Mis de Week van de Bedrijfsoverdracht niet

Denkt u eraan uw zaak over te dragen.? Of wil u zelf een zaak overnemen? Kom dan zeker naar het startevent van de Week van de Bedrijfsoverdracht op 24 oktober, in De Montil in Affligem. U kan een gratis adviesgesprek aanvragen met een expert, diverse infosessies volgen of uw vraag stellen aan één van onze partners die aanwezig zullen zijn op de infomarkt.

Lees meer...

Recent

Mechelen

Exportloket gesloten op 31/10 en 1/11

Wie in de komende weken wil gebruikmaken van de dienstverlening van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen, moet ermee rekening houden dat het exportloket uitzonderlijk op maandag 31 oktober en dinsdag 1 november gesloten zal zijn.
Lees meer...
Mechelen

Nieuwe uitdaging voor Frédéric Achten

Het directiecomité van Voka – Kamer van Koophandel Mechelen heeft op maandag 26 september beslist om de samenwerking met Frédéric Achten, algemeen directeur, te beëindigen. Frédéric Achten stapt opnieuw de ondernemerswereld in. De continuïteit binnen Voka – Kamer van Koophandel Mechelen wordt tot het einde van het jaar verzekerd door Roel Dockx, de huidige C.O.O.

Lees meer...
Mechelen

Blijf op de hoogte met Ondernemers oktober

Bijblijven met de laatste ontwikkelingen in het bedrijfsleven is voor ondernemers erg belangrijk om succesvol te kunnen zijn en te blijven. Naar maandelijkse gewoonte biedt het nieuwste nummer van Ondernemers in die zin weer heel wat nuttige informatie.

 


Lees meer...
Mechelen

Forum Innovatie 'De wereld van morgen'

Met het Forum Innovatie ‘De wereld van morgen’ zet Voka – Vlaams Netwerk van Ondernemingen, in samenwerking met Agentschap Innoveren en Ondernemen, op 5 oktober 2016 de schijnwerper op 'ondernemend en vernieuwend Vlaanderen'. Dit doen we samen met tal van innovatieve partners.

Lees meer...
Mechelen

De Bie Printing, tsjing en ODTH scoren op Award@Voka

De Bie Printing, Forum Group en ODTH: dat zijn de drie ondernemingen die Voka – Kamer van Koophandel Mechelen dinsdagavond 20 september heeft gehuldigd tijdens Award@Voka in het cultuurcentrum Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. De bedrijfsleiding van deze drie succesvolle ondernemingen kreeg respectievelijk de Award Voka Ambassadeur 2016, Award Jonge Ondernemer 2016 en de Economic Impact Award overhandigd.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen
O.L.Vrouwestraat 85
B-2800 Mechelen
Tel.: 015 45 10 20
Fax: 015 45 10 21
mechelen@voka.be