Nieuwe ondervoorzitters Voka - KvK Kempen

Peter Janssens (Glacio/IJsboerke) en Sam Daems (B&R Bouwgroep) zijn door het bestuurscomité verkozen als nieuwe ondervoorzitters van Voka - KvK Kempen. Zij volgen Rony Bols (Eribel) op die het bestuurscomité verlaten heeft en die we bedanken voor de vele jaren trouwe dienst.

 

Lees meer...

Recent

Kempen

Topvrouwen vertellen - Vera Smets

Vrouwen hebben de jongste jaren hun plaats in de top van het bedrijfsleven meer dan verdiend. En terecht. Want vrouwelijke ondernemers zijn economisch de evenknie van hun mannelijke collega’s. We willen talentvolle dames aanzetten de eigen kwaliteiten te erkennen en er mee naar buiten te treden. De volgende maanden stellen we daarom een aantal ‘topvrouwen aan jullie voor. Hun verhaal kan anderen inspireren en motiveren. Vandaag: Vera Smets - zaakvoerder Fincover

Lees meer...
Kempen

Ook bedrijven in de ENA-gebieden opgenomen in de ontwrichte zone

Op de tafel van Vlaams minister van Werk Philippe Muyters ligt een voorstel om de steunmaatregel ontwrichte zone Turnhout uit te breiden. Bedrijven die zich bevinden in een gebied van 500 meter ten opzichte van een bevaarbare waterweg komen in aanmerking voor de steunmaatregel ontwrichte zone. Businesscenters, incubatoren en brownfieldprojecten worden aan de lijst toegevoegd. Voka- Kamer van Koophandel Kempen juicht deze beslissing toe.

Lees meer...
Kempen

Betoging tegen de burger

Vandaag vindt in Brussel een vakbondsbetoging plaats tegen het regeringsbeleid. Voka betreurt deze actie van de vakbonden want door de betoging wordt de gewone burger opnieuw getroffen, in het bijzonder de pendelaars naar Brussel. Toch zal de impact op het bedrijfsleven volgens Voka minimaal zijn. 'Dit is vooral een betoging van de openbare sector, het bedrijfsleven zal hier weinig hinder van ondervinden. Vooral de mobiliteit van de werknemers wordt vandaag een uitdaging maar bedrijven hebben zich hierop voorbereid', zegt Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka.

Lees meer...
Kempen

Wereldprimeur Lavetan op RTV

Je kon er natuurlijk alles al over lezen in ons magazine Ondernemers. Maar ook RTV maakte een mooie reportage naar aanleiding van de wereldprimeur van Lavetan.

Lees meer...
Kempen

Steun het door brand getroffen Technisch Instituut Sint-Paulus

Het Technisch Instituut Sint-Paulus (TISP) in Mol is afgelopen week getroffen door een brand.  Deze brand zorgde voor een asbestcontaminatie, waardoor het getroffen gebouw en een deel van de inboedel de komende schooljaren niet meer gebruikt kan worden. Het TISP is daarom op zoek naar (tijdelijke) huisvesting en andere vormen van ondersteuning. Kan je bedrijf hierin iets betekenen? Neem dan zeker contact op!

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Kempen
Huis van de Ondernemer
Kleinhoefstraat 9
B-2440 Geel
info.kvkkempen@voka.be
Tel.: 014 56 30 30
Fax: 014 59 31 00