Chris De Hollander nog 3 jaar voorzitter van snelst groeiende Kamer van Koophandel

Op 23 mei gaven de leden van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen aan Chris De Hollander het vertrouwen voor een tweede mandaat als voorzitter. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse statutaire algemene vergadering, in aanwezigheid van keynotespreker en financieminister Johan Van Overtveldt.

Lees meer...

Recent

Oost-Vlaanderen

120 vacatures in de Vlaamse Ardennen tijdens jobbeurs Talentwerkt2016

Op 27 mei a.s. organiseren Voka Oost-Vlaanderen en de Bernardusscholen van Oudenaarde onder de titel #talentwerkt2016 een jobbeurs en een afstudeerwedstrijd rond de GIP-proeven. Tientallen ondernemingen uit de regio Vlaamse Ardennen verlenen hun medewerking aan deze bijzondere dag die honderden leerlingen wil verder helpen om hun weg te zoeken op de arbeidsmarkt. Met het initiatief wil Voka Oost-Vlaanderen op een concrete manier het onderwijs dichter laten aansluiten bij (de noden van) het bedrijfsleven.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Wie wordt onze nieuwe coördinator netwerking en internationaal ondernemen?

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een straffe coördinator netwerking & internationaal ondernemen. Kortom, een echte spring-in-’t-ondernemersveld.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Jong Voka Oost-Vlaanderen lanceert met Founding Fools innovatief ondernemerschapsproject

Op 16 april 2016 pakt Jong Voka Oost-Vlaanderen opnieuw uit met een innovatief project dat de drempel naar ondernemerschap op een originele manier verlaagt. Iedereen die het voelt kriebelen om te ondernemen kan nu via het project ‘Founding Fools’ concreet – en in groep - meewerken én participeren aan een start up bedrijf. Vier zorgvuldig geselecteerde bedrijfjes starten daadwerkelijk op. Voka verwacht een ruime belangstelling voor het initiatief.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Voka Fine Fleur: select boeket Voka-evenementen tijdens Floraliën Gent 2016

Tijdens de Floraliën zorgen wij voor een stijlvol gelegenheidsprogramma in onze Voka Box, die midden in de 4 officiële locaties ligt en in een betoverend groen kleedje wordt gestoken door topfloriste Gudrun Cottenier.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Industrie 4.0: The Internet of Things

Vrijdag 4 maart 2016 organiseerde Voka in samenwerking met iMinds in aanwezigheid van 70 kmo’s een conferentie rond Industrie 4.0.  Dit kadert in een reeks van 20 sessies rond de 4de industriële revolutie die Voka organiseert om een exclusieve blik achter de schermen van onze toponderzoeksinstellingen te werpen. The internet of Things was een boeiende en vernieuwende kijk op technologie en digitalisering van bedrijfsprocessen.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka Oost-Vlaanderen

Voka Box
Lammerstraat 18
B-9000 Gent
Tel.: 09 266 14 40
Fax: 09 266 14 41
info.ov@voka.be