Fotoverslag - Ondertekening alliantiecharter

De drie Voka - Kamers van Koophandel Antwerpen-Waasland, Kempen en Mechelen tekenden op donderdag 23 juni een alliantie-akkoord. Dankzij dit akkoord zullen we hechter gaan samenwerken ten voordele van onze 5.600 ledenbedrijven. De Kamers bundelen de krachten op vlak van dienstverlening, belangenbehartiging, netwerking en communicatie. Bekijk hier het fotoverslag en een filmpje van de ondertekening.

 

Lees meer...

Recent

Kempen

De circulaire economie: een motor voor groei en innovatie?

Met de wereldbevolking neemt ook het consumptietempo versneld toe, worden onze natuurlijke grondstoffen opgesoupeerd en komt er willens nillens een einde aan een tijdperk van delven, produceren en dumpen. Grondstoffenschaarste moeten we echter aangrijpen om een stevige transitie in te zetten naar een vernieuwend model: de circulaire economie. En ja, er zijn al een aantal voortrekkers in Vlaanderen.

Lees meer...
Kempen

Help TISP verhuizen

Het Technisch Instituut Sint-Paulus (TISP) in Mol is in mei getroffen door een brand. Hierdoor moet een deel van de school (tijdelijk) verhuizen naar deCOBLO-site op het bedrijventerrein Holven in Balen. Om deze verhuis vlot te laten verlopen is de school nog op zoek naar een heftruck. Ook moeten een aantal klascontainers naar de site verhuisd worden. Kan je bedrijf hierin iets betekenen? Neem dan zeker contact op!

Lees meer...
Kempen

Kamers van Koophandel gaan nauwer samenwerken

De drie Voka - Kamers van Koophandel Antwerpen-Waasland, Kempen en Mechelen tekenden op het Turnhoutse bedrijf Soudal, een alliantie-akkoord. Doel van dit akkoord is de creatie van toegevoegde waarde voor onze leden. De Kamers gaan hechter samenwerken en elkaar versterken ten voordele van de 5.600 ledenbedrijven die lid zijn van deze organisaties. De Kamers bundelen de krachten op vlak van dienstverlening, belangenbehartiging, netwerking en communicatie.

Lees meer...
Kempen

Britten kiezen voor Brexit

De Britse kiezers hebben voor de Brexit gekozen. Dat melden BBC en ITV vrijdagochtend. Het Leave-kamp had al snel een voorsprong opgebouwd die niet meer ingehaald kon worden. Maar wat nu? Wat zijn de gevolgen voor Vlaanderen en voor jouw bedrijf?

 

Lees meer...
Kempen

Topvrouwen vertellen - Marijke Keters

Vrouwen hebben de jongste jaren hun plaats in de top van het bedrijfsleven meer dan verdiend. En terecht. Want vrouwelijke ondernemers zijn economisch de evenknie van hun mannelijke collega’s. We willen talentvolle dames aanzetten de eigen kwaliteiten te erkennen en er mee naar buiten te treden. De volgende maanden stellen we daarom een aantal ‘topvrouwen aan jullie voor. Hun verhaal kan anderen inspireren en motiveren. Vandaag: Marijke Keters – gedelegeerd bestuurder Canberra Semiconductor.

Lees meer...

Voka on twitter

In de kijker

Contact

Voka - Kamer van Koophandel Kempen
Huis van de Ondernemer
Kleinhoefstraat 9
B-2440 Geel
info.kvkkempen@voka.be
Tel.: 014 56 30 30
Fax: 014 59 31 00