegeling van het economisch landschap. Zowel kleine en middelgrote ondernemingen als de grote industriëlen en dienstverleners zijn lid. Samen is ruim 2/3 van het bedrijfsleven aangesloten bij ons netwerk. U wil hen ontmoeten? Kom naar één van de vele Voka-evenementen.

 3. Dienstverlening:
  Voka blinkt uit in dienstverlening naar zijn leden toe. Voka biedt opleidingen, vormingen, trainingen, infosessies , exportdocumenten, het ondernemingsloket aan enz… U vindt ons zowel via het internet als via onze regionale vestigingen over heel Vlaanderen. Ons doel is hiermee om uw excellentie in het ondernemen te bevorderen.


Daarnaast houdt Voka u op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de ondernemerswereld. Met onze tijdschriften, nieuwsbrieven, websites en social media-kanalen kan u dag na dag rekenen op betrouwbare informatie over de economische actualiteit, bedrijven in uw regio, inspirerende rolmodellen en de werking en activiteiten van Voka.

 • Wie kan lid worden?

Alle organisaties en ondernemingen kunnen lid worden van Voka. Zowel profit-  en non-profitorganisaties als zelfstandigen. Lidmaatschap is altijd organisatiegebonden en niet persoonlijk. Voka stelt dus haar diensten ter beschikking van alle medewerkers van de aangesloten organisatie.

 • U hebt interesse in lidmaatschap of u wilt samenwerken met Voka?

Neem contact op met:
Zoë Van Nieuwenhove, GSM 0477/23 46 32 en rechtstreeks 02/229 81 6402/229 81 64
Marieke Van Ooteghem
, GSM 0497/25 20 69 en rechtstreeks 02/229 81 6502/229 81 65

 

Als lid van Voka betaalt u een solidaire bijdrage. Dat betekent dat uw lidgeld proportioneel wordt berekend, op maat van de toegevoegde waarde en werkgelegenheid van uw organisatie.

Content