Voka Update - Future of Security

Door de huidige maatschappelijke en technologische ontwikkelingen verandert de rol van de klassieke bewaking voortdurend. Een bedrijf moet permanent aandacht hebben voor nieuwe ontwikkelingen. Voka - KvK Kempen organiseert daarom op woensdagochtend 1 februari om 08.00 uur in samenwerking met Securitas en de Brandweer Zone Kempen een gratis Voka Update rond de materie.

Lees meer...

Recent

Kempen

E313 op 21 januari een dag afgesloten

In opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer wordt de E313 tussen Herentals West en Herentals Oost op zaterdag 21 januari voor 24 uur afgesloten. De onderbreking biedt de aannemer de kans om nieuwe brugliggers te leggen op de spoorbrug in Grobbendonk die al sinds enkele maanden wordt vernieuwd. Er wordt zware verkeershinder verwacht.

Lees meer...
Kempen

Intracto winnaar LON-award Voka Kempen West

Intracto uit Herentals is door het bestuur van Voka Kempen West verkozen tot winnaar van de LON-award Voka Kempen West 2017. Voorzitter Frederick Jonckheere maakte dit nieuws bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie van het lokale ondernemersnetwerk op Verloren Maandag. Intracto is hierdoor het eerste bedrijf dat op vrijdag 16 juni meedingt naar de Prijs Ondernemen 2017.

Lees meer...
Kempen

Nadenken over leiderschap tijdens Family Business Happening

In de jaren tachtig waren familiebedrijven nog gedoemd om te verdwijnen. Vandaag geloven experts dat ze het bedrijfsmodel van de toekomst in pacht hebben. Zo denkt ook Jozef Lievens, gedelegeerd bestuurder van het Instituut voor het Familiebedrijf. Want familiebedrijven hebben veerkracht. Toch haalt slechts 13% van hen de derde generatie. Benieuwd hoe uw bedrijf wel de volgende generatie kan halen?

Lees meer...
Kempen

Hervorming vennootschapsbelasting dringend nodig

Groei is onontbeerlijk om investeringen en werkgelegenheid te stimuleren. Deze groei vergt een stabiel ondernemingsklimaat, gunstig zowel voor nieuw ondernemerschap als voor de doorgroei van bestaande ondernemingen.Concurrentievermogen is een cruciaal element om die groei te garanderen.

Lees meer...
Kempen

Joris Van Hees nieuw bestuurslid Voka Kempen Oost

Het bestuur van Voka Kempen Oost krijgt versterking van Joris Van Hees. Joris is Plant Manager van Ravago Production nv, de recyclagefabriek voor plastics en kunstrubber van de groep Ravago, gelegen in Arendonk.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Kempen
Huis van de Ondernemer
Kleinhoefstraat 9
B-2440 Geel
info.kvkkempen@voka.be
Tel.: 014 56 30 30
Fax: 014 59 31 00

Partners