Voka Health Community Congres 2016

Zit je liever in de kopgroep dan in het peloton als het over welzijn en zorg gaat? Kom dan op dinsdag 27 september naar het Congres van Voka Health Community en denk mee na over hoe we in welzijn en zorg meer kunnen doen dan genezen!

Lees meer...

Recent

Kempen

Nieuwe Vokawijzer rond doelgroepenbeleid

Voka heeft deze maand een nieuwe Vokawijzer gelanceerd. We zoomen in op het nieuwe doelgroepenbeleid van de Vlaamse regering dat begin deze maand van start is gegaan. Wat houden de nieuwe maatregelen in? Welke maatregelen verdwijnen? Wat zijn de overgangsmaatregelen? Naast antwoorden op deze vragen vind je in deze Vokawijzer ook een Q&A en een verwijzing naar de simulator, ontwikkeld door SD Worx.

Lees meer...
Kempen

Steun je werknemers in hun loopbaanontwikkeling

Steeds meer bedrijven erkennen het belang van loopbaanplannen. Ondernemers zijn zich bewust van de noodzaak om tot werkbare jobs te komen en om hun werknemers wendbaarder te maken. Tijdens een inspiratiesessie vertelden we welke stappen een bedrijf kan zetten om wendbaar, werkbaar en weerbaar werk te realiseren. In het najaar gaan we tijdens een sociale InnovatieAcademie dieper op het thema in.

Lees meer...
Kempen

Opnieuw extra mensen bij DAF

DAF Trucks in Westerlo vierde nog maar pas het vijftigjarig bestaan in de Kempen en het bedrijf heeft al opnieuw goed nieuws. Ze zijn op zoek naar honderd extra werkkrachten om tot eind 2016 de productie in de assen- en cabinefabriek te verzekeren.

Lees meer...
Kempen

Save the date - Forum Innovatie 'De wereld van morgen'

Voka - Vlaams Netwerk van Ondernemingen organiseert op woensdag 5 oktober 2016 het Forum Innovatie. Gastvrouw Zora, de eerste ‘humanoïde’ robot ter wereld, legt uit waarom je dit event absoluut niet mag missen.

Lees meer...
Kempen

Deelnemers maken kennis met laserlassen dankzij Borit

Voka lanceerde dit jaar Industrie 4.0. Deze vierde industriële revolutie is een verzameling van technologische innovaties gaande van automatisatie-technieken tot data-uitwisseling en digitalisering. Voka organiseert samen met een aantal partners dit jaar twintig infosessies over heel Vlaanderen. De tweede sessie in de Kempen focuste op laserlassen en vond plaats in samenwerking met OMC, OCAS en Borit. 

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Kempen
Huis van de Ondernemer
Kleinhoefstraat 9
B-2440 Geel
info.kvkkempen@voka.be
Tel.: 014 56 30 30
Fax: 014 59 31 00