Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Nieuws
  • Christel Geltmeyer volgt Jan Van Gyseghem op als regiodirecteur Aalst

Christel Geltmeyer volgt Jan Van Gyseghem op als regiodirecteur Aalst

  • 29/04/2024

Sinds 15 april 2024 is Christel Geltmeyer het eerste aanspreekpunt voor Voka-leden in de regio Aalst. Zij zal als regiodirecteur haar collega Jan Van Gyseghem vervangen die deze rol waarnam sedert 1987. 

Bij Voka Oost-Vlaanderen zijn de regiodirecteurs de speerpunten in de relatie met leden-bedrijven. Zij houden de vinger aan de pols bij ondernemingen, luisteren naar hun verzuchtingen en proberen hen dagelijks bij te staan in het beantwoorden van vragen en het invullen van noden. De regiodirecteurs kennen het politieke en economische reilen en zeilen in de streek door en door. Ze onderhouden geregelde contacten met alle belangrijke stakeholders: beleidsverantwoordelijken, administraties, het onderwijs. Ook voor de media zijn zij een vertrouwde Voka-spreekbuis over lokale economische topics.

Christel Geltmeyer is bij Voka al sinds 1999 de zeer gewaardeerde regiodirecteur Dendermonde en breidt haar contacten nu uit tot de zuidelijke Denderstreek – de regio Aalst-Ninove-Zottegem-Geraardsbergen.

In de voorbije twee jaar introduceerde Jan zijn collega Christel geleidelijk bij een aantal ondernemingen in het Aalsterse die hij gedurende meer dan drie decennia van nabij volgde. 

Christel Geltmeyer

Geert Moerman, gedelegeerd bestuurder: “Jan Van Gyseghem gaat in mei 2025 met pensioen maar blijft tot dan nog flink aan de slag bij Voka Oost-Vlaanderen: hij zal in de volgende maanden een inhoudelijke en redactionele bijdrage leveren aan een project dat Voka Oost-Vlaanderen momenteel met een aantal partners opstart en wat moet uitmonden in een uitgewerkte strategische toekomstvisie voor een aantal Oost-Vlaamse regio’s. Jan was in het communicatieteam al onze meest ervaren pen als senior writer. Dat blijft hij. Christel Geltmeyer bewees in de voorbije jaren als regiodirecteur Dendermonde zeer sterk customer intimate te werken. De bedrijven in het Aalsterse zullen in haar een erg luisterbereide en dienstbare vertrouwenspersoon vinden. Zij bewees ook reeds de representativiteit van Voka in de regio te kunnen vergroten.”

Intussen zal Jan collega Christel verder bijstaan in de vele dossiers van lokale belangenbehartiging in de Denderregio.

Jan Van Gyseghem

 

Contactpersoon

Simon Lefèvre

Belangenbehartiging - Haven - Persverantwoordelijke

Samen ondernemen, samen groeien

Waar lig jij wakker van? Hoe kan Voka jou verder ondersteunen en een gunstiger bedrijfsklimaat scheppen?

Laat het ons weten.