Dag stevige hinder aan kruispunt N16-N17 op 23/2

Op donderdag 23 februari voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werken uit aan de verkeerslichten op het kruispunt van de Rijksweg (N16) met de Dendermondsesteenweg (N17) en de op- en afrit Breendonk (7) van de A12 in Puurs. Het kruispunt wordt gedeeltelijk afgesloten wat voor hinder zal zorgen.
Lees meer...

Recent

Mechelen

Verdiep u mee in de Visegrád-landen

U hebt interesse om zaken te doen in één of meerdere van de zogenaamde Visegrád-landen, met name Tsjechië, Hongarije, Polen en Slovakije? Op donderdag 9 maart organiseert Voka – KvK Mechelen, in samenwerking met de respectievelijke ambassades van dit viertal, een businessforum bij de Heistse firma Vink.

Lees meer...
Mechelen

Roel Dockx aangesteld als directeur Voka - KvK Mechelen

Drie maanden na zijn aanstelling als plaatsvervangend algemeen directeur, is Roel Dockx door het managementcomité van Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen, officieel benoemd tot de nieuwe algemeen directeur van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen. De voorbije twee decennia vergaarde hij al heel wat ervaring binnen Voka - Kamer van Koophandel Mechelen als secretaris en manager Personeel & Organisatie.

Lees meer...
Mechelen

Boor nieuwe business aan met missie Mumbai

Bedrijven die in India (meer) willen zakendoen, kunnen van 24 tot 28 april deelnemen aan een netwerkmissie naar Mumbai. Deze missie, op initiatief van de Federatie van Belgische Kamers van Koophandel, zal worden aangevoerd door staatssecretaris voor Buitenlandse Handel Pieter De Crem.

Lees meer...
Mechelen

Woon voorstelling jaarverslag Nationale Bank bij

In het Mechelse congrescentrum Lamot houdt de Nationale Bank van België op woensdag 15 februari naar jaarlijkse gewoonte de voorstelling van haar jaarverslag. De organisatie van deze avond verloopt in samenwerking met Voka – KvK Mechelen, het Financieel Forum Mechelen en Etion Antwerpen-Mechelen.

Lees meer...
Mechelen

Sterker de markt op met atelier merkenstrategie

Wil u ontdekken hoe uw bedrijf zich kan onderscheiden door een sterke merkenpolitiek te voeren? Schrijf dan in voor het atelier merkenstrategie, dat start op vrijdag 10 februari. Tijdens deze driedelige opleiding ontdekt u hoe u uw dienst, product of bedrijf het best in de markt positioneert om een beter resultaat te behalen.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen
O.L.Vrouwestraat 85
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 45 10 20
Fax: 015 45 10 21
mechelen@voka.be