Sterk leiderschap centraal op Family Business Happening

Voor experts is het vandaag duidelijk: familiebedrijven hebben de toekomst in pacht. Want familiebedrijven hebben veerkracht. Toch haalt slechts 13% van hen de derde generatie. Benieuwd hoe uw bedrijf wel de volgende generatie kan halen? Zet dan op donderdag 16 februari koers naar de Family Business Happening in Herentals.

Lees meer...

Recent

Mechelen

Met de nieuwste Ondernemers 2017 in

Op de drempel van 2017 kan Voka - Kamer van Koophandel Mechelen het niet genoeg benadrukken: ook in het nieuwe jaar kunnen ondernemers meer dan ooit rekenen op onze dienstverlening en begeleiding in uiteenlopende vormen. De nieuwste editie van Ondernemers, deze keer aangevuld met een interessante special over mobiliteit, zet die belofte nog extra in de verf.

Lees meer...
Mechelen

Verken buitenlandse markten via Global Dialogue@Voka

Bar International, het vertrouwde concept van Voka – KvK Mechelen dat sinds 2013 maandelijks een ander land in de kijker zet en de zakelijke opportuniteiten in dat land voor Vlaamse ondernemers belicht, wordt heruitgevonden in 2017! Onder de nieuwe noemer Global Dialogue@Voka blijft het ondernemers ondersteunen die hun weg in het buitenland zoeken.

Lees meer...
Mechelen

Onderschrijf de VN-doelstellingen met uw bedrijf

Ondernemers die duurzaam ondernemen in de praktijk willen brengen, kunnen zich daarvoor vanaf 2017 baseren op het Voka Charter Duurzaam Ondernemen. Als eerste Vlaamse charter dat officieel erkend wordt door de Verenigde Naties, helpt dit bedrijven aandacht voor duurzaamheid in hun DNA te verankeren.

Lees meer...
Mechelen

Ondernemers december zit in uw bus

Met 'Ondernemers' reikt Voka - KvK Mechelen haar leden en stakeholders maand na maand een overzichtelijk kanaal aan om goed op de hoogte te kunnen blijven van het reilen en zeilen in de bedrijfswereld. Het nieuwste decembernummer, dat u dezer dagen in uw postbus vindt, bevat weer heel wat interessants.

Lees meer...
Mechelen

Katelijnse ondernemers smaken netwerkmoment

De bijna tweehonderd aanwezigen staken donderdagavond 24 november heel wat op tijdens de netwerkavond voor Katelijnse ondernemers, die plaatsvond in feestzaal De Lemenhoek in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Het initiatief hiervoor werd genomen door het Katelijnse gemeentebestuur, in samenwerking met onder meer Voka - Kamer van Koophandel Mechelen.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen
O.L.Vrouwestraat 85
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 45 10 20
Fax: 015 45 10 21
mechelen@voka.be