Brexit? Stel je vraag

De inwoners van het Verenigd Koninkrijk hebben beslist om uit de Europese Unie te stappen. Maar wat betekent dit voor jouw onderneming? Voka beantwoordt graag je vragen.

Lees meer...

Recent

Kempen

Laat je niet verrassen door de GDPR-wetgeving

Vanaf 2018 moet je als bedrijf voldoen aan de nieuwe Europese regels rond data protection. De 'General Data Protection Regulation' verplicht  organisaties om aan te tonen welke persoonsgegevens ze verzamelen en hoe ze deze data gebruiken én beveiligen. Meer dan veertig mensen van 22 verschillende bedrijven kwamen tijdens een infosessie te weten  hoe ze zich optimaal op deze nieuwe wetgeving kunnen voorbereiden.

Lees meer...
Kempen

Fotoverslag - Ondertekening alliantiecharter

De drie Voka - Kamers van Koophandel Antwerpen-Waasland, Kempen en Mechelen tekenden op donderdag 23 juni een alliantie-akkoord. Dankzij dit akkoord zullen we hechter gaan samenwerken ten voordele van onze 5.600 ledenbedrijven. De Kamers bundelen de krachten op vlak van dienstverlening, belangenbehartiging, netwerking en communicatie. Bekijk hier het fotoverslag en een filmpje van de ondertekening.

 

Lees meer...
Kempen

De circulaire economie: een motor voor groei en innovatie?

Met de wereldbevolking neemt ook het consumptietempo versneld toe, worden onze natuurlijke grondstoffen opgesoupeerd en komt er willens nillens een einde aan een tijdperk van delven, produceren en dumpen. Grondstoffenschaarste moeten we echter aangrijpen om een stevige transitie in te zetten naar een vernieuwend model: de circulaire economie. En ja, er zijn al een aantal voortrekkers in Vlaanderen.

Lees meer...
Kempen

Help TISP verhuizen

Het Technisch Instituut Sint-Paulus (TISP) in Mol is in mei getroffen door een brand. Hierdoor moet een deel van de school (tijdelijk) verhuizen naar deCOBLO-site op het bedrijventerrein Holven in Balen. Om deze verhuis vlot te laten verlopen is de school nog op zoek naar een heftruck. Ook moeten een aantal klascontainers naar de site verhuisd worden. Kan je bedrijf hierin iets betekenen? Neem dan zeker contact op!

Lees meer...
Kempen

Kamers van Koophandel gaan nauwer samenwerken

De drie Voka - Kamers van Koophandel Antwerpen-Waasland, Kempen en Mechelen tekenden op het Turnhoutse bedrijf Soudal, een alliantie-akkoord. Doel van dit akkoord is de creatie van toegevoegde waarde voor onze leden. De Kamers gaan hechter samenwerken en elkaar versterken ten voordele van de 5.600 ledenbedrijven die lid zijn van deze organisaties. De Kamers bundelen de krachten op vlak van dienstverlening, belangenbehartiging, netwerking en communicatie.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Kempen
Huis van de Ondernemer
Kleinhoefstraat 9
B-2440 Geel
info.kvkkempen@voka.be
Tel.: 014 56 30 30
Fax: 014 59 31 00