Voka geeft de Ambassadeursverkiezing Zomerpunch

Het wordt opnieuw een heerlijke zomer bij Voka Oost-Vlaanderen! In vijf regio’s vonden wij een leuke plek voor een echte picknick, in het gezelschap van zakenvrienden. Op elk regionaal zomerfeest brengt een boeiende gastspreker een persoonlijke kijk op duurzaam ondernemen. En als de zon ondergaat maken wij de nieuwe Voka Ambassadeur bekend.

Lees meer...

Recent

Oost-Vlaanderen

Geert_D8 over China: impressies van een geslaagde handelsmissie

In het septembernummer van Ondernemers wijdt Geert Moerman de twitterrubriek '@GEERT_D8' aan de handelsmissie in China. Geen zin om zo lang te wachten? Lees het dan meteen hier.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Verantwoordelijkheid van wie N41 boycot wordt met de dag groter

Vier zwaargewonden is de tol van het vreselijk verkeersongeval met een vrachtwagen en 2 personenvoertuigen dat zich afgelopen maandag heeft voorgedaan op de N406 in Gijzegem. Het voorval zorgt voor verhitte debatten op het politieke toneel. Voka Oost-Vlaanderen klaagt al jaren de bijzonder onveilige doortochten van Gijzegem en Oudegem aan en ziet enkel de realisatie van de N41 als een afdoende oplossing. Voor Voka dragen beleidsmensen die het dossier in een bestuurlijk moeras laten verrotten, een verpletterende verantwoordelijkheid.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Een heel klein beetje oorlog

Onderstaand stukje verschijnt als editoriaal in het juninummer van het magazine Ondernemers in Oost-Vlaanderen: de visie van de voorzitter.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Chris De Hollander nog 3 jaar voorzitter van snelst groeiende Kamer van Koophandel

Op 23 mei gaven de leden van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen aan Chris De Hollander het vertrouwen voor een tweede mandaat als voorzitter. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse statutaire algemene vergadering, in aanwezigheid van keynotespreker en financieminister Johan Van Overtveldt.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

120 vacatures in de Vlaamse Ardennen tijdens jobbeurs Talentwerkt2016

Op 27 mei a.s. organiseren Voka Oost-Vlaanderen en de Bernardusscholen van Oudenaarde onder de titel #talentwerkt2016 een jobbeurs en een afstudeerwedstrijd rond de GIP-proeven. Tientallen ondernemingen uit de regio Vlaamse Ardennen verlenen hun medewerking aan deze bijzondere dag die honderden leerlingen wil verder helpen om hun weg te zoeken op de arbeidsmarkt. Met het initiatief wil Voka Oost-Vlaanderen op een concrete manier het onderwijs dichter laten aansluiten bij (de noden van) het bedrijfsleven.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka Oost-Vlaanderen

Voka Box
Lammerstraat 18
B-9000 Gent
Tel.: 09 266 14 40
Fax: 09 266 14 41
info.ov@voka.be