Open Bedrijvendag 2016 - S.T.E.M. voor de toekomst!

Aanstaande zondag 2 oktober wordt opnieuw de nationale feestdag van ons ondernemerschap. Meer dan driehonderd bedrijven zetten dan opnieuw in deuren open voor de Voka Open Bedrijvendag. Ook in de regio Kempen wachten weer heel wat bedrijven op jullie bezoek.

Lees meer...

Recent

Kempen

Kantoor vrijdagnamiddag uitzonderlijk gesloten

Omwille van uitzonderlijke omstandigheden is het kantoor van Voka - Kamer van Koophandel Kempen vrijdagnamiddag 23 september uitzonderlijk gesloten.

Lees meer...
Kempen

Forum Innovatie 'De wereld van morgen'

Met het Forum Innovatie ‘De wereld van morgen’ zet Voka – Vlaams Netwerk van Ondernemingen, in samenwerking met Agentschap Innoveren en Ondernemen, op 5 oktober 2016 de schijnwerper op 'ondernemend en vernieuwend Vlaanderen'. Dit doen we samen met tal van innovatieve partners.

Lees meer...
Kempen

Op bezoek bij Sauna Hezemeer

Hoe kan je als KMO besparen op energie? Wat zegt de wetgeving hierover en hoe kan je dit praktisch toepassen? Vijftig ondernemers kwamen het vanmorgen allemaal te weten tijdens een bedrijfsbezoek bij Sauna Hezemeer in Laakdal.

Lees meer...
Kempen

Oosterweel en Albertkanaal blijven belangrijk

Tijdens ‘De Rentree’, het jaarlijkse evenement van Voka in Brussel bij het begin van het politieke jaar, benadrukte Vlaams Minister-President Geert Bourgeois in zijn toespraak dat zowel de Oosterweel-verbinding als het versterken van de waterwegen prioritaire dossiers blijven voor de Vlaamse regering.

Lees meer...
Kempen

Slim, schoon en succesvol: de Kempense Shipping Valley!

Met een recordaantal vervoerde containers op de Kempense kanalen in de eerste jaarhelft en de ontwikkeling van nieuwe magazijnruimte op Antwerp East Port langs het Albertkanaal in Grobbendonk, zit de modal shift in onze regio in de lift. Bovendien maken steeds meer bedrijven gebruik van de waterweg voor de aanvoer van grondstoffen of andere goederen.  Slim, schoon en succesvol, zo bestempelen de Kempische ondernemers de containervaart op hun Albertkanaal. ‘We mogen dan ook gerust spreken van een Shipping Valley’, zegt Renilde Craps, gedelegeerd bestuurder van Voka – Kamer van Koophandel Kempen. ‘Samen met onze ondernemers zetten we deze prachtige Shipping Valley op de Vlaamse en internationale kaart.’

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Kempen
Huis van de Ondernemer
Kleinhoefstraat 9
B-2440 Geel
info.kvkkempen@voka.be
Tel.: 014 56 30 30
Fax: 014 59 31 00