Recent

Oost-Vlaanderen

Brouwerij Huyghe verkozen tot regionale Voka Ambassadeur Gent zeehaven 2016

Voka – Kamer van Koophandel kiest dit jaar voor de zesde keer de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen. Met deze erkenning vraagt Voka aandacht voor excellent en inspirerend ondernemerschap als hefboom voor regionale welvaart. De regio Gent & Zeehaven kwam deze week aan de beurt, met Brouwerij Huyghe als winnaar. Het bedrijf dingt op 17 november mee naar de provinciale titel.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

PSS is regionale Voka Ambassadeur Dendermonde 2016

Voka – Kamer van Koophandel kiest dit jaar voor de zesde keer de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen.  Met deze erkenning vraagt Voka aandacht voor excellent en inspirerend ondernemerschap als hefboom voor regionale welvaart. Tijdens een ledenevent in het pas gerestaureerde Oud Gemeentehuis van Wieze kwam Premium Sound Solutions (PSS) als winnaar voor de regio Dendermonde uit de bus. Het bedrijf dingt op 17 november mee naar de provinciale titel.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Vleeswaren Antonio (Breydel) uit Gavere is eerste regionale Voka Ambassadeur 2016

Voka – Kamer van Koophandel kiest dit jaar voor de zesde keer de Voka Ambassadeur Oost-Vlaanderen.  Uit elk van onze regio’s wordt een bedrijf geselecteerd dat kans maakt op deze prestigieuze titel. De regio Vlaamse Ardennen kwam maandagavond als eerste aan de beurt, met Vleeswaren Antonio (Breydel) als winnaar. Het bedrijf dingt op 17 november mee naar de provinciale overwinning.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Voka geeft de Ambassadeursverkiezing Zomerpunch

Het wordt opnieuw een heerlijke zomer bij Voka Oost-Vlaanderen! In vijf regio’s vonden wij een leuke plek voor een echte picknick, in het gezelschap van zakenvrienden. Op elk regionaal zomerfeest brengt een boeiende gastspreker een persoonlijke kijk op duurzaam ondernemen. En als de zon ondergaat maken wij de nieuwe Voka Ambassadeur bekend.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Geert_D8 over China: impressies van een geslaagde handelsmissie

In het septembernummer van Ondernemers wijdt Geert Moerman de twitterrubriek '@GEERT_D8' aan de handelsmissie in China. Geen zin om zo lang te wachten? Lees het dan meteen hier.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka Oost-Vlaanderen

Voka Box
Lammerstraat 18
B-9000 Gent
Tel.: 09 266 14 40
Fax: 09 266 14 41
info.ov@voka.be