Magelaan: een sterk verhaal op basis van waarden

Het heeft vandaag geen zin meer om te schreeuwen dat je de beste, de snelste of de duurzaamste bent. Onderneem en communiceer vanuit uw waarden, zeggen Leander De Cauter en Cathy Willem van Magelaan in koor. Waardengedreven communicatie, het klinkt niet alleen mooi, het zorgt ook voor trouwe klanten. Een waardevol dubbelgesprek. 

Lees meer...

Recent

Oost-Vlaanderen

Magazine Ondernemers in een nieuw maatpak

Het eerste nummer van de 18de jaargang van uw Oost-Vlaams Voka-magazine is een feit. Meteen ook de eerste editie met de nieuwe look.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Intuo is 3000ste lid van Voka Oost-Vlaanderen

Tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie van Voka – Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen in het UFO-gebouw van UGent, werd Tim Clauwaert van het Gentse Intuo in de bloemetjes gezet als kersvers 3000ste lid van Voka Oost-Vlaanderen. Het is de eerste maal sinds haar ontstaan in 2000 dat Voka Oost-Vlaanderen zoveel leden telt. 

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Voka blij met vermindering drijfkrachtbelasting in Buggenhout

Het gemeentebestuur van Buggenhout heeft voor de bedrijven en het ondernemerschap in de gemeente een mooi kerstgeschenk in petto. Vanaf 2017 zakt de belasting op drijfkracht er met 10%. Voka Oost-Vlaanderen voert al enkele jaren strijd tegen deze achterhaalde belasting en is verheugd over de beslissing. Drijfkrachtbelasting is niet alleen hopeloos verouderd maar werkt contraproductief omdat het investeringen in machines ontmoedigt.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Tijd voor slimme mobiliteit in Gent

De mobiliteit van Gent zit niet goed en dreigt schade toe te brengen aan het economisch weefsel van de stad. Het nieuwe mobiliteitsplan dat in het voorjaar 2017 zal worden ingevoerd, houdt weinig rekening met de economische functie. Uit een Voka-mobiliteitsenquête die inwoners én niet-inwoners van de stad een stem geeft, blijkt de nood aan gedragsverandering bij alle actoren en aan een grotere aandacht van het beleid voor een werkzame stad.

Lees meer...
Oost-Vlaanderen

Voka-project welt begeleidt bedrijven bij nieuwe vorm van werkplekleren

Morgen stappen 11 Oost-Vlaamse kmo’s in het werkervaringstraject welt, een initiatief van Voka Oost-Vlaanderen. welt zal de komende drie jaar bedrijven begeleiden bij de organisatie van werkervaringsprojecten op de werkvloer. Zo krijgen werkzoekenden met een minder sterk cv de kans om het vertrouwen van de werkgever te winnen en zelf met volle goesting aan de slag te gaan. In 2017 wil Voka nog 33 bijkomende bedrijven laten deelnemen aan welt.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka Oost-Vlaanderen

Voka Box
Lammerstraat 18
B-9000 Gent
Tel.: 09 266 14 40
Fax: 09 266 14 41
info.ov@voka.be