Ondernemers december zit in uw bus

Met 'Ondernemers' reikt Voka - KvK Mechelen haar leden en stakeholders maand na maand een overzichtelijk kanaal aan om goed op de hoogte te kunnen blijven van het reilen en zeilen in de bedrijfswereld. Het nieuwste decembernummer, dat u dezer dagen in uw postbus vindt, bevat weer heel wat interessants.

Lees meer...

Recent

Mechelen

Katelijnse ondernemers smaken netwerkmoment

De bijna tweehonderd aanwezigen staken donderdagavond 24 november heel wat op tijdens de netwerkavond voor Katelijnse ondernemers, die plaatsvond in feestzaal De Lemenhoek in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Het initiatief hiervoor werd genomen door het Katelijnse gemeentebestuur, in samenwerking met onder meer Voka - Kamer van Koophandel Mechelen.

Lees meer...
Mechelen

Zet samen met onze LON's 2017 in

Naar goede gewoonte zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen ook deze keer weer het nieuwe jaar in met liefst vier nieuwjaarsevents. Die bieden ook u de kans om samen met collega-ondernemers en onze stakeholders het glas te heffen op 2017.

Lees meer...
Mechelen

Veertigtal ondernemers op post voor Voka@Berlaar

Een veertigtal Berlaarse ondernemers was dinsdagavond 22 november op de afspraak voor Voka@Berlaar. Met dit netwerk- en ontmoetingsmoment bracht Voka – Kamer van Koophandel Mechelen hen samen met hun lokale beleidsmakers, om rechtstreeks zaken te kunnen aankaarten en tegelijk te kunnen netwerken met collega-ondernemers uit eigen streek. De Berlaarse ondernemers mochten zich alvast verheugen in de aanwezigheid van het voltallige Berlaarse schepencollege.

Lees meer...
Mechelen

Maak uw personeel(sbeleid) klaar voor de toekomst

Onze manier van werken zal de komende jaren radicaal veranderen. Organisaties moeten flexibel kunnen inspelen op continue veranderingen. Een modern personeelsbeleid draait eerder om wendbaarheid met aandacht voor talenten, werkbaar werk en inzetbaarheid van medewerkers op korte en lange termijn. De gratis infosessie op dinsdag 13 december die Voka – KvK Mechelen in samenwerking met t-groep organiseert, vertelt u er alles over.

Lees meer...
Mechelen

Vers van de pers: Ondernemers november

Voor ondernemers is het uitermate belangrijk om goed op de hoogte te blijven van het reilen en zeilen in de bedrijfswereld. Met het nieuwste nummer van Ondernemers reikt Voka - KvK Mechelen hiervoor ook deze maand weer een interessante tool aan.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen
O.L.Vrouwestraat 85
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 45 10 20
Fax: 015 45 10 21
mechelen@voka.be