Voka bevraging over Gents mobiliteitsplan polst ook professionelen die niet in Gent wonen

Voka Oost-Vlaanderen lanceerde een grootschalige enquête bij ondernemers en werknemers over het nieuwe mobiliteitsplan van Gent. Voka wil mensen die dagelijks actief zijn in de provinciehoofdstad, betrekken bij het beslissingsproces over de toekomst van de Gentse mobiliteit. Ook zij die er niet wonen en bijgevolg niet kunnen deelnemen aan de politieke besluitvorming.

Lees meer...

Recent

Oost-Vlaanderen

TNS Kroket uit Eeklo is nieuwe Voka Ambassadeur Meetjesland-Leiestreek 2016

TNS Kroket is de nieuwe Voka Ambassadeur Meetjesland-Leiestreek 2016. Het erg dynamische bedrijf uit Eeklo produceert artisanale kroketten en bouchéehapjes. TNS charmeert door een heel eigen no nonsense aanpak, een resolute keuze voor gezond en eerlijk en door een ronduit spectaculaire groei. Voka kent de Ambassadeurstitel o.m. toe omwille van sterke prestaties op vlak van duurzaam ondernemen.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Voka kantoren Gent en Dendermonde hotspots op Open Bedrijvendag

Vooral ondernemers en beleidsverantwoordelijken zijn goed vertrouwd met de werking  van bedrijvenorganisatie Voka. Maar op Voka Open Bedrijvendag staan de deuren van de hippe kantoren in Gent en Dendermonde wagenwijd open voor iedereen. Kom dus zeker eens kennismaken!

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Voka lanceert 'Charter Duurzaam Ondernemen'

Op maandag 26 september lanceert Voka, het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Het charter biedt ondernemers de mogelijkheid om duurzaam ondernemen concreet vorm te geven. Het is het eerste Vlaamse charter dat officieel erkend wordt door de Verenigde Naties.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

175 Jaar Kamer van Koophandel in de regio Aalst: het werk gaat verder

Tijdens de jubileumavond op 20 september in CC De Werf blikte Voka Oost-Vlaanderen terug op de historiek van de Kamer van Koophandel. En natuurlijk was er ook aandacht voor recente ontwikkelingen in de regio. Met Movianto uit Erembodegem werd ook een nieuwe Voka Ambassadeur voor de regio voorgesteld.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Geslaagde PLATO After Summer Drink

Op dinsdag 6 september vond de PLATO After Summer Drink plaats in de Voka-Box. Iedereen met een hart voor PLATO kon in een aangenaam en sfeervol kader kennismaken met collega PLATO-ondernemers en m/peters. De aanwezigen genoten uitgebreid van heerlijke cocktails, frisse gins en lekkere hapjes. Een zachte zomeravond maakte het plaatje compleet.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka Oost-Vlaanderen

Voka Box
Lammerstraat 18
B-9000 Gent
Tel.: 09 266 14 40
Fax: 09 266 14 41
info.ov@voka.be