Betonstop: feiten versus fictie

De Vlaamse regering keurde vorige week het witboek ‘Beleidsplan Ruimte Vlaanderen’ (BRV) goed. Daarin geeft ze aan hoe onze schaarse ruimte in de toekomst kan worden benut. Het BRV wordt in de pers vernauwd tot de ‘betonstop’, m.a.w. de vraag of de Vlaming straks nog een eigen huis zal mogen bouwen op nieuwe bouwgrond. Dit is echter misleidend, want het BRV gaat over veel meer dan dat. Tijd dus om de feiten van de fictie te onderscheiden, want het BRV is een zeer belangrijke beslissing, ook voor de Vlaamse ondernemingen.

Lees meer...

Recent

Kempen

Beter gewapend voor de toekomst met co-creatie

Co-creatie is niet zomaar een nieuw buzzwoord. Ook dat leer je op 15 december op onze Réveillon bij Den Berk Délice. Door samen te werken met andere relevante partijen werk je aan oplossingsgerichte en gedragen acties om opportuniteiten te realiseren of complexe uitdagingen aan te kunnen gaan. Samen ben je sterker, en dus beter gewapend voor de toekomst.

Lees meer...
Kempen

'Kijk met veel verwachting uit naar mijn eerste Réveillon' - Tom Provost (Alsan-Zellien)

De allereerste inschrijving voor onze Réveillon op 15 december bij Den Berk Délice staat op naam van Tom Provost van Alsan-Zellien uit Vosselaar. Het is ook de eerste keer dat Tom aanwezig zal zijn. 'Vorig jaar was ik net te laat om me in te schrijven en dit jaar wilde ik de Réveillon voor geen geld missen.'

Lees meer...
Kempen

Health & Care Network Kempen zet regio internationaal op de kaart

Bij Janssen Pharmaceutica in Beerse verzamelden 170 ondernemers en stakeholders voor de officiële start van het Health & Care Network Kempen. Dit regionale netwerk versterkt het ondernemerschap en stimuleert samenwerkingen in het domein van health & care. ‘Het doel is de zorginnovatie in de Kempen een boost geven én onze regio internationaal op de kaart zetten’, zeggen de initiatiefnemers.

Lees meer...
Kempen

Fotoverslag - Lancering Health & Care Network Kempen

Bij Janssen Pharmaceutica in Beerse gaven we het officiële startschot van het Health & Care Network Kempen. Dit netwerk heeft tot doel om de streek internationaal op de kaart te zetten op het vlak van zorginnovatie. Bekijk hier het fotoverslag van de lanceringsavond.

Lees meer...
Kempen

Voka Kempen Oost bezoekt Aluservice

Voka Kempen Oost bracht op donderdag 24 november een bezoek aan Aluservice in Dessel. Deze jonge & dynamische KMO is actief in de nichemarkt van afgewerkte bouwproducten in aluminium. Alle las- en plooi werken worden in eigen werkplaats vervaardigd. Bekijk hier het fotoverslag.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Kempen
Huis van de Ondernemer
Kleinhoefstraat 9
B-2440 Geel
info.kvkkempen@voka.be
Tel.: 014 56 30 30
Fax: 014 59 31 00