Deelnemers MBA-Highlights Advanced officieel van start

Afgelopen weekend gaf Voka – KvK Limburg het startschot aan de eerste lichting van MBA Highlights Advanced. Hiervoor wordt opnieuw samengewerkt met Solvay Brussels School of Economics and Management en is exclusief toegankelijk voor degenen die de eerste edities van MBA-Highlights met succes beïndigden. De kers op de taart van het programma volgt in februari. De deelnemers zullen les volgen aan de gerenommeerde London School of Economics, gedoceerd door Professor Paul De Grauwe.

Lees meer...

Recent

Limburg

Orbix, Provan of VicThorious meest innovatief van Limburg

Voka – Kamer van Koophandel Limburg organiseert op woensdag 16 november de DigiDag. Tijdens deze dag wordt ook voor de negende keer de Limburgse Innovatie Award uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks door Voka – Kamer van Koophandel Limburg uitgereikt aan het meest innovatieve Limburgse bedrijf.  Genomineerden zijn dit jaar geworden: Orbix, Provan en VicThorious.

Lees meer...
Limburg

CEO Vente-Exclusive.com doet succesverhaal uit de doeken

Met meer dan 100 miljoen euro omzet en bijna vijf miljoen leden, is Vente-Exclusive.com de grootste speler in online flash sales van mode- en lifestyleartikelen in België en Nederland. Peter Grypdonck staat sinds 2011 aan het roer van dit succesverhaal en was deze ochtend te gast bij Voka – Kamer van Koophandel Limburg voor een inspiratieontbijt. Meer dan 60 ondernemers konden ontdekken hoe Vente-Exclusive.com zo succesvol werd en uitgroeide tot Beste Webshop van België in 2016.

Lees meer...
Limburg

Voka-KvK Limburg betreurt uitblijven begrotingsakkoord

Voka – KvK Limburg betreurt dat de federale regering er niet in slaagt om tot een begrotingsakkoord te komen.  De meerwaardebelasting vernietigt risicokapitaal en is dan ook onbespreekbaar.

Lees meer...
Limburg

Nieuwe online tool om Limburgse stageplaatsen makkelijker in te vullen

Voka – KvK Limburg lanceert een nieuwe tool om Limburgse ondernemingen en scholen eenvoudig met elkaar in contact te brengen. Op die manier worden stageplaatsen en plaatsen voor duaal leren snel ingevuld. 

Lees meer...
Limburg

Impact stakingsacties beperkt voelbaar

Vandaag roepen de vakbonden op tot gerichte stakingsacties bij bedrijven. Uit een rondvraag van Voka deze ochtend bij zijn leden blijkt dat de impact bij de geviseerde bedrijven groot is. De totale impact op de Limburgse bedrijven is beperkt. De vakbonden hebben zich dan ook specifiek gericht op enkele grotere bedrijven, waar in sommige gevallen de productie zelfs helemaal stilligt. Hun onverantwoord gedrag zorgt voor de zoveelste deuk in het internationale imago van België als investeringsland. Ze spelen met onze toekomst!

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
'Huis van de Limburgse Ondernemer'
Gouverneur Roppesingel 51
BE - 3500 Hasselt
Tel. +32 11 56 02 00 - Fax. +32 11 56 02 09
info.kvklimburg@voka.be