Voka Oost-Vlaanderen roept op tot anti-disciplinair gedrag

Interactie, kennisdeling en samenwerking vormen de sleutel tot succes in ondernemerscentra aan Amerikaanse oostkust. Gedelegeerd bestuurder Geert Moerman deelt zijn impressies tijdens de handelsmissie naar Boston & New York.

Lees meer...

Recent

Oost-Vlaanderen

Voka-project @level2work begeleidt internationaal hoogopgeleid talent naar werk

Vandaag heeft Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen de aftrap gegeven van het project @level2work. Opzet van het initiatief is om dit jaar 60 hoog opgeleide anderstaligen te ondersteunen in hun zoektocht naar een passende baan op de Belgische arbeidsmarkt. Het proeftuinproject wil op die manier helpen om de vele langdurig openstaande vacatures in tal van bedrijven toch in te vullen. 

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Libert Paints investeert in Gentse haven

De verfsector is een erg innovatieve sector, die moet tegemoetkomen aan telkens nieuwe eisen inzake functionaliteiten, milieuvriendelijkheid, efficiëntie in gebruik ... Libert Paints produceert industriële verven, gebouwenverven en decoratieve verven. Het bedrijf investeerde in een gloednieuwe vestiging in de Gentse haven, waardoor het de mogelijkheid heeft de productiecapaciteit te verdubbelen.

 

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Magelaan: een sterk verhaal op basis van waarden

Het heeft vandaag geen zin meer om te schreeuwen dat je de beste, de snelste of de duurzaamste bent. Onderneem en communiceer vanuit uw waarden, zeggen Leander De Cauter en Cathy Willem van Magelaan in koor. Waardengedreven communicatie, het klinkt niet alleen mooi, het zorgt ook voor trouwe klanten. Een waardevol dubbelgesprek. 

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Magazine Ondernemers in een nieuw maatpak

Het eerste nummer van de 18de jaargang van uw Oost-Vlaams Voka-magazine is een feit. Meteen ook de eerste editie met de nieuwe look.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Intuo is 3000ste lid van Voka Oost-Vlaanderen

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen in het UFO-gebouw van UGent, werd Tim Clauwaert van het Gentse Intuo in de bloemetjes gezet als kersvers 3000ste lid van Voka Oost-Vlaanderen. Het is de eerste maal sinds haar ontstaan in 2000 dat Voka Oost-Vlaanderen zoveel leden telt. 

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka Oost-Vlaanderen

Voka Box
Lammerstraat 18
B-9000 Gent
Tel.: 09 266 14 40
Fax: 09 266 14 41
info.ov@voka.be